- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
Amin cnm tüm evlatlarımız inşaallahSağlıkla yaşayın mis kokulum.
İyiyim kaptanımGünaydın canımnasılsın tatlım?
Geçmiş olsun. İlaçları da en kısa zamanda bulursunuz inşallahGünaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Iyiyim cnm sen nasilsin
Çok geçmiş olsun canımCanım hali hazırda alerji hastası olduğum için bitkisel tedavileri pek araştırmıyorum. Zaten yılda 1 ilaç kullandığım için çok dert de etmiyorum ama dün başladım öksürük şurubuyla antibiyotik tedavisine, gece neredeyse hiç uyuyamadım. Daha çok arttırdı öksürüğü. Öksürük neyse de, sürekli geniz akıntısı inanılmaz bulantı yapıyor. Karşımdakiyle konuşmaya bile çekiniyorum
Allah kolaylık versin kuzum ya işte en iş yapmadığınız halimiz budurAl benden de o kadaryargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım . Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim
Afiyet olsun mavikuş.
Ellerine sağlık kırmızı kaptan. Sen bayağı yorulmuşsun. Kim bilir ne kaloriler yanmıştır.Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadım desem yeridir evi sil süpür toz al lavabolari banyoyu yıka balkonu temizle çamaşır katla yerleştir ütü yap onları gardroba yerleştir yemek yap bide bunların üzerine yürüyüş yap derken bu saat oldu az önce yemeğimi yedim sofrayı topladım bulaşıkları makineye koydum oturdum birazdan çay demleyecem çay dinlendiriyor beni
Sağol canım ya gerçekten çok yoruldum ama değdi sen nasılsın neler yaptın bugünEllerine sağlık kırmızı kaptan. Sen bayağı yorulmuşsun. Kim bilir ne kaloriler yanmıştır.Sen dinlen ben kalkıp bir şeyler düşüneyim.
İyiyim Saracim. Camdan bol bol yağmur izledim biraz durulunca yürüyüşümü tamamladım günüm sakin geçti. Çay demledim bekliyorum.Sağol canım ya gerçekten çok yoruldum ama değdi sen nasılsın neler yaptın bugün
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz ve Dereotu
Üç çeri domates bir salatalık
Üç tane zeytin
Şekersiz çay
Ara 15.30
Bir fincan sade Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Salata
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 5578 adım
Adımlar aslında bunun Üç katıdır ama saatimi takmayı unuttuğum için adımlar kayıt altına alınmadı bu adımlarda yürüyüş yaparken telefonunu kaydettiği adımlar neyse sağlık olsun
Zipzip- Cordelia Elhan
Eki Görüntüle 3216562
Olur olur çok aç değildim zaten, şimdi yenice açlık hissetmeye başladım kefir içerim sonra ıhlamur hooop yatma saatiKesin m.koftesi . Gronolayla sabah olur musabahtan yesen olurdu tabi.
Minigimi yıkayınca iyi uyudu çok emmeyince sorun olmadı kaptanımBencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsunda
Buluruz inşallah canımCanım çok teşekkür ederim. Daha önce parayla aldığım ilaçlardan birini hiç kuşlanmamışım, o zamana kadar bekleyeceğim. Ara ara eczanelere sorarım, bulursam yazdırmayı beklemeden alırım. Kızın kreşinde 2 eczacı velimiz var, bizim kurumun da çalıştığı bir eczane var hepsi baya emek harcadı ama bulamadık. Bu böyle devam etmez, belki 5 sene kullanacağız, doktordan alternatif birşeyler isteyeceğim olmazsa.
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun
Bebiş 3,5 aylık,kızım 5 oğlum 8,5 yaşındaÇok geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin kuzum ya işte en iş yapmadığınız halimiz budur
Bebeğin kaç yaşındaydı
Bu arada Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış ben tek saniyordum❤
Rakip kaptanım pazar pazar olacak iş mi ayol,kıyamam ben sanaMerhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadım desem yeridir evi sil süpür toz al lavabolari banyoyu yıka balkonu temizle çamaşır katla yerleştir ütü yap onları gardroba yerleştir yemek yap bide bunların üzerine yürüyüş yap derken bu saat oldu az önce yemeğimi yedim sofrayı topladım bulaşıkları makineye koydum oturdum birazdan çay demleyecem çay dinlendiriyor beni
Cayır cayır yanmış kaloriler masallah k aptanım ne yapsak kiEllerine sağlık kırmızı kaptan. Sen bayağı yorulmuşsun. Kim bilir ne kaloriler yanmıştır.Sen dinlen ben kalkıp bir şeyler düşüneyim.
Canım nasıl tatlı istiyor anlatamam amaaaaa yemezler yarın sabah tartı varOlur olur çok aç değildim zaten, şimdi yenice açlık hissetmeye başladım kefir içerim sonra ıhlamur hooop yatma saati
Minigimi yıkayınca iyi uyudu çok emmeyince sorun olmadı kaptanımbazen çok emince elim ayagim iyi titriyor
Buluruz inşallah canım
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun
Bebiş 3,5 aylık,kızım 5 oğlum 8,5 yaşındacümlemizin evladını inşallah canım
Rakip kaptanım pazar pazar olacak iş mi ayol,kıyamam ben sanaşekerin de düşmüştür senin adresi gönder de tatlı bı şiiiiler gonderelim
Cayır cayır yanmış kaloriler masallah k aptanım ne yapsak ki
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş
Tamamdır kaptanımsara_28
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
sara_28
Kinoalihatun
Pnrrr-12
Jasminium84
kackaloribu
menekse_kokusu
M Meryem1306
aypare ackerman
@Willemijn-
Deenniizz
Elhan
Cordelia
G Goklerce
Hallederiz
S Suskunkardelen
Faunaa
Beyaz leylak
Beth18
Mavikus_
Patates yemeği fırında pişti çok hafifti ama senin kabak daha iyiymiş ama olsunAfiyet olsun canımPatatesi okuyunca içim rahatladı biraz. Benim kabağım onu döver sanki.
Ha bu arada daha zaman var adımını tamamlasaydin keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?