Şekersiz granül nescafe içiyorum. 2 ya da 3 içtim hatırlayamadım. O yüzden gece uyuyamam diye akşam icemedimÇok kahve iyi degil tabi ki, hangi cesit ve miktarlar da ictin ki? Afiyet olsun.
Oh helal olsunÇocuk kalsın benim için spor yap
Ah ah bazen oyun ablası istiyorum. Söyle enerjisi yüksek biri. Tek işi oyun oynamak
Cignersem arkası gelir gibi
Ben ilkinde yapamadım. Çok katı kuralları var. Ben esnek seviyorum. Aralıklı oruç bu yönden güzel. Mesela o anlattığında 24 saat açlık çok uzak geliyordu. Ama sen dene bı dedin. Daha ılımlı oldu.
An itibariyle 24 saat doldu
Yok yaşamazsınYarın öğleden yemeginde yemekle bozsam sıkıntı yasarmiydim acaba
Mercimek çorbası kavurma ayran varmış
Ay Allah . Neyse hadiŞekersiz granül nescafe içiyorum. 2 ya da 3 içtim hatırlayamadım. O yüzden gece uyuyamam diye akşam icemedim
Sabaha ne kaldı şurdaAy Allah . Neyse hadi
Önce bir doktora gitsen, acaba bir sıkıntımı var, bir arkadaşımın da sürekli karnı şişer, belki kilo deyil, altında başka sebep vardırArkadaşlar bir konuda fikrinize danışmak istedim. Bunun için de konu açılmaz diye düşünüyorum.
Şimdi ben çok zayıfım ve yıllardır da orantılı sayılabilecek bir vücudum oldu. Son iki yıldır ayva göbeği çıkmaya başladı ama ayaktayken pek belli olmuyor, yatınca ama, sanki içinde su dolu bir balon gibi hangi yöne yattıysam o yöne doğru meylediyor.
Göbeğim sarksın ya da büyüsün istemiyorum çünkü zaten 45 kiloyum.
Büyürse, bezelye yutmuş solucan gibi oluyorum.
Korse taksam işe yarar mı? Karnımı düzeltir mi? Spor yapamam lütfen böyle öneriler söylemeyin, kalan kilomu muhafaza etmem lazım.:))
Bundan kurtulmanın bir yolunu bilen var mı?
İş önemli değil. Sabah yemiyorum zaten öğlen arkadaşlarla çıkıyoruz yemeğe akşamda okul çıkışı oluyor çocuklar zor düşüyor sofraya. Erken yenmiş oluyor. Sonrası çay kahve.İnsaallah. Sen napican? Diyette oldugunu belli edicen sanirim..
Valla açlık yok abla. İyiymiş.Yok yaşamazsın
Bende öyleyim aslında çok sevmem yemem de eşim de aldım o kadar israf olcak dedi biraz daha yedim o yüzdenKestane pek sevemiyorum ya. Ne közleme ne haşlama bir iki tane yerim ancakafiyet olsunn
Tamam diyelim doktor baktı ve dedi ki, sağlık sorunu değil ve az ye.Önce bir doktora gitsen, acaba bir sıkıntımı var, bir arkadaşımın da sürekli karnı şişer, belki kilo deyil, altında başka sebep vardır
Korse görüntüyü toplar bezelyeyi yok etmez. Olay sadece görüntü ise evet işe yarar.Tamam diyelim doktor baktı ve dedi ki, sağlık sorunu değil ve az ye.
O zaman korse işe yarar mı?
Ya işte korse çok sıkıntılı bir şey ya. Belki burda olmak korse giymekten daha caziptir.Korse görüntüyü toplar bezelyeyi yok etmez. Olay sadece görüntü ise evet işe yarar.
Öbür türlü kimse burada olmaz herkes korse giyer gezerdi.
O baş ağrısı vücudun toksin atmasından oluyor, iyi bişey yaniİş önemli değil. Sabah yemiyorum zaten öğlen arkadaşlarla çıkıyoruz yemeğe akşamda okul çıkışı oluyor çocuklar zor düşüyor sofraya. Erken yenmiş oluyor. Sonrası çay kahve.
Spor yapıyorum arada ama ondan bile çekiniyorum. Eşim hep destekledi sağolsun. Bütün bunlara rağmen bu halde olmak utandırıyor beni
Valla açlık yok abla. İyiymiş.
Az bı baş ağrısı gibi vardı içtiğim suya tuz attım mineral kaybindandir diye. Kaya tuzu.
Koyunlar gibi tuz yalayacagim artık
Korse giydiğin sürece işe yarar, çıkarınca yine aynısı olurTamam diyelim doktor baktı ve dedi ki, sağlık sorunu değil ve az ye.
O zaman korse işe yarar mı?
Öf yaa.Korse giydiğin sürece işe yarar, çıkarınca yine aynısı olur
Aklına geldikçe karnını içine çekerek dolan, az da olsa işe yararÖf yaa.
O zaman bu bezelye ile yaşamaya devam. Ya da mekik çekmem gerekecek. İçim geçer, uyurum ben ya.
Ah gene anlatamadım. Ayaktayken zaten anlaşılmıyor. Yatar vaziyetteyken görünüyor.Aklına geldikçe karnını içine çekerek dolan, az da olsa işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?