Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin yasin kaç? 29 mu? İcimden geçti
15 Ocak'ta 31 ayak bascam, kısaca kendimi özet geçeyim röntgen teknisyeniyim evliyim 2 kuzucuğum var, doğum lardan sonra kendimi epey rahat bıraktığım için 64 lü kiloları çıktım şimdi 57 yi ucundan gördüm bir buçuk ay gibi bir sürede oldu, boyum 152 kitap okumayı sohbet etmeyi dostlarımla vakit geçirmeyi genel olarak hayatı yaşamayı sahip olduğum şeyleri çok seviyorum çok çok şükretmeye çalışıyorum , pozitif bi insanım olmadığım zamanlar da olur illa, polikistik over ve iltihaplı eklem romatizması rahatsızlığım var bel ve diz ağrıları çok yaşarım devamlı kullandığım ilaçlarım var ama buna şükür tabi iyi ki burdayım sizleri tanıdım

Detoksumu diyetisyenle yapacağım canım. 3 günlük bir program. Daha hazırlamadı. Pazara kadar gelecek menüm. Gelince paylaşırım. Ben de çok merak ediyorum ilk kez böyle bir şey yapıcam. Umarım beceririm.

Önemli bir duyurum var adımlarla ilgili
tamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.
Ay bir meyve nasıl efsane olabilir ki allaaaasen
e karnabahar yok meyve yok ne kaldı geriye, ne yiycez
Bugün gayet iyiyim
Daha çok hareket edebiliyorum ama yürümeye yeterli deyil
Sık sık kasılma oluyor, oluncada bi canlanıyorum
Canım çok sevindim. Daha da iyi olacaksın inşallah

Medineemmmm özlemişimmm
bende cok ozledim canimm
Ne guzeldi eski gunler

Tmm kaptanim
Allah kolaylik versin canim

mdi gördüm tamamdir canim
I Ilyusa hosgeldin cnm mavi takima
Hosbuldum canim nasilsin
Ben pazartesi normal oruca basliycam
Hamilelikte tutamadigim oruclari tutmaya basliycam insallah
Hamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
Gecmis olsun canim insallah zamanla dahada iyi olursun

kızlar bugün çok yoruldum, yarın da oğlumun okulunda lösev yararına kermes var. iki tepsi de kek yaptım. menümü yazıp kaçıyorum. herkese iyi geceler.

13 Ocak Cuma

11.00- 14 arası
2 adet büyük boy sütlü filtre kahve

18.30
1 kase ezogelin, 2 tabak tavuk sote, acı biber sosu, 1 küçük boy muz

çayın yanında: bir avuç kuru meyve, 1 tk tahin pekmez

su: bugün çok içemedim ne kadar oldu saymadım, dışarıdaydım hep
Spor: 10.416 adım

Zipzip- Cordelia erenmothers

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…