Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah bu kocalar dünyayı yedi doymadilar. Sen oyuna gelme iradeli ol sonu pişmanlık.
ona uysam 100 kilo olurum. Ama birazdan biraz fazla tuzsuz dakota çekirdek çitledim. ben diyete başlayınca kocam benim yerime de yemeğe başlıyor sanki. geçen gece gece kendine milföy yaptı

Benim de gitmem lazım ya

Afiyet olsun ,elma şurubu elma suyu gibi bir şey mi pekmez gibi mi , tatlandırıcı amacıyla mı kullaniyorsun

ona uysam 100 kilo olurum. Ama birazdan biraz fazla tuzsuz dakota çekirdek çitledim. ben diyete başlayınca kocam benim yerime de yemeğe başlıyor sanki. geçen gece gece kendine milföy yaptı
Dakota çekirdek mi
Ona ben de yok diyemiyorum. Evdeyse kurtuluşu yok. Almıyorum o yüzden.
Çalışırken daha kolay diyet yapıyordum. Şimdi ikimiz de evdeyiz ne yesek cümlesini duyunca çıldırıyorum. Bu zorlukları aşacağız inşallah. Seninki de yiyip yiyip kilo almayanlardan sanırım.

Diyette oldugunu soylesen bi turlu,soylemesen bi türlü. Gecenlerde yardimci abla evine davet etmisti. Orada ki arkadasina diyor ki, benim icin; kraker gibi seyler yiyor,diyet yapiyor, (wasa yi gorup sormustu da) 2 cocugun pesinden zaten erinir gibi bi sey dedi. Yok oyle olmuyo dedim. Ya iyi niyetli biliyorum tabi de. Amaan öyle iste

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…