Aaa tamam o haldee mayıs sonuna kadar verebilirim oldugu kadar inşHoş geldin canım
Öncelikle tekrar kutlarım seni. Beş kilo ödem değildir o . Bayağı yağ yakmışsin.Yarın sabah aç karnına tartiliyorsun. Fotoğrafli olursa daha iyi. Tartınin yanlış anlaşılmasın Ondan sonrasını adım adım anlatırız.
Sen beni birkaç gün öncesinde izlemeye başladınnn öyle bir bildirim aldım2018 den beri aynı nicki kullanıyorum canımcım
Nazzdrowyaa yada öyle bişeydiYeni başlangıçlara o halde
Hosgeldin canim tebrik ediyorum guzel kilo vermişsinGeri geldimmmm amaa o biçim gaza gelip zayıfladım ayda 5 kilojou ben
Bianda başladım halbuki çabuk vermem sebebi bence ödem yanii şokk oldum
Elhan ablamm
Simdi burda nasıl yapılıyo neler oluyo durumu bilmiyorum tartı falanmı gönderiyoruz
Nazdrowyaa kim ya da neNazzdrowyaa yada öyle bişeydi
Ay vallahaaa insallahh bozmam zor tutuyorum kendimiHosgeldin canim tebrik ediyorum guzel kilo vermişsin
Gel geeelllll
Gel geeelllll
Yaptığım suyun detoxu yap simdiden demle yarın tüm gün icicezzz
AhahaaŞerefe gibi biley
Ahahaaneyse aynı takımlarda olmalıyız farklı bir grup demişsin unut orayı, ilham ver bizlere okeyyy
TAmam sen bol su icersin sabah ac karna limon suyu al mutlaka sonra filtre sonra kahvalti sonra bol suZencefil yok ama
Gel geeelllll
Yaptığım suyun detoxu yap simdiden demle yarın tüm gün icicezzz
Bal olmasa iyiydii tühhhhZencefil bal limon karabiber karışımı yapıp buzluğa atmıştım o olur mu :)
TAmam sen bol su icersin sabah ac karna limon suyu al mutlaka sonra filtre sonra kahvalti sonra bol su
Hoş geldin murphy
Kaptanın gelmesine en çok senin için sevindim makeupVay be eski dost değilsin yani tüh üzüldüm eskirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?