Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım tablo için. Yeniden özür

sıkıldım da artık yaa bırakabilirim bir iki haftaya. Korusam yeter diyorum. Hani böyle 54-56 bandını geçmeyeyim yeter
Maalesef korumak kolay olmuyor. Verdiklerini hızla geri alıyorsun. Temmuzda 77 gibi bir kilo ile burdan ayrıldım. Şimdi 82.80 olmuşumkilo verip tekrar almak aşırı Can sıkıntısı yapıyor

Maalesef korumak kolay olmuyor. Verdiklerini hızla geri alıyorsun. Temmuzda 77 gibi bir kilo ile burdan ayrıldım. Şimdi 82.80 olmuşumkilo verip tekrar almak aşırı Can sıkıntısı yapıyor
Di mi. Vermek zor almak 1 dk gibi ama bir yerde öğrenmemiz lazım bu al ver döngüsü artık yoruyor

Kızlar yeni çıkan dizilerden bakıp da beğendiğiniz var mı? TV izlicem de biraz. Keşke yürüyüş bandım olsa hem bakar hem yürüdüm ama çok yer kaplıyor

LİG SIRALAMASI

50'LER LİGİ KİLO
armin83 54.10
60'LAR LİGİ KİLO70'LER LİGİ KİLO
Candysisters 60.60 D Deltavealfa 70.45
Jasminium84 64.20 Azmet5255 71.45
S simad 64.60 Jou 71.50
B bilge86 65.75 cat princess 73.15
-- Yawrukush 74.20
--- P Pembepilates 74.40
-- Ellssa 76.10
-- FitFiliz 78.50
80' LER LİGİ KİLO
Yasminn83 82.50
Boncuk2307 82.90
ummhnisa 83.30
Tutku44 88.80
ALTIN LİG KİLO
Purple58 100.60

Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (19.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Ay umarım yav. Zor iş. Bi kaç haftadır koruyorum ki artık keto dan da çıktım. Soğan bile yemiyordum karb diye. Bi 10 gün daha devam ediyim duruma göre bakıyım
Sen şunu 3 hafta yap tam olsun
Ellerine sağlık boncukum
Hayır canım bu hafta olmayayım. Yine yazarım ama menü bildirimi yapamıyorum bu sira
Sensiz olmaz çünkü

Canım elleriniz e sağlık ama maalesef üzücü bir haber aldım. Dillendirmek istemiyorum. Allah şafi ismiyle şifa versin sağlık sorunu yaşayanlara. Tam anlatamadım. Kusura bakmayın. Emeğinizi hakkınızı helal edin. Teşekkür ediyorum hepinize. Kafam rahat değil çünkü. Allah'a emanet olun

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…