Afiyet olsun tatlım14 mayıs
Sabah aç karna ; tarçınlı türk kahvesi
Leslie 2 ardından
3yumurtalı bol kıvircıklı maydanozlu dereotlu salata
ananaslı yeşilçay
Ara öğün; filtre kahve
Tekrar 2 saat sonra maden suyu
Akşam ;
Mercimek çorbası
Salata
1.5 litre su
Yatmadan önce yoğurt kürü
Elhan Zipzip- Cordelia
Çok şiştimm regl haftasına geldimm
Bu arada kızlar size püf nokta vereyimm
Patates genelde diyet listesine giriyormuş şöyle akşamdan patates haslayıp dolaba koyup sabaha kadar nişastası kayboluyomuş sabahtan tüketmek gerekir salata niyetine güzel olur
Bi arkadaşımdan öğrendim bende senin gibi şaşırdım ablamAfiyet olsun tatlım
Harika bir menü
Patates onerini dikkate alırım enteresanmış.
Harika çokgüzell menü15 Mayıs
Sabah sade Türk kahvesi
Kahvaltı Saat 12
2 yumurtalı peynirli omlet, domates salatalık i, 4 kuru kayısı, 3 ceviz, bir tatlı kaşığı harnup özü
Eki Görüntüle 3248063
2. Öğün 16.00 4 kaşık ev yoğurdu, bir büyük kase kinoalı karabuğdaylı salata
Eki Görüntüle 3248064
Su 2 litre
Yürüyüş 7530 adım
Eki Görüntüle 3248065
Elhan Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım menü çok iyi14 mayıs
Sabah aç karna ; tarçınlı türk kahvesi
Leslie 2 ardından
3yumurtalı bol kıvircıklı maydanozlu dereotlu salata
ananaslı yeşilçay
Ara öğün; filtre kahve
Tekrar 2 saat sonra maden suyu
Akşam ;
Mercimek çorbası
Salata
1.5 litre su
Yatmadan önce yoğurt kürü
Elhan Zipzip- Cordelia
Çok şiştimm regl haftasına geldimm
Bu arada kızlar size püf nokta vereyimm
Patates genelde diyet listesine giriyormuş şöyle akşamdan patates haslayıp dolaba koyup sabaha kadar nişastası kayboluyomuş sabahtan tüketmek gerekir salata niyetine güzel olur
Evettt nişastası kayboluyo nişastadan yana kilo alırızz genelde ama geceden haşlayıp dolaba koyarsak sabaha kadar kayboluyomuş gün içerisinde tüketiyormuşsunAfiyet olsun canım menü çok iyisağol canım patatesi bugün salatama koysam mı bilememiştim. Gerçi benimki haşlanıp beklemiş değildi ama yarın için düşünebilirim
Çok tok tutuyor canım kesinlikle denemelisin. Ben hepsinden birer paket aldım kinoadır maş fasulyesidir karabuğdaydır haşlayıp haşlayıp salata yapıyorum 2-3 gün yiyorum :)))Harika çokgüzell menükinoalı karabuğday salatası iyiymiş bak
Hic aklıma gelmezzdii bide chia tohumu da iyiymis diyette suyla icende varÇok tok tutuyor canım kesinlikle denemelisin. Ben hepsinden birer paket aldım kinoadır maş fasulyesidir karabuğdaydır haşlayıp haşlayıp salata yapıyorum 2-3 gün yiyorum :)))
Guzel adim canim tebrik ederim
Oyle olsun yeterki canim hersey yoluna girer insallahAminn çok çok teşekkük ederim
sağol kaptanımmönemli birşey değil canım genel geçer şeyler işte :) iyi olurum inşallah
Seni cok iyi anliyorum canim uc cocukla bende hicbiseye yetisemiyorum tek fark ben ucretsiz izindeyim. Bende sabahlari sirkeli su iciyorum. Firsat buldukca ugra canimAyy cumadan beri bekliyormuş alıntıüç çocuklu hayatta hem çalışıp hem de her şeye yetişmeye calisinca böyle oluyor kaptanım
Sirkeli su içmeye başladım şimdi de sabahları
Afiyet olsun ne güzelmiş çorbanın adı
Tebrikler
Etiket bildirimi bana gelmemiş kaptanımokurken gördüm.Simdi yapacağım bildirimi
Hayrolsun inşallah canımçabuk geçer inşallah
Masallah canim yuruyus yapabilmen super. Onumuzde 4 gun va4 biraz dikkatle cok guzel.eksiler gorursun insallah
Cok huzel.canim.tebrik ederimBen tartildim eve geldim -400
Afiyet olsun canım15 Mayıs Pazartesi
Bir fincan Türk kahvesi
Sabah
Omlet, 2 çatal helva, 1 maraş çöreği, yarım dl tb ekmek, 3 zeytin, yarım KK peynir, domates, salatalık, biber
Ara
2 hurma, 3 kaju
Ara
1 hurma, 5 badem
Akşam
Izgara tavuk, Yaprak sarması(fazlaca yenildi), yoğurtlu semiz otu salatası, biraz karpuz
Su:2.5 lt
Adım:10048Elhan Zipzip- Cordelia
Arti olmaman da guzel canim tebrikler
Ne guzel baslangicin hayirli olsun canim guzel kilolar ver insallahBugün diyete başladım daha doğrusu sağlıklı beslenmeye diyelim
Sıkı bir diyet yapmayacağım herseyden az az yiyip porsiyonlarımı küçültecegim suyu çok içip sporumu yapacağım
Bu akşamdan itibaren menümü yazmaya başlıyorum kilo bildiriminide cuma günü yapacağım
Ben hiç denemedim onu canım görüntüsü iç açıcı gelmiyor :)) tadı güzel galiba çok kullanan var çünküHic aklıma gelmezzdii bide chia tohumu da iyiymis diyette suyla icende var
Guzel kilolar verirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?