- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yıldızımİyi geceler
21 Aralık Adım 6705
22 Aralık Adım 6155Cordelia
Eki Görüntüle 3181046
Eki Görüntüle 3181047
Evet yani kolaya benzemiyor hiç,ciddi sabır istiyor bunu yapmakta.Evet kolay deyil ama aslında güzel, mide boş, bağırsaklar boş, kilolar gidiyor, çok hafifliyorsun
Böbrekler o taraflarda olması lazım.Belimin biraz alt, poponun bira üst kısmı, böbrekler orda demekki
Bende güvenemem hiç,az yerim daha iyi .Abla çok faydalı bişi ama işte sağlam güvenmek lazım ben kendime guvenmiyorum
Rica ederim.Teşekkür ederim Kuzucum. Amin inşallah
Hoş geldin aramıza. Umarım sağlıkla ulaşırsın istediğin kiloya.
Teşekkür ederim. inşallah
"Elbeett bir günn buluşacağğıızz" diyorum tekrardan kaptancığım
Kendileri yaşasın bence, anaların babaların günahını çocuklar çekmesin
Çok sağol canısıGecmis olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun dikkt et kendine acayip bir salgın var bol C vitamini filan almaya çalış.Teşekkür ederim canim
Teşekkür ederim ablacim evet grip oldum bugun daha iyiyim
Ahahaha :)Müze zannettimmüzede yemek organizasyonu var zannettim
Allah ım ya Rabbim, bu mesajı görünce meze olduğunu anladım
Selammm Diyete başladıniz mi?Bende katılsam mı diye takip ediyorum konuyu bir süredir
Başarılar dileriz canımCumartesi sınavım var.gurur mu yaptım bilmiyorum.basarisiz olmaktan korktum panik yaptım ders çalış çalış hepsi birbirine girdi.diyet hiç olmadı.regl olamadım şiş vücudum.bu hafta fazla gelemedim.ama öyle yada böyle cumartesi bitiyor sınav daha çok aktif olup bu haftayı düzelteceğim inşallah .
Opera sağ altta profil resmi var oraya tıklayınca reklam seçenekleri var . Seçilmiş , kısıtlı reklamları da kaldır gibi bir seçenek vardı onu seçip kaldırmıştım.Eki Görüntüle 3181058
Mesela bak araba reklamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?