Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Kaptanım beni çıkarın, benimle uğraşmayın
Yaa olur mu ne uğraşmasi silmedim sadece etiket listesinden
Hamdolsun saracığım bugün çok iyiyim
Elimle dizlerimi kaldırabildim çok şükür
Burda ne kadar kalacağım belli değil, burdan direk rehabilitasyon merkezine gideceğim, o da ne zaman boşluk olursa o zaman
Daha iyi olmana sevindim gezegenim

Açma yiyelim

Dostlarla sohbet etmeyi ve cok şükretmeyi ben de severim. Allah sifa versin canim. Sevindim burayi sevmene.
Canim baslikta goruyorum 81 den 63 e ne kadar zamanda dustun
Seneyi devriyesi gelecek canim 12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Bildirme de göreyim bi
Döv beni. Yerden yere vur. Beceriksiz bile de. Yeter ki bu hafta bu sefer 1 kg vereyim beyarim kilolardan gına geldi ayol.
iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorum birazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Cok gecmis olsun. Uyursun insaallah

Ahahaha. Bakar misin dostum. Yesil takimda menu bildirmedigimiz zaman, masterfitte ki gibi takimi eksi yönde etkilemiyoruz degil mi?
Etkilemiyor canim
Ooo Zipzip- kaptanım bekarlığa veda mı ediyoruz yoksa sevindim canım senin adına ilk kez boyle diyorsun kac yıldır tanıyorum seni hadi bakalım Allah iyilerle karşılaştırsın
Amin canim insallah

Evet canim daha once bahsetmiyordum daha yeni sayilir ne olur bilmiyorum herseyin hayirlisi

Zipzip- eniste adayimiz kac yasinda? Anlatsana ayol, ser verip sır vermiyorsun diyor musum
Anlatmayim canim
@Poldelya adim harici spor yaparsak yine seni mi etiketleyeceğiz ?
Evet canim poldelyayi etiketliyoruz

:)))Etkilemiyor canim

Amin canim insallah

Evet canim daha once bahsetmiyordum daha yeni sayilir ne olur bilmiyorum herseyin hayirlisi

Anlatmayim canim

Evet canim poldelyayi etiketliyoruz
Sağ ol zipzipim menu ok.
Saka yaptim,anlatacak gibi durmuyosun zaten:)) yas farkini merak ettim ama,benim konum :))

Bence aranizda cok yas farki yok. İcime doğdu. Zipzip-
7 az mi cok mu
Ben yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi var herkese iyi geceler
Gecmis olsun canim
tamam canım.
benim kilomu da 71.9 olarak girebilir misin canım. yarın tartılmayayım. zaten iyice strese soktum kendimi. pazartesi tartılırım artık.
Tamam canim
13 ocak cuma

12.00
1 corba kasesi kadar mantarli tqvuk sote
3 dlm ekmek
2 mandalina

15.00
3 tane kremali biskuvi

18.00
Salata

Su 2lt
Pnrrr-12
Zipzip-
Afiyet olsun canim
iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorum birazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim

Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Medine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünce
Ekran görüntüsü aldım unutmayın diye

Yine ineceksin canim ben inaniyorum
Süpersin spor da yaparsan tadindna yenmez bu hafta güzel bi eksi gelecek eminim
Afiyet olsun canım

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım

Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.
oh miss
İstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim
Ne güzel
Cok iyi fikir gercekten motive ediyor bende kendim icin cekeyim yarin
Tabi aralikli orucla birlikte ne yedigmizde önemli canim diyetle birlikte bence güzel vericeksin
Yarım saat koşu yapıverdim toplam 330 kalori cepte
13 Ocak Cuma 9135 adım @Poldelya Pnrrr-12
Ohhh süpersin
Tamam canim bekliyorm listeyi ozaman merakla bende becerirsin bence
Ben yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi var herkese iyi geceler
Iyi uykular gecmis olsun cnm malesef bizde atesliyiz yine
Allah kabul etsin simdiden canim
13 ocak cuma

12.00
1 corba kasesi kadar mantarli tqvuk sote
3 dlm ekmek
2 mandalina

15.00
3 tane kremali biskuvi

18.00
Salata

Su 2lt
Pnrrr-12
Zipzip-
Biskuvi görmedm afiyet olsn aksam baya hafif olmus cnm
Ah ah cok gecmis olsun hafize bizde atesliyiz bitmiyor hastaliklar malesef

Menülerini yazmayanlar yarina kadar yazsin kizlar cuma diye kacamaklar vardi yarindan itibaren cok güzel menüler bekliyorum sabah limonlu suyumuzu icip güne basliyalim insallah en az 30dk yürüyüs veya leslie de eklersek süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…