ona uysam 100 kilo olurum. Ama birazdan biraz fazla tuzsuz dakota çekirdek çitledim.
Ah bu kocalar dünyayı yedi doymadilar. Sen oyuna gelme iradeli ol sonu pişmanlık.
Ahahah sebelek:)Bildirdim tabi ki ben asla takımın menfaatini tehlikeye atmam onun gibi
Benim de gitmem lazım yaAmin kuzum.
Geçen haftalarda ben de hpv ve mamografi kontrolü yaptırdım. Sonuçlar bir aydan önce çıkmazmış. Sen kalbinin sağlamlığını öğren ben de bunları. Önümüzdeki haftayı da atlatalim yola devam inşallah.
Afiyet olsun ,elma şurubu elma suyu gibi bir şey mi pekmez gibi mi , tatlandırıcı amacıyla mı kullaniyorsunmenümü yazayım bari. İki kaptanı da etiketlerim. Sonra uyuya kalıyorum
23 Aralık Cuma
11.00 : 3 dilim fırında sade kabak üzerine 1 tk ev yapımı şekersiz elma şurubu, kavurmalı omlet, biraz kuruyemiş
Ara: Sütlü kahve, yarım avuç kuru çekirdekli üzüm
18.45: Bir tabak menemen, biraz mozarella, siyah zeytin, iki dilim ev yapımı üzümlü çavrar ekmeği
çayın yanında 1 avuç tuzsuz çekirdek
su: Tam hatırlamıyorum ama 1,5 u geçti sanırım
Spor: 6.000 civarı, foto paylaşacağım.
@Nikinik @Willemijn-
İhmal etme tatlım.Benim de gitmem lazım ya
Dakota çekirdek miona uysam 100 kilo olurum. Ama birazdan biraz fazla tuzsuz dakota çekirdek çitledim.ben diyete başlayınca kocam benim yerime de yemeğe başlıyor sanki. geçen gece gece kendine milföy yaptı
Kaptanlar da birbirini etiketliyor diye biliyorum ama, şimdiye kadar hep öyle olmadı mı?Neden etiketlensin kırmızı takımdakiler etiketliyor
Gece 4te mıDur nereye hemen
Daha karpuz kesecektik
Çok haklısın canım yolun yarısına geldimİhmal etme tatlım.
Sen yolun başındasin canım nettin.Çok haklısın canım yolun yarısına geldim
Hayırlı olsun kaptanım yeni haftamızBir mavişin plani; haftasonu değişmez. Güçlüdür o, Y E M E Z, Y E N E R
@Poldelya
@DombiliKus
@Bar_na
fesang
pastelfit
minerva1988
D u t
Diyette oldugunu soylesen bi turlu,soylemesen bi türlü. Gecenlerde yardimci abla evine davet etmisti. Orada ki arkadasina diyor ki, benim icin; kraker gibi seyler yiyor,diyet yapiyor, (wasa yi gorup sormustu da) 2 cocugun pesinden zaten erinir gibi bi sey dedi. Yok oyle olmuyo dedim. Ya iyi niyetli biliyorum tabi de. Amaan öyle isteBı yerlerim açıkta kalıyor işte
Açık yerleri yemekle tikamaya çalışıyorum.
İşin garip yanı hem kilomdan utanıyorum hem diyetteyim demekten. İnsanlara fark ettirmeden diyet yapmaya çalışıyorum. Bu da beni yoruyor
Nasıl bilirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?