Bir Anteplinin çiğ köfteye hasret kalması ne demek kimse bilemezMısır bulgurundan yaptım.ayni tadı versin diye malzemeyi bol tuttum.az cıvık oldu ama güzel oldu Elhanım.Gece yemem hiç iyi olmadı ama evdekiler çiğ köfte yerken canım çekti.biktim şu pis bogazligimdan
Sürekli tuketilince böbrek taşı oluşumunu hızlandırıyor da diyorlar . Dengede kalmak en iyisi. Bir süre ara ver canım.Elhan abla dukan birası içiyoruz ama biyerde maden suyu matebolizmayı yavaşlattığını gördüm ama herkes genede yapıyo acaba ondan yavaşlatıyo kilo vermemiz şu 2 gundür içmiyorum gram gidiyo gibi denkmi geldi bilemedim
Ooo ben herseyi severim pek secmemCanım krep olarak hiç denemedim. Ekmeği çok güzel oluyor tadı tuzlu kek gibi tam benlik. Sen de tuzlu kek seversen tavsiye ederim mutlaka dene
Verdim vallahaa içmeyrum dahaSürekli tuketilince böbrek taşı oluşumunu hızlandırıyor da diyorlar . Dengede kalmak en iyisi. Bir süre ara ver canım.
Güzel oluyor mu ne demek tatlım müthiş oluyor. Yıllardır kullanıyorum. Hele seninkiler daha lezzetlidir. Çozunmeden kullanıyorsun her ne yapacaksan.buzluktan çıkan çilek güzel oluyor muu? bahçemizdeki çileklerin tam toplanma zamanı.. nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum. hava güneşli olsa kurutacaktım ama maalesef yağışlar bitmiyor
metabolizmanın yavaşlama sebebi almanız gereken kalorinin çok altında almak, şok diyetler yapmak ya da sürekli diyete başlayıp bırakmak olabilir..
diyete başlamadan önce tam kan sayımı yaptırmak ve vücut kompozisyon analizi yaptırmak çok önemli. kilo verirken sağlıklı vermek ve koruyabilmek için bunlar önemli
Afiyet olsun canımMercimek ekmeğinden şahane pizza yapıp yedim kahvaltıdaiçinde bir zerre un yok
Yok normal süpürme robotuAyy maşallah sübhanallah bu ne hızz o robot sensin dimi
Sen birde bebek emziriyorsun belki ondan çokta aciktırdı seni ben bilmiyorum çok kararsızım bugun hafif geçirmek istiyorum acaba tavuk etı salata mı yiyimNevrim döndü kızzz daha yapmam yanii
Mercimek ve salata yedim dün bide 9 da chia tohumlu az zeytinyağ koydum yogurda limon sıkıp yedim chia tohumla yoğurt tabi dolapta 2 saat bekletiyosun
Oooo afiyet olsunMercimek ekmeğinden şahane pizza yapıp yedim kahvaltıdaiçinde bir zerre un yok
Sen neden yemiyorsun canımBir Anteplinin çiğ köfteye hasret kalması ne demek kimse bilemezBana umut verdin kinoşum. Gece yememek lazım tabi .
Abla ben hep yapıp yiyorum diyette sen niye yapıp yemiyorsun valla bugun de aklımda var ama daha kararsızımBir Anteplinin çiğ köfteye hasret kalması ne demek kimse bilemezBana umut verdin kinoşum. Gece yememek lazım tabi .
Yok canım düpürge olamazYok normal süpürme robotu
Ay sen enteplimisinnBir Anteplinin çiğ köfteye hasret kalması ne demek kimse bilemezBana umut verdin kinoşum. Gece yememek lazım tabi .
Teşekkür ederi ballı lokmamHayırlı olsun canımsağlıkla kullan.
İlk işin pazardan taze , kokulu çilek al. Tam mevsimi onu bir güzel yıka süzdür. Sap kısmını al. Büyüklerini ikiye böl. Önce bir tepsiye koy o şekilde derin dondurucuda dondur. Sonra poşetlere koy. Üzerini düzle. Bir pipet yardımıyla havasını al. Hooop dolaba. Haziran içinde kirazlar bollaşinca sıra ona gelecek. Sonrası vişne, böğürtlen, frambuaz, kayısı , mürdüm erik.
Artık smoothie blendrin var. Bunları zamanında yapmalısın.
Kiraz ve vişnenin çekirdeğini çikariyoruz. Bölmeden çıkarmayı bilmiyorum dersen anlatırım sonra.
Teşekkür ederim aşkofiskomHayırlı olsun canım güle güle kullan
evet canım niyetim var ancak şu sınavlar bir bitsin, evde delileri oynuyoruzCanım gel zayiflayalim hem özlem giderirsin
Allah iki evladına da kolaylıklar versin ececimböcecim inşallah istedikleri yerleri kazanır mutlu mesut okurlarevet canım niyetim var ancak şu sınavlar bir bitsin, evde delileri oynuyoruz
küçük kız lgs ye büyük kız üniversite sınavına girecek, evde hiçbir şeyin düzeni kalmadı.
benim de şöyle 5-6 kilo kadar fazlam var. sınavlardan sonra bakacağım çaresine hatta evcek bir diyet programı uygulayacağız inşallah.
bol bol özlem gideririz diye düşünüyorum
amin canım teşekkür ederimAllah iki evladına da kolaylıklar versin ececimböcecim inşallah istedikleri yerleri kazanır mutlu mesut okurlar
Ben buldum başladım.YouTube ye girebiliyorsan arama çubuğuna Seher Akgül Japon Diyeti diye yaz canım. Bir de böyle deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?