Günaydın ablacım. Sen ilk hastaneden çıktığında ayaklarımı salladigimda şişiyor demiştin. Kendine dikkat et. Sağlık herşeyden önemlisiGerçekten çok fazla ve çoğu dizden aşağıda toplanıyor, bazen zor yürüdüğümü unutuyorum, aslında kabullenmek de istemiyorum. Ödem olduğunu bilsem de tartıda fazla görmek zoruma gidiyor
Ben yarın tam konsontre olurum y bugün pek iyi gitmedi yine sende bugün başlamışsın bol eksiler canım
Nasılsın canım ne durumdasın
Cordeliamı bekliyoruz canım her şey o gelince belli olacak Salı gelirim demiştiMasterfit devam ediyor mu yoksa bireyselmi takılıyoruz
Benimkide pek iyi gitmedi yine düştüm çikolata batağınaBen yarın tam konsontre olurum y bugün pek iyi gitmedi yine sende bugün başlamışsın bol eksiler canım
Valla yiyorum ama yürüyüş de yapıyorum. Eve dönünce beslenmem daha iyi olacak.Ne durumdasın
Evet ayaklarımı fırsat buldukça yükseğe kaldırmam gerekiyorGünaydın ablacım. Sen ilk hastaneden çıktığında ayaklarımı salladigimda şişiyor demiştin. Kendine dikkat et. Sağlık herşeyden önemlisi
Rabbim elden ayaktan koymasın derler demi
Eminim oturarak yapabildigin egzersizler vardır. Onlar hem ödem e hem dolaşıma iyi gelecektir
Şekersiz 21 gün yapalım mıBenimkide pek iyi gitmedi yine düştüm çikolata batağınayarışma grupları başladıgında katılım sağlayacağım..
Hayırlısı olsunValla yiyorum ama yürüyüş de yapıyorum. Eve dönünce beslenmem daha iyi olacak.Ladygreenlimo
Bu şekersiz gün nasıl. Bişey olmasa beraber yapalım ablaKarar veremiyorum
1-Bireysel apa mı yapsam
2-Hurma, çörekotu, zeytinyağı mı
3-21 gün şekersiz mi
Bi karar versem ya bismillah diyecem
Ok iyi dengelemiş oluyorsun.. özledim yaa gelin artık masterfite başlayalımValla yiyorum ama yürüyüş de yapıyorum. Eve dönünce beslenmem daha iyi olacak.Ladygreenlimo
Ben apa yaparsan bende karılırım sana canım ekmekten uzaklaşmak istiyorum bir süreKarar veremiyorum
1-Bireysel apa mı yapsam
3-21 gün şekersiz mi
Ayak parmaklarıni oynat canım sendeEvet ayaklarımı fırsat buldukça yükseğe kaldırmam gerekiyor
Oturduğum yerde pek egzersiz yapmıyorum, genelde yüksekte tutuyorum
Aynı ben ayran gönüllüyüm bu ara.Karar veremiyorum
1-Bireysel apa mı yapsam
3-21 gün şekersiz mi
Kuzum 10 gün hurma çörekotu yapmaya karar verdim, sonrasında apa 1. Seviye ile devam edeceğim, tam ne yapacağına karar ver yarın miladımız olsunBu şekersiz gün nasıl. Bişey olmasa beraber yapalım abla
11 Mayıs yada 12 mayısta başlayalım apa ya ne dersin ?Ok iyi dengelemiş oluyorsun.. özledim yaa gelin artık masterfite başlayalım
Ben apa yaparsan bende karılırım sana canım ekmekten uzaklaşmak istiyorum bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?