Teşekkür ederimkelebek19 cok gecmis olsun sana ve kizina
Sütlaç ve kahveNeyi cözemedin kiz yardimci olayim
Afiyet olsun, komsuda neler yedin de bakalm
Teşekkürler canım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bazı planlarım var diyeti biraz esnetebilirim şimdi gruplara girip sorun yaşatmayım kendi halimde menü paylaşıp yapabilirsem spor da ellerim sonraki hafta inşallah takımlara dahil olurum aksilik olmazsaTamam canim sariya ekledim
Mastefite katilmak istiyorum demen yeterli
Yarin sonuclari acikladiktan sonra en cok kilo vereni Kırmızı kaptan olarak secip secmeleri yapacağız o zaman hangi kaptan sizi secerse Mavi ya da Kırmızı takimda oldugunuz belli olacak
Tamam canim olur yesile ekliyorum
Evet menu yazmak.zorunlu sadece spor şartı yok
Cumartesi 2bin civarıMthn83 c.tesi adım resmi yok. Çartşamba adımın yok. Varsa atar mısın lütfen
Tamamİyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldumGel katıll bize , gir aramızaa
Tabi ki olur canimCancağzım ben 6 şubattan sonra katılsam olur mu şimdi sana özelden yazıyorum
Tamam canim sariya ekledımKaptanım bende sarı takımda olmak istiyorum
Tamam canimTamamdir kaptanim bende yaris icinde olmak isterim mavi yada kirmizi yarn yine yazarm kilo resmimle birlikte
ah ah eskiden biz 5. takımdayken balkon konuşması yapardıkYa ben kaptanlığı çok sevdim demek ki koltuk boule bir şey insan vazgeçemiyor, haftaya çok dikkat edip kırmızı kaptan olucam
Tamam canimTeşekkürler canım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bazı planlarım var diyeti biraz esnetebilirim şimdi gruplara girip sorun yaşatmayım kendi halimde menü paylaşıp yapabilirsem spor da ellerim sonraki hafta inşallah takımlara dahil olurum aksilik olmazsa
Dikkat et canim cok zorlama kendiniMerhaba 36 saate devam.
Çok üşüyorum. Üst üste giyindim battaniye çektim ama etkisi olmuyor. Su koydum ocağa. Yinede isinamazsam çorba yada süt içerek sıvı diyeti olarak devam ederim katiya geçmeden.
Yesil takim hep vardi aslinda ama cok katilan olmuyordu zaten 1 aydir duzenli olarak devam ediyoruzEline saglik zipzipim. Yesil takim uzun suredir yoktu dimi? Gecen hafta var gibi animsadim ama..?
2 nci sorum; yesil takimda menu yazmak zorunlu evet de, adım hic zorunlu degil dimi?
Degildi tamam :)
Zipzip-
Tamam canim yesile ekledim
Ya bişi olmaz bı günden takımlar daha eğlenceliTeşekkürler canım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bazı planlarım var diyeti biraz esnetebilirim şimdi gruplara girip sorun yaşatmayım kendi halimde menü paylaşıp yapabilirsem spor da ellerim sonraki hafta inşallah takımlara dahil olurum aksilik olmazsa
Ahaha güç farklı biseymis kardesimah ah eskiden biz 5. takımdayken balkon konuşması yapardık
Merhaba kaptanım bende masterfit te olayım motive olmam lazım disiplin lazim❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
@erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
Mthn83
@gezegenfeza
belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19
@kayipdunya
@karamelllim
@Jasminium84
@Pnrrr-12
@UcanSupurge
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
Bende duş almıştım sıcak su tansiyonumu düşürdü sanirim pek halsizleştim belki bi meyve yiyebilirim daha kötü olursamMerhaba 36 saate devam.
Çok üşüyorum. Üst üste giyindim battaniye çektim ama etkisi olmuyor. Su koydum ocağa. Yinede isinamazsam çorba yada süt içerek sıvı diyeti olarak devam ederim katiya geçmeden.
Bende yeşil deyim birbirimizi kontrol edelim mi
Bende yeşil deyim birbirimizi kontrol edelim mi
Canım benm bir günlük değil bir aksilik olmazsa 3 farklı arkadaşlar 3 gün planım varYa bişi olmaz bı günden takımlar daha eğlenceli
Afiyet olsun kaptanim12 ocak perşembe
Çok sağlıklı değildi ama
Saat 11.00
İstiridye mantar
2 yumurta Çiyali ve keten tohumlu daha doyurucu hissediyorum böyle
Peynir zeytin
Saat 16 .00
Karabugdayli patlak şeylerden
1 tane cennet elması tahinli
Saat 18.30
Yalancı işkembe çorbası
Patatesli etli bezelye
Şehriye pilavı
Şekersiz 2. Gün inşallah bitti
Zipzip- . fesang Cordelia poli çok sana layık olamadım ama pilav olmasaydı daha iyiydi ama çok açım hala açım :)
Tamam canimMerhaba kaptanım bende masterfit te olayım motive olmam lazım disiplin lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?