Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canim
Pazartesi resim atmiyorduk

Günaydın kuzucum,yemek olayı yok ki,sadece sıvı alıyorum daha,onun etkisi oldu sadece,arada muzu ezip yiyorum o kadar.
Kahvaltı yapmayı çok özledim varyaaa bide sıcak çay içmeyi
Ne kadar daha surecek

Sonuç iyi olacak inşallah
O çizgiler bizim yaşanmışlıklarımız güzel anılarımız. Ruhumuz güzel canım benim gerisini boş ver

Merhaba arkadaşlar. Sınavlara o kadar çalıştım emek verdim ki .gece gündüz ders çalıştım.hortlak gibi ya gece gündüz özellikle son bir hafta herkes uyudu ben çalıştım.psikolojiden büt e kalıyorum.cumartesi Pazar bu psikolojiyle diyet falan kalmadı . Bugün diyetime kaldığım yerden başlıyorum. Diyorlardı inanmamıştım AUZEF pişmanlıktır

Cuma 59.7
Pzt 60.1 artı 400
Ekstra bişi yemedim ama hiç hareket edemedim
@Willemijn- Zipzip- @Poldelya
Ah ya ama olsun, cuma gününe kadar insaallah hareketli, güzel gecerek eksi geleceksin
Estagfirullah, kız korkutma beni. Bomba momba
Tartımın pili sizlere ömür
Tartılamadım özür dilerim
Zipzip- @Willemijn-
Bugün alacağım inşallah
Estagfirullah dostum. Cuma daha önemli
+200 kaptanım cumaya eksi geleceğim beni verme ellere @Willemijn- Zipzip-
Uleeeennnn. Bittin seeen şaka şaka. 200 gramin lafi olmaz ama 4 gün lütfen kacamaksiz olsun, gerci zaten öyleydi ama fasulye ve aksam yemeginden sonra meyve şisirmis olabilir. Meyveyi aksama birakmayalim sana güveniyorum kordiş. Devamkee
Ah ya, tamam tesekkurler nikinick tarti fotosu atti mi?

Günaydın canim
Pazartesi resim atmiyorduk

Ne kadar daha surecek
Çarşamba gideceğim dikişler için tamam derse alacak dikişi,hemende ölçü alıp geçici kaplama yapılacak.
Aldım probiyotik çayım var ablacım
Süper o zaman
Sonuç iyi olacak inşallah
O çizgiler bizim yaşanmışlıklarımız güzel anılarımız. Ruhumuz güzel canım benim gerisini boş ver
İnşallah o kadar çaba boşa gitmesinde sonra.
Deni yani onlarbizim hayat standartlarımız nasılsa,yaşanmışlıklar her şey yani çıtırım

Sinav emeklerinin bosa cikmasi cok uzucu ya gecmis olsun. Ben de 2 sene once kadar, gorevde yukselme sinavina, bi yandan kucuk kizima bakarak calistim. Bi elimde telden soru, bi yandan kizimla ilgileniyorum. 76 aldim, 100 uzerinden. Guzel ama daha guzelleri olunca olmuyor iste

Evet paylasti seni bekliyorum
Regl ve hafta sonu yemelerim neticesi kilom +1
Zipzip-
Nikinik
Cumaya eksiye düşersin
Sınavlardan insallah istedigin notu alip geçersin
Olmazsa bütünlemelere çalışırsın
Çarşamba gideceğim dikişler için tamam derse alacak dikişi,hemende ölçü alıp geçici kaplama yapılacak
Az kalmis insallah bir an once alınır dikişler

Gelsin artilar tövbe yarabbim. Kazanmak istiyoruz takim olarak sakin gaza gelme hee
Haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…