- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Dur benimkiler kahvaltı diye acele ediyor müsait olunca yazıyımO nasıl bişey anlatsana
Elma limon yeşilçay kürü var internetten arastirmani tavsiye ederim
Teşekkür ederim kızlar ben sirkeli su yaptım sbah bir süre icecem onuSabah aç karnına sirkeli yada limonlu su
İstediğin zaman yeşil çay
Isırgan otu çayı
Maydanoz sapı
Düzenli yürüyüş
Tuzu ve karbonhidratı azaltmak gibi gibi
Bisürü şey var
Ben bu 10 gün boyunca yeşlçay içmeye çalışacağım
Birde sabah sirkeli su
Allah şifa versin canımGünaydın Hanımlar hala hastayız tüm aile
kilo bildireyim:71.1
Zor sanki ben yapamam önce az yemeye alışmam lazım ilk başta aralıklı oruçla basliycam suan evde degilim yarin tartı resmi ile basliycam insallahEki Görüntüle 3240991
Bakın kızlar burda gördüm ve düzenli yapamadığım halde şişlerimin indiğini gördüm, kimbilir daha nice faydası var
Ben Rabbimin izniyle 10 gün düzenli yapacağım
Olsun kuzum kendine hangisi iyi geliyorsa onunla başlaZor sanki ben yapamam önce az yemeye alışmam lazım ilk başta aralıklı oruçla basliycam suan evde degilim yarin tartı resmi ile basliycam insallah
Teşekkürler canımAllah şifa versin canım
Teşekkür ederim canımNasılsın canım ne durumdasın
Cordeliamı bekliyoruz canım her şey o gelince belli olacak Salı gelirim demişti
Teşekkür ederim canımSalı günüCordelia Gelince belli olur
Neden saçmalıyoruz anlamıyorum. Sanki ömrümüzde hiç yemedik ya da yemeyeceğiz gibiBende bugün son yemeğimmiş gibi tıkındım
Sabah başlıyorum inşallah
Sahurda yediğim 2 yumurta ile akşam ederken şimdi 2 saat zor geçiyor. Hele sıkı tutayım dedim dün pizza bugün yağlama yaptım evde. Gelse zayıflaNeden saçmalıyoruz anlamıyorum. Sanki ömrümüzde hiç yemedik ya da yemeyeceğiz gibi
Aynen öyle. Gerçi ben şu an evde olmadığım için ne olursa yiyorum. Ama yürüyüş de yapıyorum.Sahurda yediğim 2 yumurta ile akşam ederken şimdi 2 saat zor geçiyor. Hele sıkı tutayım dedim dün pizza bugün yağlama yaptım evde. Gelse zayıfla
Dileğim bir an önce gelmesiKızlar zıpzıp ne zaman gelck sayfaya bilgisi olan
Bir bilebilsemNeden saçmalıyoruz anlamıyorum. Sanki ömrümüzde hiç yemedik ya da yemeyeceğiz gibi
Ne zaman dönüyorsunAynen öyle. Gerçi ben şu an evde olmadığım için ne olursa yiyorum. Ama yürüyüş de yapıyorum.
Burada bir iki restorant var yemekleri güzel. Mesela Öğlen gezerken oralara gideceğiz. Ama yürüyüş yaptığım için çok kafaya takmıyorum. Allah büyük eve dönünce düzene girerim.
HaftasonuNe zaman dönüyorsun
Çok geçmiş olsun canımGünaydın Hanımlar hala hastayız tüm aile
kilo bildireyim:71.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?