Iyi senelerİyi seneler herkese
Fezoooo sen kaç oldun gıHiç büyümüyorsun
Teşekkür ederim metocum. Senin de ailenle çok güzel günlerin olsun.Mutlu kutlu olsun canım
Midem perişan deyilde ben dökülüyorumAynen
Yanlız olmadığıma sevindim
nEden bu kadar yedim ki
Mal bulmuş mağribi gibi
Offff midem perişanım şuan
10 gün sonra 24,5Fezoooo sen kaç oldun gıyarısı kâfi abartma bak
Tamam canımYok malesef hafta sonu evde olunca biraz dinlenmeye vakit ayırıyorum hafta içi bnm için çok yorucu oluyor çünkü ama 50 ip daha atlamıştım bugün de kahvaltıdan sonra ipin ucu kaçtı akşam da arkadalıma davetliyiz inşallah yarın daha sıkı devam ederim işteyken diyet listene uymak daha kolay oluyor çünkü
Canım kabak detoksundan fayda gören çok arkadaşım oldu burdaBu günlerde bir detoks yapıp bünyemi şaşırtmak da istiyorum çünkü çok rutin ilerliyorum yada kaçamak yapasım geliyor 2 3 günlük Yapabileceğim detokslarınız denedikleriniz varmı
+1.2 de benden
Sizinle değil kendimle derdimMidem perişan deyilde ben dökülüyorum
Kafayı kaldıramıyorum
10 gün sonra 24,5
Yarısı dedin ya
2 ana bir ara öğün yapıyordum ben. Akşamı erken kapatmak en etkili yöntem. Sporu da genelde evde yapıyorum. Leslie evde yapmaya uygun. Onun dışında evde yapabileceğin farklı videolar da var. Yeter ki yapmak iste alternatif çokArkadaşlar acab nasıl programlar uyguluyorsun diyetisyene mi gittiniz yoksa kendi kendinize mi yapıyorsunuz yöntemlerini yazarmısınıbirde spor evde yapanlar varmı neler yapouprsunuz ben spor salonuna gidememek akşamları ancak vakit ayırıyorum onuda 2 haftadır epey saldım diyebilirim yaptığınız sporları ve diyet yöntemlerini varsa detoks tarif lerinizi yazarsanız sevinirim
Benimle akransın. Hatta ablan sayılırım
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun canım. İki yaş varmış aramızda neredeyse akran sayılırız
Haklısın da yalnız olsam sorun değil, kalabalık olunca dengem şaşıyorSizinle değil kendimle derdim
Üzerinize alınmayın lütfen
Bir bahanem olsun yeterki
hemen salıyorum
Yılbaşı olmuş ne olmuş sanki
Sanki ömrümde bir defalık birşey
Heryıl aynı halt oluyor
Yeni yıla aç gir ne olacak
Yıla nasıl başlarsan öyle geçer lafını ilke edinsene
Ama yok ben adam olmam
Neyse canımcım veririz heralde
Hepimizin inşallah
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun canım. İki yaş varmış aramızda neredeyse akran sayılırız
2 öğün gerçekten çok güzel oluyorHaklısın da yalnız olsam sorun değil, kalabalık olunca dengem şaşıyor
Çözüm öze dönmek aslında, çocukluğumu hatırlıyorum, iki öğün yeterdi, annem zorla 3 öğün yedirirdi, çok az yer, hemen doyar kalkardım. Evlenince kalabalık aile olunca ve yatana kadar hiç oturmayınca yeme düzeni iyice bozuldu
Ablam sayilacak bir yaşta olan yıldızın enerjisi karşısında kendimden utansam yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?