Bazend eğiştiriyorum evett kizz ben zamaninda cok yaptım halamda hep diyetisyene gitti ordan da aklima kaldı öylede verdim yani 1 ayda 8 kilo verdim ondan bazı şeylere bilgim var bayavücudunu metabolizmanı tanımak çok önemli. sana neyin iyi geldiğini biliyorsan çok güzel..eğer direnç kilonda takıldıysan aralıklı orucun 5:2 modelini deneyebilirsin ya da öğünlerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsin
1 ayda 8 kilo çok değil miiiBazend eğiştiriyorum evett kizz ben zamaninda cok yaptım halamda hep diyetisyene gitti ordan da aklima kaldı öylede verdim yani 1 ayda 8 kilo verdim ondan bazı şeylere bilgim var baya
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
Acaba öyle mi yapim mercimek şişirıyor biraz ama ben kabak detox dusundümAkşama mercimek çorba ve salatayla kapat
Hergun leslie yaptım vallahiii ben de şaşırdım yanii bukadar cabuk verdiğimee emzirmektende herhalde verdim1 ayda 8 kilo çok değil miiiben de ilk bebeğimde emzirme dönemim pandemiye denk gelmişti.. öyle çok hamur işi yedim ki malum evden de çıkmayınca çok kilo almıştım. sonra biraz kendim biraz diyetisyen desteği derken çok güzel vermiştim. şimdi yeniden toparlanmaya çalışıyorum.. benim insülin ve kolestrol sıkıntılarım var d vitaminimde yerlerde.. bunları düzene sokmam gerek
Rica ederim çiçegimSagoll bebeğimm
Ay onu unuttumm istersen onu et ama kabak beni cok aciktırdı yapamadım 2 gun ettimAcaba öyle mi yapim mercimek şişirıyor biraz ama ben kabak detox dusundüm
Kabak çok aç bıraktırıyor bende onu çözdüm zaten yine akşama bakarım duruma bu sbah doyurucu yedim amaAy onu unuttumm istersen onu et ama kabak beni cok aciktırdı yapamadım 2 gun ettim
Bende açılmıyor galiba.Tamam canım.
Nevrim döndü kızzz daha yapmam yaniiKabak çok aç bıraktırıyor bende onu çözdüm zaten yine akşama bakarım duruma bu sbah doyurucu yedim ama
evet aktif emziriyorsan güzel verdiriyor.. ama işte emzirirken iştahta fena açılıyorHergun leslie yaptım vallahiii ben de şaşırdım yanii bukadar cabuk verdiğimee emzirmektende herhalde verdim
Dediğin gibi ben ekmek ve aburcubur cok tukettim doğurduğumda gitmisti baya sonra yedikce aldım
Benim bu ara pek açmıyorr niyeyseevet aktif emziriyorsan güzel verdiriyor.. ama işte emzirirken iştahta fena açılıyor
Ayyy krepii yapıyolar güzel oluyomuMercimek ekmeğinden şahane pizza yapıp yedim kahvaltıdaiçinde bir zerre un yok
YouTube ye girebiliyorsan arama çubuğuna Seher Akgül Japon Diyeti diye yaz canım. Bir de böyle deneyelim.Bende açılmıyor galiba.
Canım krep olarak hiç denemedim. Ekmeği çok güzel oluyor tadı tuzlu kek gibi tam benlik. Sen de tuzlu kek seversen tavsiye ederim mutlaka deneAyyy krepii yapıyolar güzel oluyomu
Afiyet olsun canımMercimek ekmeğinden şahane pizza yapıp yedim kahvaltıdaiçinde bir zerre un yok
Geçmiş olsun canım. Çok şükür çabuk geldin. Geçmiş mesajlarını okudum. Hiçbir şey bulamadım.Selamlar hanımlar mapıstan yeni çıktım 2 gün yoktum yaktım kendimi gene hak ettim gerçide.
Çok sağol çıtırım,şikayet olunca oluyor maalesef sorun değil hiç.Geçmiş olsun canım. Çok şükür çabuk geldin. Geçmiş mesajlarını okudum. Hiçbir şey bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?