Ara tatil için bakım kuzum :)Sen yolun başındasin canım nettin.
Gençlerin daha çok dikkatli olması gerekli. Randevu aldım mesajını görme ümidiyle
Ne ara hatunum2500 adım
teşekkür ederim canım. Elmanın suyundan yapılıyor. Ama pekmez kadar kaynatmıyorsun. biraz daha akışkan bir kıvam oluyor. Bal kabağını fırında sade pişirip üzerine azıcık gezdiriyorum. Ya da biraz ekşi elmadan yaparsan salatalara güzel oluyor.Afiyet olsun ,elma şurubu elma suyu gibi bir şey mi pekmez gibi mi , tatlandırıcı amacıyla mı kullaniyorsun
arada kısar arada coşar. yoksa o da alıyor. Bu ara coşma evresiDakota çekirdek mi
Ona ben de yok diyemiyorum. Evdeyse kurtuluşu yok. Almıyorum o yüzden.
Çalışırken daha kolay diyet yapıyordum. Şimdi ikimiz de evdeyiz ne yesek cümlesini duyunca çıldırıyorum.Bu zorlukları aşacağız inşallah. Seninki de yiyip yiyip kilo almayanlardan sanırım.
Yumurta almaya pazara gittim eheheheNe ara hatunum
Pazara gidelim assYumurta almaya pazara gittim ehehehe
Sıvı diyet yaptım tartıda 3 kg fark etti. Ben mutlu oldum. Arkadaşım dedi ki senelerdir diyet yapıyorsun hiçbir değişiklik yok düzgün bir destek alsan ya.Diyette oldugunu soylesen bi turlu,soylemesen bi türlü. Gecenlerde yardimci abla evine davet etmisti. Orada ki arkadasina diyor ki, benim icin; kraker gibi seyler yiyor,diyet yapiyor, (wasa yi gorup sormustu da) 2 cocugun pesinden zaten erinir gibi bi sey dedi. Yok oyle olmuyo dedim. Ya iyi niyetli biliyorum tabi de. Amaan öyle iste
Ay süper yaa nerede yeri?Bugün bölgesel incelme cihazına gideceğim içimde bir burukluk var umarım işe yarar
KayseriAy süper yaa nerede yeri?
Canım arkadaşım gel seninledir sarılalımŞükür kavuşturana
İnşallah canım onları bende yaptıracamAmin kuzum.
Geçen haftalarda ben de hpv ve mamografi kontrolü yaptırdım. Sonuçlar bir aydan önce çıkmazmış. Sen kalbinin sağlamlığını öğren ben de bunları. Önümüzdeki haftayı da atlatalim yola devam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?