Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanım
Sağ ol cordişim
Az önce 3-4 yıl önceki bir fotoğraf düştü elime 53 kiloyum. Şimdi 64. Sinirim bozuldu. O zaman çıtı pıtı genç kız tipi var şu an etli butlu anne tipi oturmuş. Dişil enerjimi kaybetmişim gibi
HallediceeeZ
bugünkü dikkat etmeler ön ödemeli kredi kartı gibi yarınki ödemi telafi eder inşallah
1 dak,güldürme
İyi geceler kekim

Eline saglik,sağ ol cordiş

Canım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler

30 Aralık Cuma

12.30
2 dilim kadar ev yapımı mayasız çavdar ekmeği, beyaz peynir, zeytin, 2 yk şekersiz ev yapımı marmelat, 1 çk tahin, Sütlü kahve

Ara: Sütlü kahve

18.30
Meyveli yulaf lapası

Çayın yanında biraz abarttım
Patlamış mısır, mandalina, muz, taze fındık, 2 tane biskolata mood,

bir de kocamı almıştım iş çıkışı, arabaya mis gibi simitlerle bindi, yarım simit kadar yedim.

Su: 1 litre kadar
Spor: 12.198 adım

Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak

Acaba yeşil takımda ipin ucu kaçar mı diye korkmaya başladım

İnşallah kaçmaz kuzum. İstersen MasterFit e gir . Ben de abartirim diye girdim. Yılbaşı özel menüm olacak. Onun dışında diyete bağlı olacağım inşallah

Seni bekliyor olacağız.

Az önce 3-4 yıl önceki bir fotoğraf düştü elime 53 kiloyum. Şimdi 64. Sinirim bozuldu. O zaman çıtı pıtı genç kız tipi var şu an etli butlu anne tipi oturmuş. Dişil enerjimi kaybetmişim gibi
Kilon çok değil, seni kutlu eden kiloya döneceksin yeter ki iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…