Nikinik
@Willemijn- kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim
Bu hafta pazartesi avantajini kazanan Kırmızı Takım kaptanıNikinik tebrik ederim
Nikinik kaptanım simdi Kırmızı takimdan bir kişiyi mavi takima göndermeni, mavi takımdan bir kişiyi de Kırmızı takima almani bekliyoruz
MasterFit Yarışması 58. Hafta 23.12.2022 Cuma 26.12.2022 P.tesi 30.12.2022 Cuma Fark Oran Kırmızı Takım Nikinik Kırmızı Kaptan 83,682,6 1.00 1,20belmayne Kırmızı 71,9 71,6 0,3 0,42 Hedef60kgolmak Kırmızı 74,475,0 +0,6 -0,81@Kinoalihatun Kırmızı 82.2 83,2 +1 -1.22 Kmsl Hnd Kırmızı 63,75 64.20 +0.45 - aypare ackerman Kırmızı 59,4 59,4 0 0 erenmothers Kırmızı-Sarı Menü avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç 100,00Mavi Takım @Willemijn- Mavi Kaptan 63,563,0 0,50,79 Cordelia Mavi 83,4583,65 +0,2 -0.24Bar_na Mavi 76.476,5 +0.1 -0.13@DombiliKus Mavi 85,1085,00 0,10 0,12fesang Mavi 65,0 @pastelfit Mavi 55,4056,0 +0,60 -1.08minerva1988 Mavi 59.760,1 +0.4 -0,67 D u t Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1+%1 Mavi Takım Ortalama Sonuç @gezegenfeza 79,7 80,2 +0.5 @ifdiyetim 76,5 76.7 +0.2 @succulentaski 64.0 @Mthn83 85,1 84,4 0,7 @Migim 82.8
Olur ben katılabilirim , niyetimizi etmiş beynimizi de sartlamis oluruz
canım ezberde varsa okunuyor diye biliyorumHedef60kgolmak ben varım ama şu an reglim. Okuyabiliyor muyum?
Yorgunluğun çaresi kolay dinlenince geçer canımKuzucum gayet iyiyim de yoğunluğum var ya
Eve gelince de telefonu hep veledim alıyor arkadaslari ile konuşuyor
canım afiyet olsun lif miktarın az geldi bana26 Aralık menüm
Sabah 11 10
2 yumurta 1 kaşık tam buğday unu ile omlet, 1 muz 2 adet ceviz 1 dilim peynir
Ara
1 adet kivi 1 kupa yeşilçay
Akşam 18 30
3 4 dilim fırın mücver 1 kase yoğurt
2lt su
Zipzip- Nikinik Hedef60kgolmak Cordelia
Ben bunu görmedim neden kiKızlar merhaba
Sağlıkla istediğimiz kiloya inebilmek,dirayet gösterebilmek için dua okumaya katılacak arkadaşlar
Öneriler Fetih Suresi,Kenz-ül Arş Duası ve Salat-ı Tefriciyye
Başka dua önerisi olan var mıdır? Birlikte mi bir sayıya tamamlayalım yoksa herkes kendi istediğini mi okusun?
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
aypare ackerman
Kmsl Hnd
D u t
@Mthn83
@gezegenfeza
belmayne
Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
neye yetiştiremezsin canımBen bunu görmedim neden kiayy çok güzel olurdu aslında ama yetiştiremem ki .
Sayı çok olursa olmaz demi. Son bi karara bağlayakneye yetiştiremezsin canım
Benden pasKızlar merhaba
Sağlıkla istediğimiz kiloya inebilmek,dirayet gösterebilmek için dua okumaya katılacak arkadaşlar
Başka dua önerisi olan var mıdır? Birlikte mi bir sayıya tamamlayalım yoksa herkes kendi istediğini mi okusun?
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
aypare ackerman
Kmsl Hnd
D u t
@Mthn83
@gezegenfeza
belmayne
Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
Ben katılırım balımKızlar merhaba
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
aypare ackerman
Kmsl Hnd
D u t
@Mthn83
@gezegenfeza
belmayne
Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
Teşekkür ederim yarın bol mercimekli salata yapacağımcanım afiyet olsun lif miktarın az geldi bana
8 oldukSayı çok olursa olmaz demi. Son bi karara bağlayak
tamam bebeğim teşekkürlerBenden pas
tamamdırBen katılırım balım
Yok mu arttıran8 olduk
tamam bebeğim teşekkürler
tamamdır
Valla neşeliyim ama sadece bu ara fazla giremiyorum buraya canımın içiYorgunluğun çaresi kolay dinlenince geçer canım
İyi olmana sevindim
Senin neşeli halini seviyorum heralde
inşallah kaptanım, pıt pıt eriyelim hep birlikteZipzip- kaptanım ben takımıma güveniyorum ve seçtiğim takımla aynen devam etmek istiyorum çünkü biliyorumki cumaya herkes çok güzel eksilerle gelecek
belmayne
Hedef60kgolmak
@Kinoalihatun
Kmsl Hnd
aypare ackerman
erenmothers
Çok hoş görünüyor canım. afiyet olsun.
teşekkürler balıminşallah kaptanım, pıt pıt eriyelim hep birlikte
Çok hoş görünüyor canım. afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?