Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bazend eğiştiriyorum evett kizz ben zamaninda cok yaptım halamda hep diyetisyene gitti ordan da aklima kaldı öylede verdim yani 1 ayda 8 kilo verdim ondan bazı şeylere bilgim var baya

Bazend eğiştiriyorum evett kizz ben zamaninda cok yaptım halamda hep diyetisyene gitti ordan da aklima kaldı öylede verdim yani 1 ayda 8 kilo verdim ondan bazı şeylere bilgim var baya
1 ayda 8 kilo çok değil miiiben de ilk bebeğimde emzirme dönemim pandemiye denk gelmişti.. öyle çok hamur işi yedim ki malum evden de çıkmayınca çok kilo almıştım. sonra biraz kendim biraz diyetisyen desteği derken çok güzel vermiştim. şimdi yeniden toparlanmaya çalışıyorum.. benim insülin ve kolestrol sıkıntılarım var d vitaminimde yerlerde.. bunları düzene sokmam gerek

Hergun leslie yaptım vallahiii ben de şaşırdım yanii bukadar cabuk verdiğimee emzirmektende herhalde verdim

Dediğin gibi ben ekmek ve aburcubur cok tukettim doğurduğumda gitmisti baya sonra yedikce aldım

Kabak çok aç bıraktırıyor bende onu çözdüm zaten yine akşama bakarım duruma bu sbah doyurucu yedim ama
Nevrim döndü kızzz daha yapmam yanii
Mercimek ve salata yedim dün bide 9 da chia tohumlu az zeytinyağ koydum yogurda limon sıkıp yedim chia tohumla yoğurt tabi dolapta 2 saat bekletiyosun

Hergun leslie yaptım vallahiii ben de şaşırdım yanii bukadar cabuk verdiğimee emzirmektende herhalde verdim

Dediğin gibi ben ekmek ve aburcubur cok tukettim doğurduğumda gitmisti baya sonra yedikce aldım
evet aktif emziriyorsan güzel verdiriyor.. ama işte emzirirken iştahta fena açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…