Teşekkür ederimGünaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahBende yarın grupla başlamayı planlıyorum Zipzip- gelmene çok mutlu oldum.. Eski aktifliğini görünce üzülüyordum buralarda olmamana
Hosbuldumcanımm kaptanımm hoşgeldin, özlemişimm
yaaaaa çok süper şahane harika olleeeeyyyyyyyyyy
bunu duyduğum an motivasyonumun yerine gelmesi kaç puan peki
hoşgeldin, sefalar getirdin
HosbuldumHosgeldin kaptanim cok mutlu oldum
Senin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennnGünaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahBende yarın grupla başlamayı planlıyorum Zipzip- gelmene çok mutlu oldum.. Eski aktifliğini görünce üzülüyordum buralarda olmamana
SelamSelam kızlarrrZipzip-
Bulamadım kim acaba merak ettimSenin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennn
Bende vallaBulamadım kim acaba merak ettim
Bende bildirim yapacagim sabahYarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
Ben de bildirim yapacağım☺rın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka
Hayır aranıza yeni katıldım, eski mesajlara göz attım oradan tanıyorum seniTeşekkür ederimeskilerden misin nikini daha önce gördüm mu hatirlayamadim
Hosbuldum
Hosbuldum
Sen beni birkaç gün öncesinde izlemeye başladınnn öyle bir bildirim aldımSenin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennn
Vay be eski dost değilsin yani tüh üzüldüm eskirsin umarımSen beni birkaç gün öncesinde izlemeye başladınnn öyle bir bildirim aldım2018 den beri aynı nicki kullanıyorum canımcım
Anladım canımHayır aranıza yeni katıldım, eski mesajlara göz attım oradan tanıyorum seni
Hoş geldin canımGeri geldimmmm amaa o biçim gaza gelip zayıfladım ayda 5 kilojou ben
Bianda başladım halbuki çabuk vermem sebebi bence ödem yanii şokk oldum
Elhan ablamm
Simdi burda nasıl yapılıyo neler oluyo durumu bilmiyorum tartı falanmı gönderiyoruz
Yeni başlangıçlara o haldeVay be eski dost değilsin yani tüh üzüldüm eskirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?