- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
Ay bende yaaAllahım kolaylıklar veeer çok zorlanıyorum
Bence çok geç sürdü ya bitmiyordu bir turlüCok güzel vermissn kısa sürede 6 ay bisey degil
Suyu en az 2 lt'ye zorlarsak tam süper olacakBen de gelmisken menümü yazayım.
Sabah 9.15 de
Kücük kase yulaf ezmesi
Bi dilim ekmek
Peynir
Yarım elma
13.00
Marul
Mantar sote
1 dilim ttekmek
15.00
4 5 çabuk kraker
17.15
2 servis kaşığı kuru fasulye susuz
2yk Kavurma
Şu 1.5 anca .
Adım 5.000 adım.
FirstLady_ Elhan
Menü harika afiyet olsun canım, kaçamaklara dikkattİyi akşamlar kızlar ben dün akşam istemeden kaçamaklar yaptım pişmanım
31 Mayıs Çarşamba Menüm
09.00 tarçınlı Türk kahvesi
12.30 1 kase yoğurt çorbası
14.00 Bitki Çayı, kiraz,erik
15.00 1 kase et suyu çorbası
(Evdeki kalan çorbalara sardım)
19.30 tavuk çorbası, 1 kase türlü, yoğurt
2 lt su
Menü çok iyi afiyet olsun canım31 mayıs menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe yeşillik
Ara 1 avuç kuru dut leblebi karışımı
Öğle 2 yumurta 2 dilim tbe 3 yk yoğurt yeşillik 1 kahve
Ara 5 çilek yarım nektari 8 fındık
Akşam 1 kepçe çorba 8yk fırın sebze 4 yk yoğurt Salata
Ara ince bir dilim biskuvili pasta
3 çilek 8 fındık
2.5 litre su
12.013 adım
Elhan FirstLady_
Hahahahahaha ay ne güldüm kızzzBen de gecen gün kocam çok çalışıyor başlığına girmişim, ben biri öylesine bu topikte derdini paylaştı sanarak okuyorum 2 sayfa okudum alla alla niye beslenmesiyke diyetiyle ilgili kimse bişi yazmıyor derken farkettim ki bdv deyim
Ben de gecen gün kocam çok çalışıyor başlığına girmişim, ben biri öylesine bu topikte derdini paylaştı sanarak okuyorum 2 sayfa okudum alla alla niye beslenmesiyke diyetiyle ilgili kimse bişi yazmıyor derken farkettim ki bdv deyim
Cuma günü sonuçları paylasalim o zamanSüt beni cok şişiriyor kefir deneyince yazarım bakalm ama bi günden fazla yapamam sanırım
Şanslisin ki bir şey yazmamişsinBen de gecen gün kocam çok çalışıyor başlığına girmişim, ben biri öylesine bu topikte derdini paylaştı sanarak okuyorum 2 sayfa okudum alla alla niye beslenmesiyke diyetiyle ilgili kimse bişi yazmıyor derken farkettim ki bdv deyim
Sabah Hindistan cevizli tarçınlı kahve içiyoruz. Bol bol su ...Gayet iyi gitmiş amaa ben 2 günde yaparım bakalım işe yarıyacakmı pazartesi başlarım
Amaa akşam yatmadandamıbirşey yemicezz sabah açkarna birşeydemi icmicem
Tamamdır beybimm malzemeleri alemm pazartesiyeSabah Hindistan cevizli tarçınlı kahve içiyoruz. Bol bol su ...
Afiyet olsun canımSbah bir kase yoğurt bir tb ekmek
Bir cay kasiği çikolata
Ara 3/4 dilim karpuz
4.5 ta haşlanmış pancar kavurma biraz yagı fazla katmıstım onu söylim bir patlıcan kızartma
2 tb ekmek
Bir türk kahvesi yanında beyaz çikolata bir ısırık
Bugunü sevemedim pek Yarın
Kabak detox yapcm yine
Su 2 litre
Jou
Elhan kaptanlarım
Bigüne boyle yapıp yarına daha sıkı diyete girmen seni kurtarır bitanem az az yiyip yapman iyi güzel gidiyorsunSbah bir kase yoğurt bir tb ekmek
Bir cay kasiği çikolata
Ara 3/4 dilim karpuz
4.5 ta haşlanmış pancar kavurma biraz yagı fazla katmıstım onu söylim bir patlıcan kızartma
2 tb ekmek
Bir türk kahvesi yanında beyaz çikolata bir ısırık
Bugunü sevemedim pek Yarın
Kabak detox yapcm yine
Su 2 litre
Jou
Elhan kaptanlarım
Ooffff adım harikaaa süpersin özlooooKızlaaar selaaam
31 Mayıs menüm
Kahvaltı 11.00
1 yemek kaşığı humus, peynirli omlet, harnup özü, bir avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, bir de fotoğrafdan kadar kuruyemiş
Eki Görüntüle 3255442
2. Öğün 17.00
Salata ve diyet sarma
Eki Görüntüle 3255443
Su 2 litre
Adım 8170
Eki Görüntüle 3255448
Jou @Zipzip- @CordeLia
Vakit bulursan paylastigim videoyu izle canım. Yumurtanın üzerine kimyon, karabiber ekle diyor. Muzun üzerine tarçın veya süte tarçın gibi ayrıntılar var.Tamamdır beybimm malzemeleri alemm pazartesiye
Evet evett baktım izledimm ama ben açkarna birşeylerde içiyorum ya acaba icilirmi diyede düşündüm sabah erken kalkıyorum 7de sabah sabah edemiyorum kahvaltı yoksa çok yemis olurum öğlene akşamaVakit bulursan paylastigim videoyu izle canım. Yumurtanın üzerine kimyon, karabiber ekle diyor. Muzun üzerine tarçın veya süte tarçın gibi ayrıntılar var.
Afiyet olsun özlemcim.Kızlaaar selaaam
31 Mayıs menüm
Kahvaltı 11.00
1 yemek kaşığı humus, peynirli omlet, harnup özü, bir avuç içi kadar ekşi mayalı ekmek, bir de fotoğrafdan kadar kuruyemiş
Eki Görüntüle 3255442
2. Öğün 17.00
Salata ve diyet sarma
Eki Görüntüle 3255443
Su 2 litre
Adım 8170
Eki Görüntüle 3255448
Jou @Zipzip- @CordeLia
Sabah kahvemi içince on bir , on ikiye kadar kahvaltı yapmıyorum tokluk hissi veriyor canım. Bu diyette çay , limon gibi şeylerden bahsedilmiyor. Karar senin tabi ki...istersen onlarla beraber yapabilirsin.Evet evett baktım izledimm ama ben açkarna birşeylerde içiyorum ya acaba icilirmi diyede düşündüm sabah erken kalkıyorum 7de sabah sabah edemiyorum kahvaltı yoksa çok yemis olurum öğlene akşama
Deneyecem bigün ablamSabah kahvemi içince on bir , on ikiye kadar kahvaltı yapmıyorum tokluk hissi veriyor canım. Bu diyette çay , limon gibi şeylerden bahsedilmiyor. Karar senin tabi ki...istersen onlarla beraber yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?