- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Böyle devam et elbet eksileceksin..Haklı olabilme ihtimalin yüksek
Çok teşekkür ederim canım
Umarım regl sonrasını beklicemBöyle devam et elbet eksileceksin..
Sagoll bebeğimm
Akşama mercimek çorba ve salatayla kapatYagda kızartılmış vallazaten bir tane yedim
Bakalım buğün çok dikkat edicez
Göreceksin inşaallahh yarinBende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme
Şekersiz tadı güzel olmadığı için iyi şeyler düşünemiyorum tatlım.
İnşallah canımmGöreceksin inşaallahh yarin
Ben şeker kullanmıyorum zaten benim içinnsorun değilŞekersiz tadı güzel olmadığı için iyi şeyler düşünemiyorum tatlım.
Sağ ol bitanemBende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme
Ben de şeker kullanmıyorum canım. Soğuk kahve şekerli , karamelli lezzetli oluyor. Şekersiz seviyorsan çok güzel.Ben şeker kullanmıyorum zaten benim içinnsorun değil
SeviyorumBen de şeker kullanmıyorum canım. Soğuk kahve şekerli , karamelli lezzetli oluyor. Şekersiz seviyorsan çok güzel.
Ayy maşallah sübhanallah bu ne hızz o robot sensin dimiGünaydın efenim.
Ev toparlandı, mutfak toplandı, Robot çalışıyor.
Kahvaltı hazirlamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?