- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Artık kırmaşıyor ya mutlaka hareket ediyorum, egzersiz yerine geçmez ama.Ayak parmaklarıni oynat canım sende
Aynı ben ayran gönüllüyüm bu ara.
2 hafta da ne verirsem ama 5 kg veririm gibi geliyor. Biraz kılım kipirdasa
OffArtık kırmaşıyor ya mutlaka hareket ediyorum, egzersiz yerine geçmez ama.
Ben kararımı verdim 11 mayısta büyük hastaneye gidip kan vereceğim, o güne kadar hurma, çörekotu yapacağım, sonrasında bireysel olarak apa ile devam edeceğim inşallah, haydi sende silkelen
Ne oldu kuzum ne yedin de hele
Rabbim yardımcınız olsun canımMerhablar herkese
Soran merak eden herkesten Allah razı olsun
Yeni hayatımıza çadıra alışmaya çalışıoruz hataydayım
Buralar perişan..
Allah kimseye yaşatmasın..
Hepinizi özledim seviyorum
Dualarınızla
Hoşçakalın
Ben şu an tartılamıyorum. Bugün komple karbo yedim. Ama yarından itibaren Allah'ın izniyle full yürüyüş yapacağımHayırlısı olsun
Ben bugün 86 gördüm
Biz de seni özledik canim. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsunMerhablar herkese
Soran merak eden herkesten Allah razı olsun
Yeni hayatımıza çadıra alışmaya çalışıoruz hataydayım
Buralar perişan..
Allah kimseye yaşatmasın..
Hepinizi özledim seviyorum
Dualarınızla
Hoşçakalın
Kuzum benim acil ödem atmam lazımYapalımm
Bende bugün son yemeğimmiş gibi tıkındımBen şu an tartılamıyorum. Bugün komple karbo yedim. Ama yarından itibaren Allah'ın izniyle full yürüyüş yapacağım
Başarılar diliyorumKuzum 10 gün hurma çörekotu yapmaya karar verdim, sonrasında apa 1. Seviye ile devam edeceğim, tam ne yapacağına karar ver yarın miladımız olsun
Abla başka bildiğin ödem atıcı yok mu bende baya ödem varKuzum benim acil ödem atmam lazım
10 gün hurma çörekotu zeytinyağı yapacağım, sen başla yine birbirimizi motive edelim
Anlatsam roman olurNe oldu kuzum ne yedin de hele
O nasıl bişey anlatsanaKuzum benim acil ödem atmam lazım
10 gün hurma çörekotu zeytinyağı yapacağım, sen başla yine birbirimizi motive edelim
Elma limon yeşilçay kürü var internetten arastirmani tavsiye ederimAbla başka bildiğin ödem atıcı yok mu bende baya ödem var
Teşekkür ederim canımBaşarılar diliyorumbol eksiler insanlah
Sabah aç karnına sirkeli yada limonlu suAbla başka bildiğin ödem atıcı yok mu bende baya ödem var
Evet dün dünde kaldıAnlatsam roman olur
Geçmişe mazi diyip devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?