Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2 dilim ekmek arası peynir domitis

Arkadaşlar bir konuda fikrinize danışmak istedim. Bunun için de konu açılmaz diye düşünüyorum.
Şimdi ben çok zayıfım ve yıllardır da orantılı sayılabilecek bir vücudum oldu. Son iki yıldır ayva göbeği çıkmaya başladı ama ayaktayken pek belli olmuyor, yatınca ama, sanki içinde su dolu bir balon gibi hangi yöne yattıysam o yöne doğru meylediyor.
Göbeğim sarksın ya da büyüsün istemiyorum çünkü zaten 45 kiloyum.
Büyürse, bezelye yutmuş solucan gibi oluyorum.
Korse taksam işe yarar mı? Karnımı düzeltir mi? Spor yapamam lütfen böyle öneriler söylemeyin, kalan kilomu muhafaza etmem lazım.:))
Bundan kurtulmanın bir yolunu bilen var mı?

Benim 3 - 5 kestane oldu 15 kestanr ama adımım da 8054 bugün yemeği erken yedim güya bişey yemeyin diye eşim geç gelince kestane de geç oldu kapanış 21:00 de oldu o yüzden

Evet anlıyorum inşallah gönlüne göre olur

Orda yaşamıyorum canım yazları gidiyoruz ancak. Oraya mi atandin yoksa

Benim 3 - 5 kestane oldu 15 kestanr ama adımım da 8054 bugün yemeği erken yedim güya bişey yemeyin diye eşim geç gelince kestane de geç oldu kapanış 21:00 de oldu o yüzden
Kestane pek sevemiyorum ya. Ne közleme ne haşlama bir iki tane yerim ancak afiyet olsunn

Bende gündüz çok kahve içtim diye papatya çayı içtim akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…