Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler canım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bazı planlarım var diyeti biraz esnetebilirim şimdi gruplara girip sorun yaşatmayım kendi halimde menü paylaşıp yapabilirsem spor da ellerim sonraki hafta inşallah takımlara dahil olurum aksilik olmazsa

Tamam canim
Merhaba 36 saate devam.
Çok üşüyorum. Üst üste giyindim battaniye çektim ama etkisi olmuyor. Su koydum ocağa. Yinede isinamazsam çorba yada süt içerek sıvı diyeti olarak devam ederim katiya geçmeden.
Dikkat et canim cok zorlama kendini
Eline saglik zipzipim. Yesil takim uzun suredir yoktu dimi? Gecen hafta var gibi animsadim ama..?
2 nci sorum; yesil takimda menu yazmak zorunlu evet de, adım hic zorunlu degil dimi?

Degildi tamam :)

Zipzip-
Yesil takim hep vardi aslinda ama cok katilan olmuyordu zaten 1 aydir duzenli olarak devam ediyoruz
Zipzip- ben saridan vazgectim, yesilleneyim hadi bu hafta

Sana zahmet,degistirir misin beni?
Tamam canim yesile ekledim

Ya bişi olmaz bı günden takımlar daha eğlenceli

12 ocak perşembe
Çok sağlıklı değildi ama

Saat 11.00
İstiridye mantar
2 yumurta Çiyali ve keten tohumlu daha doyurucu hissediyorum böyle
Peynir zeytin

Saat 16 .00
Karabugdayli patlak şeylerden
1 tane cennet elması tahinli

Saat 18.30
Yalancı işkembe çorbası
Patatesli etli bezelye
Şehriye pilavı

Şekersiz 2. Gün inşallah bitti

Zipzip- . fesang Cordelia poli çok sana layık olamadım ama pilav olmasaydı daha iyiydi ama çok açım hala açım :)

Merhaba kaptanım bende masterfit te olayım motive olmam lazım disiplin lazim

Merhaba 36 saate devam.
Çok üşüyorum. Üst üste giyindim battaniye çektim ama etkisi olmuyor. Su koydum ocağa. Yinede isinamazsam çorba yada süt içerek sıvı diyeti olarak devam ederim katiya geçmeden.
Bende duş almıştım sıcak su tansiyonumu düşürdü sanirim pek halsizleştim belki bi meyve yiyebilirim daha kötü olursam

Afiyet olsun kaptanim
Merhaba kaptanım bende masterfit te olayım motive olmam lazım disiplin lazim
Tamam canim

Bugünkü müthiş sahanee menümüzde yazıyım
12 Ocak Perşembe
10.30
2 TB ekmek
1 yumurta
2 ksk biber kavurması
Peynir
Zeytin

14.00
1 tane pisi
1 bardak ayran

17.30
1 kepçe kuru fasulye
2 slm ekmek
Turşu

19.00
İnce bir dlm yaş pasta

Su 2 litre
Spor yok ama yarından itibaren olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…