ben şuan çok dağınığım. tek konuya odaklıyım o nedenle kafamı toplayamıyorum sanki.Teşekkürler fulyacim. Diyetten kopmak yok
Tesekkur ederim kaptanimElhan
Mavikus_
kaptanlarim eksileriniz için tebrik ederim
Pazartesi avantajini kazanan Mavi takim kaptaniMavikus_ Tebrik ediyorum kaptanim
Mavikus_ Kaptanim simdi Kırmızı Takımdan bir kişiyi mavi takima almani ,Mavi takimdan bir kişiyide Kırmızı takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 69.Etap 12.05 15.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Elhan 73.1 72.4 0.7 0.96 @MAKE UP_ 65.75 @menekse_kokusu 71.7 71.0 0.7 FirstLady_ 65.2 64.4 0.8 Jou 76.8 75.7 1.1 @ozlemon 77.6 76.7 0.9 @Kevssooo 78.8 78.4 0.4 Mavi Takim Mavikus_ 70.3 68.6 1.7 2.42 @Jasminium84 63.05 @Suskunkardelen 63.6 63.85 +0.25 60kiloyum 88.4 88.3 0.1 @Meryem1306 85.9 85.9 0 @Tesnim1903 76.7 ZincirKirma 76.6
Tamam kaptanim
Hahaha görüntüsü banada bi tuhaf geliyo nasil yutuyolar diyorum tohumlarıBen hiç denemedim onu canım görüntüsü iç açıcı gelmiyor :)) tadı güzel galiba çok kullanan var çünkü
Sağol canımAfiyet olsun canımVallahi benim de yaprak sarması yapasım var tutuyorum kendimi
Tesekkur ederim kaptanim senin eksinde cok.guzel masallahAbooo mavikuşuma bak gözlerim yerinden firlayacaktimaşallah Tebrikler canım kaptanım. Mavikus_
Kaptancim ellerine sağlık.
Tesekkur ederim canim . Bir kismi yeni basladigim icin odemdir sanirim canim yoksa normal yedim ben
Sağol canımBu aralar çok fazla yaprak sarması aşeriyordum daha fazla dayanamadım yaptım bir kötülük
cumaya kadar daha cok eksiler gorecegine eminimkaptanimTeşekkürler kardelencimBen aç kaldım mavikuşum verdi aslında
Cumaya kadar ne yapıp edip kuşumu gecmeliyim
Tesekkur ederim canim
Smoothiede güzel oluyor canım. Jelimsi bir şey oluyor. Pudingini yapanlar da var.Ben hiç denemedim onu canım görüntüsü iç açıcı gelmiyor :)) tadı güzel galiba çok kullanan var çünkü
Canim odak noktani kendine cevir eminim basaracaksinben şuan çok dağınığım. tek konuya odaklıyım o nedenle kafamı toplayamıyorum sanki.
Ama gercekten kilo verdiriyormus bende denemek icin baktim birkac markete ama bulamadimHahaha görüntüsü banada bi tuhaf geliyo nasil yutuyolar diyorum tohumları
Mavikuş kaptan bir kilo daha verirse biraz yaş ama bakalımcumaya kadar daha cok eksiler gorecegine eminimkaptanim
yarın da geçsin de sonra akşamdan salata malzemesi hazırlayacağım. daha iyi olacak.
Bence erteleme canim.sabah dan dikkat etmeye basla erteledikce hedefimizi de erteliyoruz.
Tatlım sarmalar korkutuyor beni
Yaaaa öylemii ac karnamı icmek gerekir instagramda zulal diye bi kız var acayip seyler iciyorr hep içmekk yemek yok hep icecek seyler ayarlıyoAma gercekten kilo verdiriyormus bende denemek icin baktim birkac markete ama bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?