Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline sağlık canım. Maviş kaptanım

Ben iyisi mi menü yazayim

Sabah 2 yunurta
15 badem
1 greyfurt
1 wasa
1 tatlı kaşığı kızılcık reçeli

Öğlen
2 tabak kurufasulye , 3 dilim ekmek , salata

Epeyce yemişim 2 öğünle noktalamak niyetim

Tamam gerçekçi olayım akşam yürüyüşten dönünce belki 1 kase pul biberli yoğurt yeme hakkım olsun

Cuma gününden beri ilk 10 bölüm + son bölüm yalı çapkını izledim zaten 6. Dan sonraki bölümleri hızlandırarak ve geçerek izledim .
Aradaki 6 bölümü es geçip doğrudan 16yi izledim. Tek amacım Suna'nin muruvetini görmekti
6 bölüm atladım arada hiç bir şey değişmemiş kendimi kandirilmis hissettim ve zaten uygunsuz sahne de çok . İzlemeyi birakiyorum .

Haftasonu alınan 1.6 kilonun dizi ile ilgisi var mı bilmiyirum ( belki film izlemekten yürüyüşü ajsattim ,yedim vs )

Önceki +1.6 kilonun sebebi de hafta boyunca yaptığım hamur işleri ve tatlılardi

Kızlar işin eğlencesi burda diye değişim yapıyorum . erenmothers gel gel sariisnim gel . Mthn83 seninle kısa bı mola kuzum

Nasıl oldu çocuklar canım
Kızlar işin eğlencesi burda diye değişim yapıyorum . erenmothers gel gel sariisnim gel . Mthn83 seninle kısa bı mola kuzum
Eksin için Tebrikler kaptanım geldim bile çok öpüyorum maviş kaptanım

fesang aşkitom seni çok seviyorum cumaya süper bi eksi ile geleceksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…