Biricikim işte iki teneffüse bölmeyeyim diye yaptım çünkü o şekilde sık sık yemiş oluyorum. Ben öğün sayısını en çok 2.5ta tutmak istiyorum bakalımEkmeğin içeriği çok saglikliymiş pekmezi kızarsın diye mi sürdüler naptilar . Onunla sandviç , tost yapabilirsin. Domates, peynir, marul harika olur. İki teneffüse ayır eskiden öyle yapardın. Mantı oğlundan kaldıysa bayağı az porsiyondur hiç üzülme.
40 dakika sonra bir diğer öğün olmaz ya...pazar günü uzun kahvaltılar yapılıyor bazen öyle düşünBiricikim işte iki teneffüse bölmeyeyim diye yaptım çünkü o şekilde sık sık yemiş oluyorum. Ben öğün sayısını en çok 2.5ta tutmak istiyorum bakalım
Evet bugun izinliydim tüm gün dinlendim hicbir is yapmadimİyi geceler kaptanım.
Tatil alabildin mi iş yerinden?
Çok sevindim. İyi yapmışsınEvet bugun izinliydim tüm gün dinlendim hicbir is yapmadim
Ev işlerini de artik diger izinde yapacağım
Günaydın kaptanımGünaydın
Yediklerin iştah açar çünkü canım ondan31 Mayıs
10.00: Yarım tost
Çay
13.00: 2 dilim börek
1 dilim peynir
Çay
17.00: 1 tabak köz biber-patlican karışımı
2 dilim ekmek
2lt su
Jou
Bugün hiç iyi beslenmedim. İştahım aşırı açıktı. Her şeyi yemek istiyordu Canım
Yola devammGünaydın bayanlar
Vee muhteşem perşembeye hoşgeldiniz
Ya ben de farketmedimSen git " Kocam her gün dışarı çıkmak istiyor" konulu bdv sayfasına cordeliayi etiketle gel Japon diyeti yapalım de....bunu kim başarabilir
Defalarca bozup konsantre olana kadar vazgeçmiyorum.Kızlar ya nasil istikrar sağlıyorsunuz asla ama asla yapamıyorum
Ay bende nerdeyse 2 güne bir bozuyorum ama bir türlü düzen tutturamadim yaDefalarca bozup konsantre olana kadar vazgeçmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?