Evettt görmüyor ya nasılsa burda şimdi erkekler vardır nebiliyosun gibi havasında oluyolarİşteyken sorun yok neyseki
Cevizin varsa yiyebilirsinÇokkk acıktım su içip duruyorum
1 avuç a yakın kuru ğzüm yedimCevizin varsa yiyebilirsin
Off sorunda tam olarak o zatenEvettt görmüyor ya nasılsa burda şimdi erkekler vardır nebiliyosun gibi havasında oluyolar
Inandıramayızz hep der nerden biliyorsun nerden biliyosun elbetki yazışlardan birşekilde anlaşılıyor diyorum inanmazz genede kocam ama alıştı gibiOff sorunda tam olarak o zaten
Ondada şeker var tok tutmaz istedikçe insanın canı istiyo seker de aciktırıyorr1 avuç a yakın kuru ğzüm yedim
Siyah üzüm çekirdeklerinide kırıp yiyorum içinde bişey vardı zayıflatanda hatırlamıyorumOndada şeker var tok tutmaz istedikçe insanın canı istiyo seker de aciktırıyorr
Ay yok bi yerde haklı vakti zamanında bi üye vardı bayada konuşmuştuk gruplarımızda sonra bi öğrendik erkekmiş onca zaman nasıda oynadı eskide üyeydiInandıramayızz hep der nerden biliyorsun nerden biliyosun elbetki yazışlardan birşekilde anlaşılıyor diyorum inanmazz genede kocam ama alıştı gibi
Evett aynenn kim kimin neyi ne olduğu belli değilAy yok bi yerde haklı vakti zamanında bi üye vardı bayada konuşmuştuk gruplarımızda sonra bi öğrendik erkekmiş onca zaman nasıda oynadı eskide üyeydi
ahh ne yiyip yiyemiceğimizi şaşırdık heptenSiyah üzüm çekirdeklerinide kırıp yiyorum içinde bişey vardı zayıflatanda hatırlamıyorum
Bende öyle, bir başlayıp bir bozuyorum, takımlara girmiyorum, sohbete geliyorumBen de özledim Fezom buralardayım ama bir türlü motive olup diyete başlayamıyorum
Sorma yaa neyse üzüme ek 2 ceviz 2 karton bardak ayranla hallettim neyseki sıkıntı yok öğle yemeği 15 teahh ne yiyip yiyemiceğimizi şaşırdık hepten
Rabbim daha güzel kapılar açsın canımselam kızlar
dün moralim çok bozuktu.
işimle ilgili bir değişiklik yapacaktım, kesin kararlıydım ve gideceğim de kesin gibiydi.
o yüzden mevcut işyerimde mutsuz olduğum için bu bekleyiş beni heyecanlandırıyor ve bi nebze olsun mutlu olmama sebep oluyordu.
dün ne yazık ki kesin gözüyle baktığım yerin, kesin olarak olamayacağını öğrendim ve çok ama çok mutsuz oldum.
çünkü gerçekten mevcut işyerimdeki haksızlıklar, değer görmemek beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor.
hala tam toparlayamadım, sanıyorum ki bir süre buna da alışana kadar mutsuzluğum az da olsa devam edecek ancak tabii ki bu konuda kendimi cezalandırıp beslenmemi bozmayacağım
@Mavikus_ sevgili kaptanım senden de çok özür diliyorum adım ve menü eksiğimiz oldu benim yüzümden ama en azından bundan sonraki günlerde telafi etmeye çalışacağım
Şükür az kalmış, inci gibi dişlerin olacakBende iyiyim sağol dişe gidip geldim az kaldı takılacak artık 5 ay oldu nerdeyse bıktım bezdim bende.
Kiloyu bende aldım sorma 4 kilo filan oda dikkat ediyorum gerçide.
amiinnn çok teşekkür ederimRabbim daha güzel kapılar açsın canım
Az kaldı evet herhalde bu cuma gidecem gene prova olur herhalde.Şükür az kalmış, inci gibi dişlerin olacak
Ayy inanmıyorum. Hemen karakola gitgin dimi geçmiş olsun ay çok üzüldüm yaaKızlar cok kötu yum dolandırıldım nettem bir telefon aldım 8 bin para verdim bilgilerim çalındı tüm param gitti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?