2 dilim ekmek arası peynir domitisÇok iyi anliyorum. Ben bugun istemsizce 21 de yedim aksam yemegini. Oglen yemistim kahvLti (aralrda ogunler oluyo da ana ogun degil) tansiyonum dustu . Ama araliklidan cok memnun olan var. Diyete bakis acisini sorma ya, daha onceden konusmustuk bu konuyu. Zaten sessiz bi tipim, yeni atanacagim sehirde zayif olmak istiyorum. Yoksa diyet yapmis zayiflamis vb enerjiler uzerime yapisacak. Kimse laf etmese bile dusunceleri enerjimi emmeye yetiyor. Yildizim cok dusuk. Planim onlarin yaninda yemekten kacinmamak. Dengelerim gun icinde.
Biga oldugunu duymustum. Gordum daha dogrusu yazinda. Evt.
Cok sağ ol Elhanim
Napiyosun, İyi misin? Keyfin yerinde mi dostum?
Afiyet olsun. Ev mi soguk oluyor?
Selam kiz.
15:30 daki ekmegin miktarini ogrenebilir miyim
Sag ol canimcim
Odamı ve yiyecek dolabımı düzenliyorum ingilizce öğreniyorum duolingodan :)Napiyosun, İyi misin? Keyfin yerinde mi dostum?
Oo kolay gelsin. Ayni ben de şükür. Yaza insaallah.Odamı ve yiyecek dolabımı düzenliyorum ingilizce öğreniyorum duolingodan :)
Sen napıyorsun? Ne zaman tayin?
Sağol kaptanımSelam canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Selam fesangim
İnşallah birakirsin
Evet anlıyorum inşallah gönlüne göre olurÇok iyi anliyorum. Ben bugun istemsizce 21 de yedim aksam yemegini. Oglen yemistim kahvLti (aralrda ogunler oluyo da ana ogun degil) tansiyonum dustu . Ama araliklidan cok memnun olan var. Diyete bakis acisini sorma ya, daha onceden konusmustuk bu konuyu. Zaten sessiz bi tipim, yeni atanacagim sehirde zayif olmak istiyorum. Yoksa diyet yapmis zayiflamis vb enerjiler uzerime yapisacak. Kimse laf etmese bile dusunceleri enerjimi emmeye yetiyor. Yildizim cok dusuk. Planim onlarin yaninda yemekten kacinmamak. Dengelerim gun icinde.
Cok sağ ol Elhanim
Selam kiz.
Sag ol canimcim
Orda yaşamıyorum canım yazları gidiyoruz ancak. Oraya mi atandin yoksaÇok iyi anliyorum. Ben bugun istemsizce 21 de yedim aksam yemegini. Oglen yemistim kahvLti (aralrda ogunler oluyo da ana ogun degil) tansiyonum dustu . Ama araliklidan cok memnun olan var. Diyete bakis acisini sorma ya, daha onceden konusmustuk bu konuyu. Zaten sessiz bi tipim, yeni atanacagim sehirde zayif olmak istiyorum. Yoksa diyet yapmis zayiflamis vb enerjiler uzerime yapisacak. Kimse laf etmese bile dusunceleri enerjimi emmeye yetiyor. Yildizim cok dusuk. Planim onlarin yaninda yemekten kacinmamak. Dengelerim gun icinde.
Cok sağ ol Elhanim
Selam kiz.
Sag ol canimcim
Kestane pek sevemiyorum ya. Ne közleme ne haşlama bir iki tane yerim ancakBenim 3 - 5 kestane oldu 15 kestanrama adımım da 8054 bugün yemeği erken yedim güya bişey yemeyin diye eşim geç gelince kestane de geç oldu kapanış 21:00 de oldu o yüzden
Evet biliyodum. Tayinim cikmisti. İstanbul dogma buyume.Orda yaşamıyorum canım yazları gidiyoruz ancak. Oraya mi atandin yoksa
İnsaallah. Sen napican? Diyette oldugunu belli edicen sanirim..Evet anlıyorum inşallah gönlüne göre olur
Çanakkale güzel yerdir İstanbul'dan çok çok iyi inşallah çok çabuk alışır çok mutlu olursunuzEvet biliyodum. Tayinim cikmisti. İstanbul dogma buyume.
Bende gündüz çok kahve içtim diye papatya çayı içtim akşamBu saatten sonra kahve icemem diye karar verdim, uykum da kacar, ta ki mutfakta, cezvedeki su ve kahveyi görene kadar..
İsraf olmasin, dokecek halim yok. Yaptim ama yine mutfakta fincanda duruyor.Yanina cikolatami koyup, sunumumla atacaktim.Git be
Tesekkur ederim, ayni duayi gidecegimiz yere olarak almis olayimÇanakkale güzel yerdir İstanbul'dan çok çok iyi inşallah çok çabuk alışır çok mutlu olursunuz
Çok kahve iyi degil tabi ki, hangi cesit ve miktarlar da ictin ki? Afiyet olsun.Bende gündüz çok kahve içtim diye papatya çayı içtim akşam
Ben anlayamamişim ya pardon. Hayırlısı olsun her şehrin kendine ait güzelliği de vardır elbetTesekkur ederim, ayni duayi gidecegimiz yere olarak almis olayim6 yili gecti burada. Yaza baska sehir. Belli degil yeri. Amin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?