Yaa irade çok önemli birbirimizi gaza getirince oluyo güçleniyo bak mesela az önce yemicem dediğim halde yarım kase tavıklu pilav yedim pirinçler yüzüyo miğdemde hissediyorum ama yedim yaniKaptanın gelmesine en çok senin için sevindim makeup
Spoiler olmazsa eğer bildiğimiz bir dizi miÇok sıkıldım çok uykum geldi allahım bitmiyo bıgün gidip setin ortasına dağlın lann diye bağırasım var
Sabah ac karna yapmak daha çok yağ yakıyosun resmenTamam anlaştık :)
Ben de uyumak için bebeğimin uyumasını bekliyorummÇok sıkıldım çok uykum geldi allahım bitmiyo bıgün gidip setin ortasına dağlın lann diye bağırasım var
Hem evet hem hayır araplara uyarlıyoruz içerde dizisiniSpoiler olmazsa eğer bildiğimiz bir dizi miKolay gelsin
Ay yerimm nekadarlık kızmı erkek miBen de uyumak için bebeğimin uyumasını bekliyorumm
Sabah ac karna yapmak daha çok yağ yakıyosun resmen
6 aylık minik bir adamAy yerimm nekadarlık kızmı erkek mi
Ay oaşam benim allah bağışlasın güle güle büyüt inşallah sağlıkla6 aylık minik bir adam
Bu saate kadar çalışmak çok zor olmalı, Allah kolaylık versinn
Bu saat erken bile kaç gece sabahladımBu saate kadar çalışmak çok zor olmalı, Allah kolaylık versinn
İnşallah canım sağolasınAy oaşam benim allah bağışlasın güle güle büyüt inşallah sağlıkla
Hadi gözün aydınnZannediyoruummm paydosss ayy çok şükürr nihayet
Oda iyi yanii espressoyu anlamamdaAslında genelde sirkeli su ile Türk kahvesi yada espresso içiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?