sahur es geçme canım. hafif yeKızlar regl olamadım daha inşallah yarın çok ödemli olmam sahurda yemeyeceğim
Kolay gelsin canımTünaydin kizlar dün gelemedim cok yorucu gecti biyandna hazirlik yapiyorm yarn buraaya gidicez diye, hemen dünkü menümü yazicam
Hayırdır inşallah canım, ruyalalr bazen çok etkiliyor bizi dua et içinden hayra yor, vallahi ben de çok seviyorum yazı gelse biran önce keşkeTünaydın kızlar
Dün gece garip garip rüyalar gördüm modum çok düşük bugün o yüzden
Havada çok kötü artık yaz gelse keşke
yarın 7 gibi yapsak geç olur di miCanım yarın 4-5 gibi yapabilirsin. Bugüne gerek yok bence.Zipzip-
ayy sorma canım ya, sürekli oruçla ilgili birşeyler gördümHayırdır inşallah canım, ruyalalr bazen çok etkiliyor bizi dua et içinden hayra yor, vallahi ben de çok seviyorum yazı gelse biran önce keşke
Tamam canim yarn 2 gbi yola cikacagiz o ara ölcülürm olmadiCanım yarın 4-5 gibi yapabilirsin. Bugüne gerek yok bence.Zipzip-
Sagol canımKolay gelsin canım
Hayırdır inşallah canım, ruyalalr bazen çok etkiliyor bizi dua et içinden hayra yor, vallahi ben de çok seviyorum yazı gelse biran önce keşke
Canım ara öğün yapma çay su güzel bı sahur inşallah yapabilirizKızlar ramazanda kilo inşallah verebiliriz. Çok zor geliyor bu ay diyet yapabilmekSpor hala ekleyemedim rutinime.
Canım sahurda domates salatalık yumurtall ve peynirini ye mutlaka. geç tartılacağız olmadı akşam tartılırsın sen kaçta geliyorsun işten bilmiyorum ama iftardan önce tartılırsın.Kızlar regl olamadım daha inşallah yarın çok ödemli olmam sahurda yemeyeceğim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenüm 22.3.2023
10:30 filtre kahve az sütle
12:30 2dlm tb ekmegi, 1 tavada yumurta, labne, domates salatalik
15:00 kahve yanina 1 mini snickers
17:30 1 kase kisir, 1 dilim ispanakli börek, 10 sarma, tursu, 1 irmik helvasi
10 bin küsür adim (resim cekmeyi unuttm dün malesef)
2lt su
2 mil leslie
Cordelia Zipzip- Hallederiz
Yarin bildirim yapabilirsinZipzip- bugunmu yapicaz bildirimleri biri daha yazdi emin olmak istedim
Afiyet olsun canim ❤22 Mart Çarşamba
13.30
1 kaşarlı sandviç
2 hurma
20.30
1 lahmacun
Bol maydonoz
Bir avuç fıstık
2 elma
Su: 2,5 lt
Adım: 7648
Eki Görüntüle 3222449
60kiloyum Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun kaptanim ❤22 Mart Menüm ve spor
6027 adım.
Sabah 07.00
2 yumurta
2 dilim tbe
1 kk peynir
3 zeytin
Ara 1 ayva
2 hurma
Öğle 14.00
1 adet haşlanmış patates
1 kk peynir
6 zeytin
Akşam 20.00
200 gram tavuk sote
Salata
4 kaşık bulgur pilavı
Ara 23.00
3 hurma
Ramazan öncesi şaşırdım resmen. Çok yedim.
Zipzip- Hallederiz
Eki Görüntüle 3222454
Bencede gerek yok yarin sonuclari gec aciklarizCanım yarın 4-5 gibi yapabilirsin. Bugüne gerek yok bence.Zipzip-
Gelince tartilirsin canim sonuclari 8 9 gibi aciklarimyarın 7 gibi yapsak geç olur di mi
7de ancak evde oluyorum çünkü
ayy sorma canım ya, sürekli oruçla ilgili birşeyler gördüm
sahura kalkıyorum güya tuzlu bir kraker var ondan yiyorum sonra diyorum ya niye yedim çok susarım ben şimdi, sonrasında gerçekten susamış oluyorum, diyorum daha iftara da çok var nasıl susuz kalacağım falan
öfff yani :)
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim ❤
süper kaptanım çok sevindim, teşekkürlerGelince tartilirsin canim sonuclari 8 9 gibi aciklarim
Aşkitom işten geç çıkacağım 9da evde olurum. Regl ödemi var üstümde olmadı yeşilçay içerim iftar sonrasıCanım sahurda domates salatalık yumurtall ve peynirini ye mutlaka. geç tartılacağız olmadı akşam tartılırsın sen kaçta geliyorsun işten bilmiyorum ama iftardan önce tartılırsın.
Afiyet olsun kaptanim Allah kabul etsin ❤Herkese afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsinhemen menümü yazayım;
24 Mart Perşembe menüler
Sahur 04.40
1 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir,
Domates, salataık, yeşil biber.
İftar 17.10
1 kase domates çorbası,
1 kabaktan kabak sandal (içinde lor ve yumurta var),
1 kase salata,
3 ceviz, 2 hurma.
2 saat kadar sonra Ara öğünde sütü Türk kahvesi içeceğim, kahve bağımlısı birinin birden kesmesi olmaz
Suyu da 2 ltye tamamlayacağım.Zipzip- 60kiloyum
afiyet olsun canımHerkese afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsinhemen menümü yazayım;
24 Mart Perşembe menüler
Sahur 04.40
1 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir,
İftar 17.10
1 kase domates çorbası,
1 kase salata,
3 ceviz, 2 hurma.
2 saat kadar sonra Ara öğünde sütü Türk kahvesi içeceğim, kahve bağımlısı birinin birden kesmesi olmaz
Çok güzel canım afiyet olsunHerkese afiyet olsun, rabbim oruçlarınızı kabul etsinhemen menümü yazayım;
24 Mart Perşembe menüler
Sahur 04.40
1 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir,
İftar 17.10
1 kase domates çorbası,
1 kase salata,
3 ceviz, 2 hurma.
Güzel menü canım afiyet olsunMenümü yazayım
Sahur
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Bir kaşık tahin pekmez
İki dilim ekmek
İki tane ceviz
Şekersiz çay
İftar
Üç tane hurma
Bir dilim peynir
Bir kase arpa şehriye çorbası
Bir tabak etli kuru fasulye
Dört kaşık bulgur pilavı
Cacık
İki dilim ramazan pidesi
Su sahura kaşar 2 litre içmeyi düşünüyorum spor yok
Zipzip- Cordelia Hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?