Ben foto almadım ama güzel bir giriş yaptım
Hiç gözüm almıyorTartıldınız mı
Sağol canım
Cok gecmis olsun
Günaydın kız.
Tabi kisen? Bence evet.
OlmazzBu hafta serbest takılalım bence çünkü yılbaşı nedeniyle hepimiz ipin ucunu kaçırdık en azından bende kaçtı
Afiyet olsun :) adım yok mu?31 ARALIK
Adım takip edemedim
Su yok gibi
Leblebi sekeri (80 gram)
Foto dışı
##3-5 keçi sütlü bebe bisk
##5-6 çay k. köy balı
##11-15 ç.k f.ezmesi
##1 bardak kadar ballı köy sütü
##+2 veya 3 dilim daha çavdar ekmeği (foto dışı)
##2 mixmey (toplam 40 gram)
##1 Züber bar
##sarı Leblebi bir avuc vardi sanki, emin degilim bundan.
Unuttuklarim varsa affola##
Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak Eki Görüntüle 3185129 Eki Görüntüle 3185130 Eki Görüntüle 3185131 Eki Görüntüle 3185132
Afiyet olsun canım yılbaşı gecesi olduğuna inanmak zor31.12.2022
saat 15 de orta şekerli kahve (ikram geldi)
Saat 17 de 4-5 tane patates kızartması
Saat 19 da 1 kase meyveli yoğurt (ayva ve kivi) ev yapımı
Sucuklu yumurta.
Su 1.5 lt vardı.
Adım 6 bin
Bu hafta serbest takılalım bence çünkü yılbaşı nedeniyle hepimiz ipin ucunu kaçırdık en azından bende kaçtı
İnsaallah canim.Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir yıl olsun mutlu seneler
Oo, iyi bi giris yapmissin kiz. Afiyet olsun.31.12.2022
saat 15 de orta şekerli kahve (ikram geldi)
Saat 17 de 4-5 tane patates kızartması
Saat 19 da 1 kase meyveli yoğurt (ayva ve kivi) ev yapımı
Sucuklu yumurta.
Su 1.5 lt vardı.
Adım 6 bin
İyi iyiBen foto almadım ama güzel bir giriş yaptım
82.9
Sag ol kekim. Tel dogru durust saymamis disarda biraz yurumustum. Adimsayari evde unutmusum. Evde de adim sayari zor buldum. Falan filan. Zaten takimlar da yok derken, böyle oldu maalesef. Spor puani sayilirsa bin küsür var, atayim miOlmazzkoca hafta boşa gidemez cınımmm
Afiyet olsun :) adım yok mu?
Afiyet olsun canım yılbaşı gecesi olduğuna inanmak zor
Tamam
hipoya da uygun olarak bir düzenleme yapacağım. geçen hafta ayça kayanın bir videosunu izlemiştim. aklıma yattı. biraz daha bakacağım. aklımda birşeyler var. mesela hipoyu coşturmadan kısa zamanda sabah kahvaltısını kaldıracağım.
Neleri :)
Kimse yoktu ki yılbaşında. Eşim nöbetçiydi. Çocuklar uyudular. Bende başladığım şeye devam ettim. Eşimin olmadığı günlerde böyle devam etmeyi planlıyorum inşallahOlmazzkoca hafta boşa gidemez cınımmm
Afiyet olsun :) adım yok mu?
Afiyet olsun canım yılbaşı gecesi olduğuna inanmak zor
Evet evet inşallah yakında 80 e veda edeceğimşakası bile olmaz.. Heleki yılbasi girisi. Bütün yıl gider mazallah
İnsaallah canim.
Oo, iyi bi giris yapmissin kiz. Afiyet olsun.
İyi iyi83 e veda insaallah.
Sag ol kekim. Tel dogru durust saymamis disarda biraz yurumustum. Adimsayari evde unutmusum. Evde de adim sayari zor buldum. Falan filan. Zaten takimlar da yok derken, böyle oldu maalesef. Spor puani sayilirsa bin küsür var, atayim mi
İnsaallahEvet evet inşallah yakında 80 e veda edeceğim
Sanki ilk vedam. Ama inşallah son olur.
Süperhipoya da uygun olarak bir düzenleme yapacağım. geçen hafta ayça kayanın bir videosunu izlemiştim. aklıma yattı. biraz daha bakacağım. aklımda birşeyler var. mesela hipoyu coşturmadan kısa zamanda sabah kahvaltısını kaldıracağım.
aslında perşembe günü başladım. öğlen 12.00 a kadar birşey yemedim. ama cuma sabahtan çikolata ikram edildi farketmeden aldım ağzıma attım. bitterdi. falan... ama akşam tatlı ve karboyu fazla tüketmemem lazım bunun için. öyle daha iyi dayanıyorum.
dayanamadığım gün az kuru meyve veya kuruyemiş atarım ağzıma. sonra öğlen yemeği zaten. akşamları da hafta için kafe tabağı şeklinde düşünüyorum ya da protein eklenmiş salata çeşitleri. arada kan şekerim düşerse az çiğ kuruyemiş, peynir, yoğurt falan... bilmiyorum şimdilik böyle düşündüm. ama bunu yaparsam bile benim için çok iyi olur.
ben 3 öğün yiyince zorlanıyorum kilo vermekte. 2 öğün ihtiyaç halinde de 2 küçük ara öğün bana daha uygun. karboyu çok sınırlarsam ileride o ara öğünler de kalkar.
Canım afiyet olsun31 aralık menüm
Kahvaltı
2 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 kase salata çay
Ara hcyli kahve 1 paket çikolata
öğlen 1 kase tava yemeği
Ara yok
Akşam 1 tabak makarna 1 kase yoğurt
Adım yok dünün
1 litre su
Cordelia Hedef60kgolmak
Kop kop yapamadım tatlım.
HayırTartıldınız mı
Sağlıklı huzurlu senelere kinoşum.
Teşekkür ederim tatlım.Bilincalti gibi
Degisik bir histir ya. Gecmis olsun.
Ne oldu?
Cok gecmis olsun
Günaydın kız.
Tabi kisen? Bence evet.
27.5 oldunKop kop yapamadım tatlım.
Yeni yaşima alışmam zor gelecek hesap kitap yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?