- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Çalışıyor. RöntgenÇalışıyor musun canım?
Evet, zipzipi zaten her daim .Cordelia adim harici spor yaparsak yine seni mi etiketleyeceğiz ?
15 Ocak'ta 31 ayak bascam, kısaca kendimi özet geçeyimSenin yasin kaç? 29 mu? İcimden geçti
Canim baslikta goruyorum 81 den 63 e ne kadar zamanda dustunBence aranizda cok yas farki yok. İcime doğdu.Zipzip-
Ah bebeğim ah en hassas olduğum şeylerden ama tlfnu yeni otomatik çevirip duruyo yazdıklarımı dikkat etmedim o yüzdenBu arada yaşdan değil,yaştanTürkçemizi koruyalim kız
Bildirme de göreyim biAhahaha. Bakar misin dostum. Yesil takimda menu bildirmedigimiz zaman, masterfitte ki gibi takimi eksi yönde etkilemiyoruz degil mi?
Pogaca disinda güzel cnm bugn cuma görmezden geldm artk temiz menüler gelsinadimlarn güzel
Ellerine saglik kaptanim
Irmik tatlisi cuma ödülü olsun onun disinda gayet güzel cnm adimlar da
insallah cok iyiymis cnm bizimlede pylasirmisin nasil bir detoks yapacaksin belki katilanlar olur
Albeni görmuyorm cuma ödülü olsun yarin olmiycak eminimgerisi gayet güzel cnm afiyet olsun adimlarn süper
Tamamdir kaptanim
Nasil bir sistem uyguluyorsun canim merak ettim aralikli oruc gbi mi yoksa su diyetine mi devam ediyorsn sürekli ?
Allah basarilarni daim etsin canim ne okuyorsun
Sagol kaptanim
Baklava cuma ödülü olsun cnm gerisi gayet güzel afiyet olsun adimlar ve spor sahane
Ben röntgen teknisyeniyim 10 yılı geçti atanalıÇalışıyor musun canım?
Mesajlari okuyamiyorum
tamam canım.Önemli bir duyurum var adımlarla ilgili
e karnabahar yok meyve yok ne kaldı geriye, ne yiycezAy bir meyve nasıl efsane olabilir ki allaaaasen
Canım çok sevindim. Daha da iyi olacaksın inşallahBugün gayet iyiyim
Daha çok hareket edebiliyorum ama yürümeye yeterli deyil
Sık sık kasılma oluyor, oluncada bi canlanıyorum
bende cok ozledim canimmMedineemmmmözlemişimmm
Tmm kaptanimÖnemli bir duyurum var adımlarla ilgili
Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri en az 6000 adim atiyoruz
Adim bildirimlerindeCordelia kaptanimizi mutlaka etiketleyin dun saatlerce adım aramakla uğraştı
Bundan sonra etiket olmayan bildirimleri 0 adım olarak hesaplayacagiz....
Son olarakta adım bildiriminizi yaparken örnekte oldugu gibi tarih ve adim sayisini yazarak ekran görüntüsünü paylasmanizi isteyeceğim
13 Ocak Cuma
7614 adım
Eki Görüntüle 3191346
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
@SebastianCheesecake
@fesang
@minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19
@kayipdunya
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12
@UcanSupurge
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
I Ilyusa
Allah kolaylik versin canimKızlar tüm derslerimden geçtim çok şükür.
İkinci dönemin derslerini bekliyorum.dua eden herkesten Allah razı olsun.psikoloji dersinden koşullu geçmişim dd ama ortalamam sayesinde problem yok çok şükür.Ustten ders alacağım nasipse 4 dersten zor geçtim 8 ders nasıl olacak bilmiyorum.insallah başarabilirim
Hosbuldum canim nasilsin
Ben pazartesi normal oruca basliycamEveeet Mavi takimim
Bu hafta bomba gibi gelelim insallahhepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim
@Mthn83
@Ucmelekannesi
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
Fit mutlu anne
succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilrazam
Gecmis olsun canim insallah zamanla dahada iyi olursunHamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
İnşallah düzelecek daha iyi olacaksınBugün gayet iyiyim
Daha çok hareket edebiliyorum ama yürümeye yeterli deyil
Sık sık kasılma oluyor, oluncada bi canlanıyorum
Gecmis olsun canimiyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorumbirazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?