Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oh helal olsun

Önce bir doktora gitsen, acaba bir sıkıntımı var, bir arkadaşımın da sürekli karnı şişer, belki kilo deyil, altında başka sebep vardır

İnsaallah. Sen napican? Diyette oldugunu belli edicen sanirim..
İş önemli değil. Sabah yemiyorum zaten öğlen arkadaşlarla çıkıyoruz yemeğe akşamda okul çıkışı oluyor çocuklar zor düşüyor sofraya. Erken yenmiş oluyor. Sonrası çay kahve.
Spor yapıyorum arada ama ondan bile çekiniyorum. Eşim hep destekledi sağolsun. Bütün bunlara rağmen bu halde olmak utandırıyor beni
Yok yaşamazsın
Valla açlık yok abla. İyiymiş.
Az bı baş ağrısı gibi vardı içtiğim suya tuz attım mineral kaybindandir diye. Kaya tuzu.
Koyunlar gibi tuz yalayacagim artık

Önce bir doktora gitsen, acaba bir sıkıntımı var, bir arkadaşımın da sürekli karnı şişer, belki kilo deyil, altında başka sebep vardır
Tamam diyelim doktor baktı ve dedi ki, sağlık sorunu değil ve az ye.
O zaman korse işe yarar mı?

Korse görüntüyü toplar bezelyeyi yok etmez. Olay sadece görüntü ise evet işe yarar.
Öbür türlü kimse burada olmaz herkes korse giyer gezerdi.
Ya işte korse çok sıkıntılı bir şey ya. Belki burda olmak korse giymekten daha caziptir.
Şey için diyorum ben, hani hamilelik sonrası kadınlar da giyiyor ya karnı toplansın diye.
Benim derdim o. Sanırım arada kilo alıp vermekten ve yaşlanma ile de alakalı olarak sarkma da olabilir o minik top.

O baş ağrısı vücudun toksin atmasından oluyor, iyi bişey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…