- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Noldu bitanem
Günaydın canimKızlar günaydın,
Pazartesi sabah tartı resmi atıyor muyduk hatırlamıyorum ama sabah çekemedim.
64 kg idim tam.
Bugün pilatese başlıyorum. Akşam 9da bebişkomu uyku moduna sokup çıkacağım babası uyutacak.
Sabah kahvaltısız geçirdim. Gece 11de yediğim pasta hala midemde. 1 saate öğle yemeği yiyeceğim işte.
Bana kolay gele :)
Ne kadar daha surecekGünaydın kuzucum,yemek olayı yok ki,sadece sıvı alıyorum daha,onun etkisi oldu sadece,arada muzu ezip yiyorum o kadar.
Kahvaltı yapmayı çok özledim varyaaa bide sıcak çay içmeyi
Aldım probiyotik çayım var ablacımBşdeWilma11 demişti probiyotik çaylarıda çok iyiymiş.
teşekkür ederim kaptancım. ben de öyle niyet edeyim, dua olsunGünaydın canim erken saatte fazla cikman normal -300 u aliyorum tebrikler
Sonuç iyi olacak inşallahVerdiler zaten hastaneden kullanıyorum onu,onlar olmasa kamyon çarpmışa dönerdim herhalde,ne güzelliği çıtırım yaşlandım kırışıklıklarım var onları napcaz şimdi.Sonuçiyi olsunda yeter ki canımın içi çok sağol
sana seviyorum ablaaaaaaaNoldu bitanem
Ah ya ama olsun, cuma gününe kadar insaallah hareketli, güzel gecerek eksi geleceksinCuma 59.7
Pzt 60.1 artı 400
Ekstra bişi yemedim ama hiç hareket edemedim
@Willemijn-Zipzip- @Poldelya
Estagfirullah, kız korkutma beni. Bomba mombabelmayne
@SebastianCheesecake
Kinoalihatun
@Kmsl Hnd
@aypare ackerman
@erenmothers
Kızlar 2 gün aktif olamadığım için hepinizden özür diliyorumUmarım bugün @Willemijn- i yenerek bunu telafi edeceğim
Yazamadığım menulerimi yazip hemen sizin geçmişlere de bakıyorum. 4 gün sonra bomba gibi geleceğiz
Estagfirullah dostum. Cuma daha önemli
Uleeeennnn. Bittin seeen
Ah ya, tamam tesekkurlerAfiyet olsun canim❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
Günaydın fesangim❤
Günaydın kaptanim afiyet olsun❤
Adımlarin tarihi eski oldugu icin uzgunum kabul edemeyiz
Çarşamba gideceğim dikişler için tamam derse alacak dikişi,hemende ölçü alıp geçici kaplama yapılacak.Günaydın canim
Pazartesi resim atmiyorduk
Ne kadar daha surecek
Süper o zamanAldım probiyotik çayım var ablacım
İnşallah o kadar çaba boşa gitmesinde sonra.Sonuç iyi olacak inşallah
O çizgiler bizim yaşanmışlıklarımızgüzel anılarımız. Ruhumuz güzel canım benim gerisini boş ver
Ohh çok şükürsana seviyorum ablaaaaaaa
Sinav emeklerinin bosa cikmasi cok uzucu yaMerhaba arkadaşlar. Sınavlara o kadar çalıştım emek verdim ki .gece gündüz ders çalıştım.hortlak gibi ya gece gündüz özellikle son bir hafta herkes uyudu ben çalıştım.psikolojiden büt e kalıyorum.cumartesi Pazar bu psikolojiyle diyet falan kalmadı. Bugün diyetime kaldığım yerden başlıyorum. Diyorlardı inanmamıştım AUZEF pişmanlıktır
Gelsin artilar
Evet paylasti seni bekliyorumAh ya ama olsun, cuma gününe kadar insaallah hareketli, güzel gecerek eksi geleceksin
Estagfirullah, kız korkutma beni. Bomba momba
Estagfirullah dostum. Cuma daha önemli
Uleeeennnn. Bittin seeenşaka şaka. 200 gramin lafi olmaz ama 4 gün lütfen kacamaksiz olsun, gerci zaten öyleydi ama fasulye ve aksam yemeginden sonra meyve şisirmis olabilir. Meyveyi aksama birakmayalim sana güveniyorum kordiş. Devamkee
Ah ya, tamam tesekkurlernikinick tarti fotosu atti mi?
Cumaya eksiye düşersin
Az kalmis insallah bir an once alınır dikişlerÇarşamba gideceğim dikişler için tamam derse alacak dikişi,hemende ölçü alıp geçici kaplama yapılacak
Merhaba canimMerhaba, yılın son haftasına giriş yaptık, güzel geçsin
Sinav emeklerinin bosa cikmasi cok uzucu yagecmis olsun. Ben de 2 sene once kadar, gorevde yukselme sinavina, bi yandan kucuk kizima bakarak calistim. Bi elimde telden soru, bi yandan kizimla ilgileniyorum. 76 aldim, 100 uzerinden. Guzel ama daha guzelleri olunca olmuyor iste
Haklısın canımGelsin artilartövbe yarabbim. Kazanmak istiyoruz takim olarak sakin gaza gelme hee
İnşallah kaptanımEvet paylasti seni bekliyorum
Cumaya eksiye düşersin
Sınavlardan insallah istedigin notu alip geçersin
Olmazsa bütünlemelere çalışırsın
Az kalmis insallah bir an once alınır dikişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?