- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Yiaa yirim seni ama en çokabi takım güzel dimi@fesangminerva1988 ikinizide çok seviyorum bu hafta iki takımda olmak çok güzel oldu iyi ki kaptanlarımsınız
Ahahha sabit kalarak başardım aahahahahÇok istedin de 1 Gr vermedin almak için
Hoşbulduk kaptanım yerini dolduramam ama idare et
Sus sus söyleme stratejik davrandik işte ahahhaRakipten transfer etmesek takımda eksi yok.
Yeşil takımdayim bu kötü bisey mi
Sen güzelsinYiaa yirim seni ama en çokabi takım güzel dimi
Hosbuldum canimHoşgeldiniz☺
hosbuldum canimHoşgeldin
Ben hangi takimda oluyorum yesilmiYeşil takımda kilo veremeyenlere sopa var
ŞakaaaaaaÇok güzel birşey canım sadece adım yok menü bildiriyorsun diyete devam
Sen güzelsin
Canım cuma günü takımlar oluşturuluyor takımın cuma günü belli olurBen hangi takimda oluyorum yesilmi
Erenmother ne kadar konuskansin kizYeşil takımda kilo veremeyenlere sopa var
ŞakaaaaaaÇok güzel birşey canım sadece adım yok menü bildiriyorsun diyete devam
Sen güzelsin
Benim miErenmother ne kadar konuskansin kizfazla sesin cikmazdi normalde
Hayir ya, atma dostumBenim miçıkıyor sesim ama sen görmedin sanırım canım
Sebebi ne şekerim niye kızayım yanlışım varsa düzeltirimHayir ya, atma dostumben onceden daha aktiftim,gecmis yapardim. Kendi kendime konusurdum. Bu kadar yoktun. Sebebini biliyorum ama kizarsin. Kötü bi sebep degil :)) bende de oluyo cünkü.
DiyorsunErenmother ne kadar konuskansin kizfazla sesin cikmazdi normalde
Sağlık olsun canım.Selam kizlar. Bu adimsayar beni deli edecek. Yine gitti tüm adımlar. 3 market dolasmistik cocuklarla+gidis gelis. Artı 3.000 lik rahat olmam lazimdi. Elde var sıfır . Dur bu mesaj iyi oldu, aynisini zayiflama yarismasi grubuna da ekliyim.Güler misin aglar misin ya, saymiyosun, bari sıfirlama be kardesim
Pahali adimsayarim kayboldu diye, ucuz almistim, telafi olsun diye. Baslarim telafiye. Siparis vericem yine
Şimdilik yeşilsin canım. Cuma günü eğer 6.000 adım da atabileceksen mavi ya da kırmızı takım da olabilirsin günlük 6000 adım kuralı var.Ben hangi takimda oluyorum yesilmi
Ben de senin disiplinini takım ruhunu seviyorum. Özetle seni çok seviyorum. Teşekkürler beybi
Hoşbuldum prensesimmaşallah harika gidiyorsun bugünkü eksin çok güzeldi disiplinini seviyorum senin tekrar yazmak istedim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?