- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Öyleyiz tatlımYemek yemeyi çok seven biri diyet yapmaya zor gelir..
ama yemek yemeyi sevmeyen biri çok cabucak erir.
benim bogazım acayip fenadir
şeker tuz un üç şeyden uzaklaşmam lazim.Kız olsun
Demek ki hızlı da verebilirsin
Hadi bir plan yap kendine
Haftasonu içiyom hafta içi yokCanım şalgam mı ödem yapıyor acaba
bugün öğlen kereviz yemegi var:)Öyleyiz tatlım
Bakalım ben de yassı tabak kullanıcam içini dolu görmek işe yarayacak mı?
yapmaya başlıcam.Kız olsun
Demek ki hızlı da verebilirsin
Hadi bir plan yap kendine
Yaa hemencecik de gelirler. sinir oluyorum. Neyse geldikleri gibi de gitsinler inşallahTartıldım 1 kilo civarı artı gelir kendimi durduramadım malesef cuma kontrollüyüm sandım ama sonra uçtu
Herkese iyi geceler
Galiba en büyük zaafım şöyle çıtır çıtır börekNe zamandır börek yemiyorum, okuyunca pek hoşuma gitti
hepimize oluyor maalesef o ataklar canım. yavaş yavaş düzene sokacağız inşallah.Hep böyle yeme atakları olunca hızlı artış hızlı düşüş oluyor . Dikkat edicem inşallah teşekkürler
Görürsün canım. Sen baya vermişsin sanırım. arada takılmalar olur200 gr al 200 gr vernasıl bi kısır döngüye girdim ben
Regl de gecikti geleydi belki görürüm 69 u
23 şubat özel bir gün mü canımyapmaya başlıcam.
23 şubata kadar 65 kilo olmam lazim:)
80 den indim 70 de takıldımYaa hemencecik de gelirler. sinir oluyorum. Neyse geldikleri gibi de gitsinler inşallah
Galiba en büyük zaafım şöyle çıtır çıtır börek
hepimize oluyor maalesef o ataklar canım. yavaş yavaş düzene sokacağız inşallah.
Görürsün canım. Sen baya vermişsin sanırım. arada takılmalar olur
Süper o zaman,yeşil çay içiyormusun içersen hcy katabilirsin onada,ben hep öyle içtim diyetteykenEvet ablacım çok severek içiyorum.
Evet ablacım yeşil çay da içiyorum. Dediğin gibi bağırsak hareketlerime çok faydası olduSüper o zaman,yeşil çay içiyormusun içersen hcy katabilirsin onada,ben hep öyle içtim diyetteyken
Gitsinler canım sağolYaa hemencecik de gelirler. sinir oluyorum. Neyse geldikleri gibi de gitsinler inşallah
Maşallah canım ne güzel vermişsin. e arada takılmalar oluyor tabi. sonra açılıyor ama80 den indim 70 de takıldım
Yeşil çayın çok etkisi oluyor bağırsaklarda ihmal etme sakın,günde2 tane filan yeterli geliyor oda.Evet ablacım yeşil çay da içiyorum. Dediğin gibi bağırsak hareketlerime çok faydası oldu
Sıkıntılıydım ben o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?