Tamam zipzipim. Ben maalesef imkansiz bu aralar. Tansiyonum dusuyor da, cocuklarin pesinde kosmam icin ekstra enerji gerek. İkisi de kucuk ve yaslari yakin Uykusuzluk, istedigim zaman yemek yiyemeyip, aksam aclik krizi... Bitkin dusuyorum. Aksamlari babalari ilgilense, o da yok. Yapacak bi sey yok. Saglik olsun be zipzipim.Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Bu hafta masterfitteyim canim
simdi bı düşüneyim pasta dilimi bana göre minikti ama kime göre neye göre tabi değişir büyük küçük kavrami önceki dilimlerime göre minnacikti bide fasulyeyi tam hazmedememisti minnoş midem ondan yani
15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.
@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşün
Sevdiği deriyi yerden yere vuranlardan kendisi
Ama sen gelirsen ben hedef tahtasından inerim
Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüz
Eskiden beri meyvelerle pek aram yok. Cok hararet basacak da, karpuz vb saldiririm6 üzüm 2 dilim avakado 1 kiwi 4 çilek 7 kiraz
Bence de bu hafta olmasin ben biraz kilo vereyimBiz bu hafta kaptan olmayalim bence. Kazanan kırmızı kaptan olsun. İnşallah sonraki haftalarda yine derbi yaparız.
O zaman kaptan olmayalimBana da göre değil. Ben kaptan olunca aman boş ver moduna geçiyorum yardımcı kaptanlık bana daha çok uyuyor.
Aynen canim sağlık olsun sen ve cocuklar iyi olun kiloyu verirsin yineTamam zipzipim. Ben maalesef imkansiz bu aralar. Tansiyonum dusuyor da, cocuklarin pesinde kosmam icin ekstra enerji gerek. İkisi de kucuk ve yaslari yakin Uykusuzluk, istedigim zaman yemek yiyemeyip, aksam aclik krizi... Bitkin dusuyorum. Aksamlari babalari ilgilense, o da yok. Yapacak bi sey yok. Saglik olsun be zipzipim.
Kesin hemde bide spor eklenince süper olurcuma itibarı ile görece minik kaçamakları bırakmalıyız
Ne desem ki yarasın desem beddua gibi olacak şifa olsun canımBende 4 buçuk saat bişey yemedim ama tansiyonum düşüp kötü olunca meyve yedim2 3 dilim mandalina yarım elma, 1 ince dilim ayva, çeyrek muz
Valla bu hafta fenaydı çok üzgünüm.aşk olsun kötü mü yaptım yani Bak kilo cuklar gidecek
Teşekkürler yarın öğle yemeğine kadar birşey yemem inşallah ozamanda yine 17 saatlik bi açlık olmuş oluyor zatenAfiyet olsun canim
30 tane bir araya gelince minik olabilir mi pekiBenim baklavalar cok minikti ama
Ben her gün yapıyorum bunu.Teşekkürler yarın öğle yemeğine kadar birşey yemem inşallah ozamanda yine 17 saatlik bi açlık olmuş oluyor zaten
Birde canım zaten açlik yapıyoruz ya 16 . Saatten sonra yapılan sporlar direk yağ yaktırıyormuş15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.
@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşün
Sevdiği deriyi yerden yere vuranlardan kendisi
Ama sen gelirsen ben hedef tahtasından inerim
Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüz
Sağ ol canim zipzipim. Amin.Aynen canim sağlık olsun sen ve cocuklar iyi olun kiloyu verirsin yine
Benimkiler öyle yaşları yakın ilk zamanlarımız daha zordu ama şimdi biri 5 buçuk biri 4 yaşında şükürTamam zipzipim. Ben maalesef imkansiz bu aralar. Tansiyonum dusuyor da, cocuklarin pesinde kosmam icin ekstra enerji gerek. İkisi de kucuk ve yaslari yakin Uykusuzluk, istedigim zaman yemek yiyemeyip, aksam aclik krizi... Bitkin dusuyorum. Aksamlari babalari ilgilense, o da yok. Yapacak bi sey yok. Saglik olsun be zipzipim.
Ben bu hafta takımlarda olmuycam ama seni dürterim yineZipzip- kaptanim ben mavi ve kirmizi tskimlardan birinde yarişın gladyatör savaşi gibi oldugu bir ortamda olmak istiyorum Ayrica beni seçecek ksptanima sesleniyorum valla beni terlikle sopayla bile kovalayabilirsin çok acayip motiveye ihtiyacim var uyarilara açigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?