Berbat bi 2022 idiCanım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler
Canım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler
Oleyy bı tane şarapçı:)Kızçelerim iyi akşamlar
Bugün kaçamak günü oldu Yılbaşı öncesi iş yerimde kendime hakim olamadım.
Sabah 08.00 1 smit domates peynir biber
Öğlen 12.30 mantar çorba ve hindi
Ara 16.00 cips çerez patlamış mısır
Akşam 20.00 balık salata şarap
Adım 5678
Bu akşam spor yok yürüyüş yok. Bana yetti bu hafta çok yoruldum.
Zipzip-
Cordelia
Bı daha olmazsa sevinirim:)))
Birlikte yine çiti pıtı olucaz :)Az önce 3-4 yıl önceki bir fotoğraf düştü elime 53 kiloyum. Şimdi 64. Sinirim bozuldu. O zaman çıtı pıtı genç kız tipi var şu an etli butlu anne tipi oturmuş. Dişil enerjimi kaybetmişim gibi
Seni çok seviyorum :)Canım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler
Yaaaa
Seni çok seviyoruzzzCanım arkadaşlarım bir süredir faal değilim. Takımlarıma kaptanlarıma borçlu hissediyorum. Çok konuşmayı sevmediğim için yine de sizlere biraz sorunlarım olduğunu yazmalıyım. Biraz takımlara katılmayacağım ama burdayım. Burda olmak güzel. Herkesin sorunları var. Hiçbirşey yazmanıza gerek yok. İyi geceler
Günaydın şeker kızGünaydınlar yılın son tatlı gününden
Amin kuzum cümlemizeAyın 31 indeyiz kizlar. Herkese saglikli, hayirli yillar. Sevdiklerimizle
Oyy neler geliyorrrİnşallah kaçmaz kuzum. İstersen MasterFit e gir . Ben de abartirim diye girdim. Yılbaşı özel menüm olacak. Onun dışında diyete bağlı olacağım inşallah
Sen isteesinde tartılmazmıyımmmm
Zipzip- ben ortada kaldm kimi etiketlemem lazm bilemedm hahaahahha
Adım ve menü şuan gerekmi bugnmi başlıo
İnşallah canım. Aslında benim de yılbaşı planım seninki gibi ama bir de regl haftası. Bu dönemde benim çok gitmiyor. Öyle bir endişem olmuştu. Yine de ben Masterfit te kalayım en iyisiİnşallah kaçmaz kuzum. İstersen MasterFit e gir . Ben de abartirim diye girdim. Yılbaşı özel menüm olacak. Onun dışında diyete bağlı olacağım inşallah
Günaydın
Tekrardan günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?