Afiyet olsun canım perşembeye yakışır bir menü
Canım bende öyleyim zaten diyetisyene gittim listeyi 2 hafta ancak yaptımVar ya iyi ki bana yazmissin . Kelebegin bildirimi altlarda kalmis . Goremeyecektim inanamiyorum. Sağ ol.kelebek19 aslinda iyi olur. Mthn nin dedigi gibi bayagi kontrol ederim ama bir konuya aciklik getirmem lazim. Ben öyle kibrit kutusu peynir, az zeytin vb yiyerek beslenemiyorum. Tabi hunharca yiyorum da, hahayt yaramiyor, modu da degil asla, ama mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum. Cok az yiyip, diyetten soğuma degil, yasam tarzi haline getirmek misyonum nasil konustum ben kitapsı oldu
Merak etme ben sen görene kadar etiket yapardım seniVar ya iyi ki bana yazmissin . Kelebegin bildirimi altlarda kalmis . Goremeyecektim inanamiyorum. Sağ ol.kelebek19 aslinda iyi olur. Mthn nin dedigi gibi bayagi kontrol ederim ama bir konuya aciklik getirmem lazim. Ben öyle kibrit kutusu peynir, az zeytin vb yiyerek beslenemiyorum. Tabi hunharca yiyorum da, hahayt yaramiyor, modu da degil asla, ama mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum. Cok az yiyip, diyetten soğuma degil, yasam tarzi haline getirmek misyonum nasil konustum ben kitapsı oldu
Açımmmmmm.... diyetdaşi açken tok yatanin en sevmediği eltisi domuz gribi olsun.
Allah razı olsun, büyük kız küçük erkekAllah bagislasin . Cinsiyetleri nedir?
Takımdayken bir diyet bir diyet sorma tabii hakkın bu hafta yarışma.Ben bu hafta takımlarda olmuycam ama seni dürterim yine
Kaç saat oldu canımBen değilim. Sanki az önce sofradan kalktım
Tok degilim ama eltim de yokAçımmmmmm.... diyetdaşi açken tok yatanin en sevmediği eltisi domuz gribi olsun.
Afiyet olsun canimMenü paylaşıyorum
Sabah kahve çay su
Öğlen yeşil çay su
Akşam su su filtre kahve
Bide çocuklar yemek yerken ağzımı sipirdattim
Ahh canımm aç mı kaldın seneninMenü paylaşıyorum
Sabah kahve çay su
Öğlen yeşil çay su
Akşam su su filtre kahve
Bide çocuklar yemek yerken ağzımı sipirdattim
Şakasına diyorum canım yeşilde kalayım bu hafta,Yesil istemistin
Tamam canimŞakasına diyorum canım yeşilde kalayım bu hafta,Cordelia yı biraz korkutayım dedim takımına girersem başına geleceklerde haberi olsun diye
Yarın tartı diyecek azcik mi değil mi?
Bak hırs yaptım gittim 104 tane ip atladımYarın tartı diyecek azcik mi değil mi?Kaptan olursam ilk seni seçeceğim. Hele bi yeeeee
İp aldim kendime ama kullanmıyorumBak hırs yaptım gittim 104 tane ip atladımyeşil çay da koydum kendime ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?