Valla yakıyo diye biliyorumYok yağ yakıyor mu valla baldırlarım gorilin kigibi olmuşş
Kaptanım tam bir detoks menü olmuş enfes15 Mayıs
11.00 İki yumurta , marul, salatalık, domates, ceviz , zeytin , kuru kayısı
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Büyük bir tabak kabak yemeği, yoğurt , iki kaşık bulgur pilavı
Detoks suyu ( tarçın, nane)
İki litre su
Adım
Eki Görüntüle 3248131
Zipzip- Cordelia @Mavikus_
GünaydınGünaydınlar hanımlar
GünaydınlarGünaydın
Çok çok geçmiş olsunGün geçtikçe daha iyi oluyorum, arada değişiklik oluyor, cumartesi günü çok iyiydim, iki gündür yine ağrım var, dizimde anlık his kaybı var.
Bugün doktora gittim, bacaklarımdaki ödem normal deyilmiş, lenfler su toplamış, lenf drenaj masajı yazdı, varis çorabını da hergün hemşire gelip giydirecek.
Fezacım günaydınlar çok geçmişler olsun geçecek inşallah bu günlerde çok daha iyi olacaksın .Gün geçtikçe daha iyi oluyorum, arada değişiklik oluyor, cumartesi günü çok iyiydim, iki gündür yine ağrım var, dizimde anlık his kaybı var.
Bugün doktora gittim, bacaklarımdaki ödem normal deyilmiş, lenfler su toplamış, lenf drenaj masajı yazdı, varis çorabını da hergün hemşire gelip giydirecek.
Sagol kaptanım ben Hangı takıma gircmBaslangicin hayirli olsun canim
Hazırlamaya baslayacagim yarim saati bulabilir
Sagol canım benimGuzel kilolar verirsin insallah
Bilmiyorum henüz kimse etiketlemedi,Lavinia_98 aşkoomm hangi takımındaydın kızz
Teşekkür ederim bitanemKaptanım tam bir detoks menü olmuş enfes
Seni anlıyorum kuzum. Anlattığın mazeret değil. Uygun olduğun zamanı sen biliyorsun o varken açma. İster misin bilmiyorum ama özelden numaramı alabilirsin kritik durumlarda bildirimini ulastirabilirsin.Selam hsnımlar önce mazeretimi bildiriyim belki saçma gelicek ama gerçek bu malesef ki eşim kk ya girmeme kızıyo zamanında ayrılma sebebimde oydu çok kavgalar ettik biraz kıskanç saçma şeylere takılabiliyor bu yüzden izinliyken giremiyorumZipzip- daha önce bahsetmiştim elif sana belki hatırlarsın dün sabah tartıldım ama resim çekemedim 64.00 çıktı kabul ederseniz yarın sabah tartılıp resim atarım Elhan Cordelia
Durum bu yani bacılar
Günaydın sihirli ellerGünaydın kaptanım
YaaGünaydın sihirli eller
Bilmem olabilirSeni anlıyorum kuzum. Anlattığın mazeret değil. Uygun olduğun zamanı sen biliyorsun o varken açma. İster misin bilmiyorum ama özelden numaramı alabilirsin kritik durumlarda bildirimini ulastirabilirsin.
Cocuklu olunca uzun ömürler versinYok yavrum, bizde evden okula, okuldan eve
Gecmis olsun gezegenimGün geçtikçe daha iyi oluyorum, arada değişiklik oluyor, cumartesi günü çok iyiydim, iki gündür yine ağrım var, dizimde anlık his kaybı var.
Düzelmiş
Günaydın gezegenim❤Günaydın kızlar, dün çok yoğun geçti yazamadım
Ben de 86,400 çıktım
Bakalım cuma günü ne kadar gidecek
Günaydın canim ❤Günaydın kk nın fit güzel hatunlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?