Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Suyu en az 2 lt'ye zorlarsak tam süper olacak afiyet olsun canım
Menü harika afiyet olsun canım, kaçamaklara dikkatt
Menü çok iyi afiyet olsun canım, adımlar fevkalade

Hahahahahaha ay ne güldüm kızzz

Şanslisin ki bir şey yazmamişsin

Sbah bir kase yoğurt bir tb ekmek
Bir cay kasiği çikolata

Ara 3/4 dilim karpuz

4.5 ta haşlanmış pancar kavurma biraz yagı fazla katmıstım onu söylim bir patlıcan kızartma
2 tb ekmek

Bir türk kahvesi yanında beyaz çikolata bir ısırık
Bugunü sevemedim pek Yarın
Kabak detox yapcm yine
Su 2 litre
Jou
Elhan kaptanlarım

Afiyet olsun canım patlıcan kızartması yağda kizarmadiysa iyi.

Bigüne boyle yapıp yarına daha sıkı diyete girmen seni kurtarır bitanem az az yiyip yapman iyi güzel gidiyorsun

Vakit bulursan paylastigim videoyu izle canım. Yumurtanın üzerine kimyon, karabiber ekle diyor. Muzun üzerine tarçın veya süte tarçın gibi ayrıntılar var.
Evet evett baktım izledimm ama ben açkarna birşeylerde içiyorum ya acaba icilirmi diyede düşündüm sabah erken kalkıyorum 7de sabah sabah edemiyorum kahvaltı yoksa çok yemis olurum öğlene akşama

Evet evett baktım izledimm ama ben açkarna birşeylerde içiyorum ya acaba icilirmi diyede düşündüm sabah erken kalkıyorum 7de sabah sabah edemiyorum kahvaltı yoksa çok yemis olurum öğlene akşama
Sabah kahvemi içince on bir , on ikiye kadar kahvaltı yapmıyorum tokluk hissi veriyor canım. Bu diyette çay , limon gibi şeylerden bahsedilmiyor. Karar senin tabi ki...istersen onlarla beraber yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…