- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Allah yardımcın olsun canimKızlar tüm derslerimden geçtim çok şükür.
İkinci dönemin derslerini bekliyorum.dua eden herkesten Allah razı olsun.psikoloji dersinden koşullu geçmişim dd ama ortalamam sayesinde problem yok çok şükür.Ustten ders alacağım nasipse 4 dersten zor geçtim 8 ders nasıl olacak bilmiyorum.insallah başarabilirim
Bennnn aralıklı oruç askerlerimizEveeet Mavi takimim
Bu hafta bomba gibi gelelim insallahhepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim
@Mthn83
Ucmelekannesi
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
Fit mutlu anne
@succulentaski
@Jasminium84
@fesang
@Ilrazam
Tamam kaptanım bugün güzel bir menü gelecekPogaca disinda güzel cnm bugn cuma görmezden geldm artk temiz menüler gelsinadimlarn güzel
Ellerine saglik kaptanim
Irmik tatlisi cuma ödülü olsun onun disinda gayet güzel cnm adimlar da
insallah cok iyiymis cnm bizimlede pylasirmisin nasil bir detoks yapacaksin belki katilanlar olur
Albeni görmuyorm cuma ödülü olsun yarin olmiycak eminimgerisi gayet güzel cnm afiyet olsun adimlarn süper
Tamamdir kaptanim
Nasil bir sistem uyguluyorsun canim merak ettim aralikli oruc gbi mi yoksa su diyetine mi devam ediyorsn sürekli ?
Allah basarilarni daim etsin canim ne okuyorsun
Sagol kaptanim
Baklava cuma ödülü olsun cnm gerisi gayet güzel afiyet olsun adimlar ve spor sahane
Yok canım bu topikteki bütün takımlarda kilo vermeye çalışıyoruz
Kaç alıntı var ayol başım döndü
Ohhh maşAllah bu ne hızSabah erken kalktım yürüyüş yaptım geldim bugünkü adimim tamamdır
Iki takim yarisiyor kirmizi ve maviTamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Afiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir heleGünaydın kızlar
13 OCAK CUMA
ADIM: 3.068
Bazi markalar temsîlidir
Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452
Zipzip-
Cordelia
kelebek19
Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım
MasallahhhSeneyi devriyesi gelecek canim12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Evett benim canim bende cok mutlu oldum sizleri gorunceMedine sen misin ? Hoş geldin, çok mutlu oldum seni görünce
Gunaydin canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
GunaydinlarrrrGünaydın kızlar
Insallah gidecekBaşlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Benim cocuklarda biri iylesiyo biri hastalaniyoGünaydın kızlarGece bölük pörçük uykum oldu malesef atesi var mi cikar mi bakmaktan gozum kafam agriyo kac gundur uyuyamiyorum kaliteli simdi hala hafif yuksek atesi duser insAllah bugun guzdl bi menu planliyorum
Gunaydin canimGunaydinlarrr
Sağ ol, bomba momba deme kız, dikkat çekmesinAfiyet olsun bomba bi menu olmus yediklerimi dusununce bende rahat 3000-3500 kalori aliyomusumdur hunharca yiyordum son bi kac haftadir hele
Günaydın
Odul icin cok kalorili olmus sankiGünaydın kızlar
13 OCAK CUMA
ADIM: 3.068
Bazi markalar temsîlidir
Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452
Zipzip-
Cordelia
kelebek19
Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım
Ufak besinlerSağ ol, bomba momba deme kız, dikkat çekmesinhunharca yemedim valla. 14:15 ten once sirkeli su sadece.
14:15 kahve ve yaninda ufak besinler
Yeme faslim 15:30 u geciyordu başladığında ve yatana kadar yedim
Düsersin dusersin merak etme, Allahın izniyle. Pes etme yeter ki.Masallahhh
Ayni durumdayim benimde dogum kilolari senin basladigin kilodayim ve simdiki kilona dusmek istiyorum
Evett benim canim bende cok mutlu oldum sizleri gorunce
Gunaydin canim
Gunaydinlarrrr
Insallah gidecek
Hamilelikte giydigim bol kiyaferleri giyyorum
Inat ettim buyuk beden elbise almiyorum kendimi salmamak icin
illaki bu kilolar gitmesi lazim
Benim cocuklarda biri iylesiyo biri hastalaniyo
Insallah cikmaz atesi
Gunaydin canim
Ya valla elimde degil, cocuklardan agzima lokma alamaya alamaya aksama dogru hâlsiz düsüyorum. E bi de istemsizce de olsa aralikli tipi oluyor. Basaramiyorum. Hani bu yediklerimden ben de memnun degilim.Odul icin cok kalorili olmus sanki
Tek bir lokum ve hibiscus adinda icecek, cay bardagini gecmiyor. Kalorisi düşük :) benim ufak dediklerim ufaktir. Biz de yanlis olmazUfak besinler
ev yapımı mıAçma yiyelim
İkizlerim var canım Allah razı olsun amin inşallah.Bebişin mi var canım Allah bağışlasınsütün bal olsun yavruna
Afiyrt olsun canımmaşallah menün çok güzel benim sevdiğim tarzda bi menü
Afiyet olsun canımaşkitom sen çok az yemişsin akşam sütlü filtre kahve vs mi içsen o tok tutuyor seviyorsan tabi
TGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?