- 31 Ekim 2013
- 21.504
- 72.318
- 798
- 41
benim cuma günleri serbest günüm, sanki yaklaşık 3 haftadır serbest takılmıyormuşum gibiTarif üç öğün toplam 600 kalori söylemeyi unutmuşum casmincim.Afiyet olsun ben cuma günü deneyeceğim. Pazar günüm olduğu için.
Afiyet olsun canım
Bence 50 olursunhanımlar ben an itibariyle 60 kiloyum. Bebem iki yaşında. Bu zamana kadar çok denemelerim oldu bir türlü şu 60ı kıramadım doğumdan beri.
En son gebelik öncesi 55 kilo imişim. Hep 58 olsam diyordum da neden küçültüyorum hedefi. 54-55 olmalıyım değil mi? Olamaz mıyım
Çok motive başladım ben bu haftaya.
Haziran sonu kurban bayramı. O zamana kadar tutacağım şu boğazımı. Burda aktif olursak güzel olur
Yarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
Ben takimlarda olmak istiyorum ama kaptanlık yapamam.. çok aktif olamıyorumYarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
Tmm tatlımBen takimlarda olmak istiyorum ama kaptanlık yapamam.. çok aktif olamıyorum
ben zaten birazcık acemiyimYarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
Gönüllü çıkmazsa maviş kaptan olabilirimCidden ayy çok sevindim
60 benim hayalimhanımlar ben an itibariyle 60 kiloyum. Bebem iki yaşında. Bu zamana kadar çok denemelerim oldu bir türlü şu 60ı kıramadım doğumdan beri.
En son gebelik öncesi 55 kilo imişim. Hep 58 olsam diyordum da neden küçültüyorum hedefi. 54-55 olmalıyım değil mi? Olamaz mıyım
Çok motive başladım ben bu haftaya.
Haziran sonu kurban bayramı. O zamana kadar tutacağım şu boğazımı. Burda aktif olursak güzel olur
Bir de hevesliyim ya daha gün bitmeden hemen yazdımBugün ki menüm
Sabah şekersiz Türk kahvesi
1. Öğün saat 11: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık söğüş
2. Öğün saat 15: 150 gr kadar tavuk, 3 yemek kaşığı siyez bulgur pilavı, söğüş
Akşam 19 ( bu biraz geç oldu 18 de bırakmaya çalışacağım) 2 yemek kaş yoğurt i, bir yerli muz, 1 adet kayısı
Şimdilik 1.5 litre su (anca 2 olur)
6000 cik adım
Fevkaladenin fevkindeBugün ki menüm
Sabah şekersiz Türk kahvesi
1. Öğün saat 11: haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık söğüş
2. Öğün saat 15: 150 gr kadar tavuk, 3 yemek kaşığı siyez bulgur pilavı, söğüş
Akşam 19 ( bu biraz geç oldu 18 de bırakmaya çalışacağım) 2 yemek kaş yoğurt i, bir yerli muz, 1 adet kayısı
Şimdilik 1.5 litre su (anca 2 olur)
7800 cük adım
ben bildirim yapacağımYarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?