Günaydın canim evet hatırlıyorum bu durumu daha önce söylemiştinSelam hsnımlar önce mazeretimi bildiriyim belki saçma gelicek ama gerçek bu malesef ki eşim kk ya girmeme kızıyo zamanında ayrılma sebebimde oydu çok kavgalar ettik biraz kıskanç saçma şeylere takılabiliyor bu yüzden izinliyken giremiyorumZipzip- daha önce bahsetmiştim elif sana belki hatırlarsın dün sabah tartıldım ama resim çekemedim 64.00 çıktı kabul ederseniz yarın sabah tartılıp resim atarım @Elhan @CordeLia
Durum bu yani bacılar
Günaydın ablacim❤Günaydınlar hanımlar
Günaydın canim❤Günaydınlar güzellikler
Cuma gunu belli olur takımın,takimlari cuma gunu olusturuyoruzSagol kaptanım ben Hangı takıma gircm
Günaydın canim❤Gunaydın kızlar
Günaydın canim❤günayydınnn
Şu an patlıcan, dolmalık biber, tatlı sivri biber, salatalık, fasülye, yeşillikler☺ domates de ekecegım fırsat bulduğum ilk andaBahçeye neler diktin
Günaydın kuzucumGünaydın canim evet hatırlıyorum bu durumu daha önce söylemiştin
Pazartesi günleri resim sarti yok aklinda olsun
Cuma günü tartılırsin artik yarin bildirime gerek yok
Günaydın ablacim❤
Günaydın canim❤
Cuma gunu belli olur takımın,takimlari cuma gunu olusturuyoruz
Günaydın canim❤
İnşallah canımÇok çok geçmiş olsuntez zamanda iyi olursun inşallah
Buna ben de kesinlikle inanıyorum, sabretmesi ve dayanması o yüzden kolay oluyorFezacım günaydınlar çok geçmişler olsun geçecek inşallah bu günlerde çok daha iyi olacaksın .
Sonucu harika olacak,çok daha sağlıklı olacaksın ben buna canı yürekten inanıyorum.Buna ben de kesinlikle inanıyorum, sabretmesi ve dayanması o yüzden kolay oluyor
Önce tohumları evde fide olarak mı yetiştiriyorsun, biz öyle yapıyoruz. Fasulyeler çok çabuk büyüdü, birbirine girdi, açamadığım yerden kestim, öyle diktik, bakalım tutacak mı?Şu an patlıcan, dolmalık biber, tatlı sivri biber, salatalık, fasülye, yeşillikler☺ domates de ekecegım fırsat bulduğum ilk anda
Özledim kuzum nerdesinSelamlar
Sonucu harika olacak,çok daha sağlıklı olacaksın ben buna canı yürekten inanıyorum.
Ben de özledim Fezom buralardayım ama bir türlü motive olup diyete başlayamıyorumÖzledim kuzum nerdesin
GünaydınlarYine yeniden günaydın
Canısı ne habersin epeydir denk gelemedik hiç,iyisin demiBen de özledim Fezom buralardayım ama bir türlü motive olup diyete başlayamıyorum
İyi diyelim iyi olalım ablacım
Günaydınlar
Canısı ne habersin epeydir denk gelemedik hiç,iyisin demi
Bende iyiyim sağol dişe gidip geldim az kaldı takılacak artık 5 ay oldu nerdeyse bıktım bezdim bende.İyi diyelim iyi olalım ablacım
Şiştim valla toparlamam lazım
Sen nasılsın
Olsunn sen mutlu olmana bak canım benim girebildiğin kadar girSelam hsnımlar önce mazeretimi bildiriyim belki saçma gelicek ama gerçek bu malesef ki eşim kk ya girmeme kızıyo zamanında ayrılma sebebimde oydu çok kavgalar ettik biraz kıskanç saçma şeylere takılabiliyor bu yüzden izinliyken giremiyorumZipzip- daha önce bahsetmiştim elif sana belki hatırlarsın dün sabah tartıldım ama resim çekemedim 64.00 çıktı kabul ederseniz yarın sabah tartılıp resim atarım @Elhan @CordeLia
Durum bu yani bacılar
İşteyken sorun yok neysekiOlsunn sen mutlu olmana bak canım benim girebildiğin kadar gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?