Eyvahlar olsunn ben bildim zaten ondan çağırdım senide işte sesimi duyuramadımKek ve börek yemekteydimm, patron çıldırdı bugünnn
Buralarda yoksam anlayınki birşeyler karıştırıyorummEyvahlar olsunn ben bildim zaten ondan çağırdım senide işte sesimi duyuramadım
Sen bana özelden telefonunu mu versen seni özel olarak arada bi uyarsamBuralarda yoksam anlayınki birşeyler karıştırıyorumm
Özel motivasyon sağlayacak birini bulmuşum neden kaçırayımSen bana özelden telefonunu mu versen seni özel olarak arada bi uyarsam
Canım sütlü kahve aslında kalori yapar22 Mayıs menüm
10.00 2 hurma 2 çilek
12.00 10 fındık
13.00 1 kepçe çorba 5yk tavuk sote 1 kase cacık Salata
15.30 1 sb sütlü kahve 10 leblebi 3 çilek yarım nektari 5 iğde
18.30 50 gr ton balığı fırın da kabak sarımsaklı yoğurt Salata 2 dilim tbe
20.30 sütlü kahve 1 hurma
2 litre su
7000 adımElhan Jou
Biliyonmu bacımm benim en büyük destekçimdi sütlü kahveCanım sütlü kahve aslında kalori yapar
Ama adımlarınla azını yakmış oldun
Yani siz bilirsiniz tabiiBiliyonmu bacımm benim en büyük destekçimdi sütlü kahveve tok tuttuğu içün yemek aramıyordum bence zararsız tabii şekersiz
Konuşmayı kapattımÖzel motivasyon sağlayacak birini bulmuşum neden kaçırayım
Tamam canımm sen çagır ben duyarım buradannKonuşmayı kapattım
Mavikusun bebeleri hastaymış canım oyüzden buara zor giriyor elhanında elbet bi isi çıktı bugün
Benimde bebeğim hasta ..Bugün diyete uyamadım sporum ise 4 bin adımda kaldı. Bu hafta iyi geçmiyorMavikusun bebeleri hastaymış canım oyüzden buara zor giriyor elhanında elbet bi isi çıktı bugün
Buhafta herkeste var birsey canım gram eksilmiyo cogumuz +oluyo resmenBenimde bebeğim hasta ..Bugün diyete uyamadım sporum ise 4 bin adımda kaldı. Bu hafta iyi geçmiyor
Ben çay içmiyorum bitki çayı da içemiyorum... su ve kahve tüketiyorum.. 1 sb sütü ısıtıp içine 1 tk nescafe gold katıyorum. Sütlü kahvem bu şekilde. Şeker vs yok.. çok zararı olmaz diye düşünüyorum.Canım sütlü kahve aslında kalori yapar
Ama adımlarınla azını yakmış oldun
Evet tok tutuyor gerçekten.. şeker kullanmıyorum zatenBiliyonmu bacımm benim en büyük destekçimdi sütlü kahveve tok tuttuğu içün yemek aramıyordum bence zararsız tabii şekersiz
Ayy şükür şimdi paydos ettik servisteyim 11 i bulucak eve geçmemMAKE UP_ sen napıosun set nasıl gidiyorr
Geçmiş olsunBenimde bebeğim hasta ..Bugün diyete uyamadım sporum ise 4 bin adımda kaldı. Bu hafta iyi geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?