Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Beş tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Bir bardak süt
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu makarna
Akşam
İki parça bonfile
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek
Su 2.5 litre spor 40 dakika tempolu yürüyüş
Zipzip- @Poldelya
Eki Görüntüle 3191378
Yaa olur mu ne uğraşmasi silmedim sadece etiket listesindenKaptanım beni çıkarın, benimle uğraşmayın
Daha iyi olmana sevindim gezegenimHamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
Açma yiyelimtamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.
e karnabahar yok meyve yok ne kaldı geriye, ne yiycez
Canım çok sevindim. Daha da iyi olacaksın inşallah
Sağol canımGecmis olsun canim
Rüyanda beni görHerkese iyi geceler kızlarcım
Dostlarla sohbet etmeyi ve cok şükretmeyi ben de severim.15 Ocak'ta 31 ayak bascam, kısaca kendimi özet geçeyimröntgen teknisyeniyim evliyim 2 kuzucuğum var, doğum lardan sonra kendimi epey rahat bıraktığım için 64 lü kiloları çıktım şimdi 57 yi ucundan gördüm bir buçuk ay gibi bir sürede oldu, boyum 152 kitap okumayı sohbet etmeyi dostlarımla vakit geçirmeyi genel olarak hayatı yaşamayı sahip olduğum şeyleri çok seviyorum çok çok şükretmeye çalışıyorum , pozitif bi insanım olmadığım zamanlar da olur illa, polikistik over ve iltihaplı eklem romatizması rahatsızlığım var bel ve diz ağrıları çok yaşarım devamlı kullandığım ilaçlarım var ama buna şükür tabi iyi ki burdayım sizleri tanıdım
Seneyi devriyesi gelecek canimCanim baslikta goruyorum 81 den 63 e ne kadar zamanda dustun
Bildirme de göreyim bi
Cok gecmis olsun. Uyursun insaallahiyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorumbirazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Etkilemiyor canimAhahaha. Bakar misin dostum. Yesil takimda menu bildirmedigimiz zaman, masterfitte ki gibi takimi eksi yönde etkilemiyoruz degil mi?
Amin canim insallahOooZipzip- kaptanım bekarlığa veda mı ediyoruz yoksa sevindim canım senin adına ilk kez boyle diyorsun kac yıldır tanıyorum seni hadi bakalım Allah iyilerle karşılaştırsın
Anlatmayim canim
Evet canim poldelyayi etiketliyoruz@Poldelya adim harici spor yaparsak yine seni mi etiketleyeceğiz ?
Sağ ol zipzipim menu ok.:)))Etkilemiyor canim
Amin canim insallah
Evet canim daha once bahsetmiyordum daha yeni sayilir ne olur bilmiyorum herseyin hayirlisi
Anlatmayim canim
Evet canim poldelyayi etiketliyoruz
7 az mi cok muBence aranizda cok yas farki yok. İcime doğdu.Zipzip-
Gecmis olsun canimBen yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi varherkese iyi geceler
Tamam canimtamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canimiyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorumbirazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Afiyet olsun canimkızlar bugün çok yoruldum, yarın da oğlumun okulunda lösev yararına kermes var. iki tepsi de kek yaptım. menümü yazıp kaçıyorum. herkese iyi geceler.
13 Ocak Cuma
11.00- 14 arası
2 adet büyük boy sütlü filtre kahve
18.30
1 kase ezogelin, 2 tabak tavuk sote, acı biber sosu, 1 küçük boy muz
çayın yanında: bir avuç kuru meyve, 1 tk tahin pekmez
su: bugün çok içemedim ne kadar oldu saymadım, dışarıdaydım hep
Spor: 10.416 adım
Zipzip- @Poldelya erenmothers
Eki Görüntüle 3191414
Medine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünceEvet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Ekran görüntüsü aldım unutmayın diyeÖnemli bir duyurum var adımlarla ilgili
Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri en az 6000 adim atiyoruz
Adim bildirimlerinde @Poldelya kaptanimizi mutlaka etiketleyin dun saatlerce adım aramakla uğraştı
Bundan sonra etiket olmayan bildirimleri 0 adım olarak hesaplayacagiz....
Son olarakta adım bildiriminizi yaparken örnekte oldugu gibi tarih ve adim sayisini yazarak ekran görüntüsünü paylasmanizi isteyeceğim
13 Ocak Cuma
7614 adım
Eki Görüntüle 3191346
@Poldelya
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
fesang
minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
@gezegenfeza
@belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19
@kayipdunya
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12
@UcanSupurge
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
Yine ineceksin canim ben inaniyorumkelebek19 cum bu sene yeni geldim ama Ağustos Eylül e kadar gruptaydim o ama hayatımda baya değişiklik oldu evi taşıdım acı kayıplar yaşadım falan derken saldım yine kendimi cok daha önce de 6.grupla Zipzip- ile birlikteydik 72 lerw kadar inmistim grupta sonra dikkat etmeyince yine çıktım sonuç burdayım bu kez kararlı bir şekilde ilk hedef 70 sonrasına sonra bakacağım ama bu kez salmamayi düşünüyorum 38 yasinda evliyim 1 oğlum var çalışıyorum
Süpersin spor da yaparsan tadindna yenmez bu hafta güzel bi eksi gelecek eminimKaptanım merhaba ben pazartesi aralıklı oruç a başlıyorum inşallah hafta sonu da akşam yemeğini erken kapatırım yine yapmaya çalışırım spor yapmıyordum baya zamandır ona da başlarsam iyi olacak inşallah
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.
Ne güzelİstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim
Cok iyi fikir gercekten motive ediyorAmin hepimizin hedefleri gerçek olsun insallah bir ara biz önce sonra resmi koyuyorduk kafaları gizleyip sabah yine çekeceğim kendimi hedefe ulaşıncaya kadar ay ay çekeyim diyorum bakalım nasıl birsey çıkacak ortaya
Tabi aralikli orucla birlikte ne yedigmizde önemli canim diyetle birlikte bence güzel vericeksinPınarcım ben zaten 3 yildir Aralikli oruç mantigi ile besleniyorum.Kahvaltimi 12 den once yapmiyorum aldigim kilolar akşam çaylarinin yaninda yediklerim ,asiri tatli abur cubur tüketimi yuzunden.ee tabiki aralikli oruc ise yaramadi.Bu yuzden bu sefer diyet ve arslikli oruc şeklinde ilerliyecegim insallah.
Ohhh süpersin
Tamam canim bekliyorm listeyi ozaman merakla bendeDetoksumu diyetisyenle yapacağım canım. 3 günlük bir program. Daha hazırlamadı. Pazara kadar gelecek menüm. Gelince paylaşırım. Ben de çok merak ediyorum ilk kez böyle bir şey yapıcam. Umarım beceririm.
Iyi uykular gecmis olsun cnm malesef bizde atesliyiz yineBen yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi varherkese iyi geceler
Allah kabul etsin simdiden canimbende cok ozledim canimm
Ne guzeldi eski gunler
Tmm kaptanim
Allah kolaylik versin canim
Hosbuldum canim nasilsin
Ben pazartesi normal oruca basliycam
Hamilelikte tutamadigim oruclari tutmaya basliycam insallah
Gecmis olsun canim insallah zamanla dahada iyi olursun
Biskuvi görmedm afiyet olsn aksam baya hafif olmus cnm
Ah ah cok gecmis olsun hafize bizde atesliyiz bitmiyor hastaliklar malesefiyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorumbirazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Canım zaten fazla kontrolden yorgunluktan olmadı mı biraz daSöz, daha kontrollü yürüteceğim işlerimi
Dün oğlum bir mesaj yazmış, yavrum benim dört gözle iyi haberlerimi bekliyorlar
Açma yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?