Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar Rahatsızım uğrayamadım. Umarim herkes iyidir. Adımları paylaşayım Cordelia
10 Ocak Adim 6660
11 Ocak Adim 7679

Kaptanım ben bu hafta da yeşil takımda olayım

Gel bacım gel senin menüde benimkini aratmıyor
Sen hangi takıma katiliyorsun belkim rakip oluruz

Kendisi bacım olur

Ama minik dememisin

30 tane bir araya gelince minik olabilir mi peki
O zaman minik olmaz
Bunlari yedigimde 57 kiloydum ve kilo almamistim
Simdi yersem kilo alırım
Tamam canim mastefite ekledim
Zipzip- çok önemli bir sorunum dsha var sizinle aramizda 8 saat var yani sizde saat 1 bizde gece 4 oluyor .Ben sabah 8 de çekip göndersem tarti fotografini sizde 4 olur yani en erken 4 5 gibi gönderebilirim .Nasil yapacaz ?
Biz sonuclari 2 gibi acikliyoruz 4 de sen bilidirince aciklariz acelemiz yok
Ya da bir cozum belirleriz ilerleyen haftalarda bir gun onceden tartilip persembe bildirim yapabilirsin
Afiyet olsun canim

Selamlar Rahatsızım uğrayamadım. Umarim herkes iyidir. Adımları paylaşayım Cordelia
10 Ocak Adim 6660
11 Ocak Adim 7679
Eki Görüntüle 3190874 Eki Görüntüle 3190875
Gecmis olsun canim neyin var
Kaptanım ben bu hafta da yeşil takımda olayım
Tamam canim yesile ekledim
Gel bacım gel senin menüde benimkini aratmıyor
Sen hangi takıma katiliyorsun belkim rakip oluruz

Kendisi bacım olur
Rakip olursaniz guzel olur
Bende masterfitte olmak isterim zira haftaya diyetisyen kontrolum var
Masterfite ekledim canim

Var ya iyi ki bana yazmissin . Kelebegin bildirimi altlarda kalmis . Goremeyecektim inanamiyorum. Sağ ol. kelebek19 aslinda iyi olur. Mthn nin dedigi gibi bayagi kontrol ederim ama bir konuya aciklik getirmem lazim. Ben öyle kibrit kutusu peynir, az zeytin vb yiyerek beslenemiyorum. Tabi hunharca yiyorum da, hahayt yaramiyor, modu da degil asla, ama mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum. Cok az yiyip, diyetten soğuma degil, yasam tarzi haline getirmek misyonum nasil konustum benkitapsı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…