Sagol kaptanımSorma canim valla ömür öyle bir geciyor ki 4 yil ne zaman gecti anlamadim bile
Amin canim Allah sağlıkli ömürler versin hepimize
Cok gecmis olsun canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Insallah ablacım
Günaydın ablacim ❤
Evet ya gercekten Allah beterinden korusunGeçmiş olsun canım,okula başlayınca böyle oluyormus
Yarına kadar durumlar hep açlık üzerine olacakKarnım aç saygılar
Nar yedim biraz en iyisi uyumak açım aç
Pınar profilin yazılım gibi çözmeye çalışıyorumNasıl gidiyor kızlaraksama ne yapacaksınız ben tavuklu salata planlıyorum
Bende hazirladiğım ama yapamadığım kahvaltıyo yaparım daha da yemem herhaldeNasıl gidiyor kızlaraksama ne yapacaksınız ben tavuklu salata planlıyorum
Sütlaç nasıldı beybiiBende hazirladiğım ama yapamadığım kahvaltıyo yaparım daha da yemem herhalde
bugün iyi gidiyorum diğer günlere nazaran en azından :)Nasıl gidiyor kızlaraksama ne yapacaksınız ben tavuklu salata planlıyorum
Yeme artık istersenBende hazirladiğım ama yapamadığım kahvaltıyo yaparım daha da yemem herhalde
Yes baby, 500 gram bekliyorumYarına hazır mıyız?
Sağ ol zipzipim.Günaydın canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim❤
Evet canim adimlari da spordan hesaplıyoruz
Tamam canim listeye ekliyorum
Günaydın canim❤
Çok geçmiş olsun canım benim, ya şu saglikliyasiyoruz hesabı var ya karı koca sağlıklı beslenerek ilaçlardan hep kurtuldularHerşeyin şakası bi yana da sabah akşam kullandığım ilaçlar var kronik rahatsızlığımla alakalı, tok karnına mide koruyucu da veriyor doktorum şu an eve geldim omlet falan hafif bi kahvaltı tarzı yiyeceğim belki 4 gibi de bi meyve yer tekrar başlarım yarınöğleye kdr falan y36 saat yaparsam ilaçları mı içemem sıkıntı yaşıyorum o zamanda. Ama bnm için 20 saat bile çok iyiydi
Ben sevmem öyle şeyler , şekersiz 2. Gundeyim bakalımValla güzeldi ne yalan söyleyim
Teşekkürler canım Nerede var canım o hesap bn bilmiyorum da duymadım hiçÇok geçmiş olsun canım benim, ya şu saglikliyasiyoruz hesabı var ya karı koca sağlıklı beslenerek ilaçlardan hep kurtuldular
Bravo maşallah bende eskiden tatlı hiç sevmezdim aramazdım ama son 1 2 yıldrır habire tatlı şeyler istiyor canımBen sevmem öyle şeyler , şekersiz 2. Gundeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?