Afiyet olsun.12 ocak perşembe
Çok sağlıklı değildi ama
Saat 11.00
İstiridye mantar
2 yumurta Çiyali ve keten tohumlu daha doyurucu hissediyorum böyle
Peynir zeytin
Saat 16 .00
Karabugdayli patlak şeylerden
1 tane cennet elması tahinli
Saat 18.30
Yalancı işkembe çorbası
Patatesli etli bezelye
Şehriye pilavı
Şekersiz 2. Gün inşallah bitti
Zipzip- . @fesang Cordelia poli çok sana layık olamadım ama pilav olmasaydı daha iyiydi ama çok açım hala açım :)
PişiBugünkü müthiş sahanee menümüzde yazıyım
12 Ocak Perşembe
10.30
2 TB ekmek
1 yumurta
2 ksk biber kavurması
Peynir
Zeytin
14.00
1 tane pisi
1 bardak ayran
17.30
1 kepçe kuru fasulye
2 slm ekmek
Turşu
19.00
İnce bir dlm yaş pasta
Su 2 litre
Spor yok ama yarından itibaren olacak ins
Sag ol zipzipim..Sen herhangi bir takimda olacak misin peki? Sen de benim gibi sarıydınTamam canim
Dikkat et canim cok zorlama kendini
Yesil takim hep vardi aslinda ama cok katilan olmuyordu zaten 1 aydir duzenli olarak devam ediyoruz
Tamam canim yesile ekledim
Olacak tabi ki söz verdi.Yeşil
Sag ol zipzipim..Sen herhangi bir takimda olacak misin peki? Sen de benim gibi sarıydın
İkile o zaman (eksi 2)Afiyet olsun.
Kaptanım son günümüz son menümüz hayırlı olsun. Yarın güzel bir eksi getirmek istiyorum. Regl zamanı geldi çattı. Mücadelem devam ediyor. Hedef -2 kg. Sonuç ne olur bilemem. Kazanmak için girdik bu yarışa... Mühim olan yarışmak falan değil.
Pişi
Yaş pasta
Hepsi de minik... Masterfitte uzun soluklu beraberiz gibi geliyor.Zipzip-
Ve tabi ki afiyet olsun.
İnşallahYa ben kaptanlığı çok sevdim demek ki koltuk boule bir şey insan vazgeçemiyor, haftaya çok dikkat edip kırmızı kaptan olucam
Canım genelde minik olmuyor minik yazılıyorPisi minik değildi canim
Ya buhran geçiriyorum sanırım yarın diyetisyene ne diyeceğim diye düşünürken hala yeme modundayim kendimi çözemedim
Afiyet olsun canimBugünkü müthiş sahanee menümüzde yazıyım
12 Ocak Perşembe
10.30
2 TB ekmek
1 yumurta
2 ksk biber kavurması
Peynir
Zeytin
14.00
1 tane pisi
1 bardak ayran
17.30
1 kepçe kuru fasulye
2 slm ekmek
Turşu
19.00
İnce bir dlm yaş pasta
Su 2 litre
Spor yok ama yarından itibaren olacak ins
Afiyet olsun kaptanim12 Ocak menu
Sabah
Kahve
Ogle 12.20
2 yumurta
1 avuç badem
1 avuç fındık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
150 gram et sote
Turp salatası
2 kaşık yoğurt
2 litre su.
Bitki çayı
Kahve
Zipzip- minerva1988
Bu hafta masterfitteyim canimYeşil
Sag ol zipzipim..Sen herhangi bir takimda olacak misin peki? Sen de benim gibi sarıydın
Benim baklavalar cok minikti amaCanım genelde minik olmuyor minik yazılıyor
Ahaha sen aşırı istikrarlı bı hafta geçirdin ben 3 gündür dikkat ediyorum , umarım hedefine ulaşırsın kuzum :) haftaya bakalım hangi takımda olacağım senin miAfiyet olsun.
Kaptanım son günümüz son menümüz hayırlı olsun. Yarın güzel bir eksi getirmek istiyorum. Regl zamanı geldi çattı. Mücadelem devam ediyor. Hedef -2 kg. Sonuç ne olur bilemem. Kazanmak için girdik bu yarışa... Mühim olan yarışmak falan değil.
Yine kaptan mi olacağım hic bana göre degilAhaha sen aşırı istikrarlı bı hafta geçirdin ben 3 gündür dikkat ediyorum , umarım hedefine ulaşırsın kuzum :) haftaya bakalım hangi takımda olacağım senin miZipzip- in takımı mi :)
Afiyet olsun canimBende 4 buçuk saat bişey yemedim ama tansiyonum düşüp kötü olunca meyve yedim2 3 dilim mandalina yarım elma, 1 ince dilim ayva, çeyrek muz
Biz bu hafta kaptan olmayalim bence. Kazanan kırmızı kaptan olsun. İnşallah sonraki haftalarda yine derbi yaparız.Ahaha sen aşırı istikrarlı bı hafta geçirdin ben 3 gündür dikkat ediyorum , umarım hedefine ulaşırsın kuzum :) haftaya bakalım hangi takımda olacağım senin miZipzip- in takımı mi :)
Bana da göre değil. Ben kaptan olunca aman boş ver moduna geçiyorum yardımcı kaptanlık bana daha çok uyuyor.Yine kaptan mi olacağım hic bana göre degil
Canım genelde minik olmuyor minik yazılıyor
15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.Bende duş almıştım sıcak su tansiyonumu düşürdü sanirim pek halsizleştim belki bi meyve yiyebilirim daha kötü olursam
@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşünBende yeşil deyim birbirimizi kontrol edelim mi
Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüzPişi
Yaş pasta
Hepsi de minik... Masterfitte uzun soluklu beraberiz gibi geliyor.Zipzip-
Ve tabi ki afiyet olsun.
6 üzüm 2 dilim avakado 1 kiwi 4 çilek 7 kirazBende 4 buçuk saat bişey yemedim ama tansiyonum düşüp kötü olunca meyve yedim2 3 dilim mandalina yarım elma, 1 ince dilim ayva, çeyrek muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?