Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah yardımcın olsun canim
Bennnn aralıklı oruç askerlerimiz
Tamam kaptanım bugün güzel bir menü gelecek

Yok canım bu topikteki bütün takımlarda kilo vermeye çalışıyoruz
Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?

Günaydın kızlar

13 OCAK CUMA
ADIM
: 3.068

Bazi markalar temsîlidir

Zipzip-

Cordelia

kelebek19

Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım

Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Iki takim yarisiyor kirmizi ve mavi
Yesil adim atmak istemeyen ve yarista olmak istemeyenlerden olusuyor
Sarı da sadece adim atılıyor

Afiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir hele

Seneyi devriyesi gelecek canim 12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Masallahhh
Ayni durumdayim benimde dogum kilolari senin basladigin kilodayim ve simdiki kilona dusmek istiyorum
Medine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünce
Evett benim canim bende cok mutlu oldum sizleri gorunce
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Gunaydin canim
Günaydın kızlar
Gunaydinlarrrr
Başlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Insallah gidecek
Hamilelikte giydigim bol kiyaferleri giyyorum
Inat ettim buyuk beden elbise almiyorum kendimi salmamak icin
illaki bu kilolar gitmesi lazim
Günaydın kızlar Gece bölük pörçük uykum oldu malesef atesi var mi cikar mi bakmaktan gozum kafam agriyo kac gundur uyuyamiyorum kaliteli simdi hala hafif yuksek atesi duser insAllah bugun guzdl bi menu planliyorum
Benim cocuklarda biri iylesiyo biri hastalaniyo
Insallah cikmaz atesi
Gunaydin canim

Afiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir hele
Sağ ol, bomba momba deme kız, dikkat çekmesin hunharca yemedim valla. 14:15 ten once sirkeli su sadece.
14:15 kahve ve yaninda ufak besinler
Yeme faslim 15:30 u geciyordu başladığında ve yatana kadar yedim

Düsersin dusersin merak etme, Allahın izniyle. Pes etme yeter ki.

Odul icin cok kalorili olmus sanki
Ya valla elimde degil, cocuklardan agzima lokma alamaya alamaya aksama dogru hâlsiz düsüyorum. E bi de istemsizce de olsa aralikli tipi oluyor. Basaramiyorum. Hani bu yediklerimden ben de memnun degilim.

I Ilyusa ben istemez miyim, sımsıkı doyurucu kahvalti, ama simdi yerimden kalksam, oglum pesimden gelecek. Kızım uyuyor, onu da uyandiracak. Mutfakta yanimda oturup oynasa, yok. Kucagima gelecek. Evde bir yetiskin daha olmasi lazim benim icin. Esim sehirdisinda görevde. Bikac saat bakici geldiginde ev islerini anca yapiyorum, koy-kaldir, sil-süpür, yemek..
Kendime bazen tabak anca..
Aksamlari anca biraz oynuyorlar, ben de yiyememenin gerginligiyle, sinirli sinirli tikiniyorum afedersin.

İkizlerim var canım Allah razı olsun amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…