Allah kolaylık versin canımUykudan geberiyoooom
Şu iki gün 12 saat basicam Allah yardımcım olsun :)
Bugun iki üç saat uyusam şükür
Akşam 8 iş
Sabah 8 çıkıp tekrar akşam 8 sabah 8
Ama sonra sabah 8 de bi cikicam yarınki gece 00.00 da:)))
Cumaya kadar o tatlı buharlasacak bebeğim.Ablacim uyu uyu, o tatlinin üstüne Ödem tutacaksin.
Teşekkür ederim canımAllah şifa versin canım
Ben iyiyim elhamdülillah, ödemim azalırsa ağrım azalıyor yoksa çok canım acıyor, zamanla o da geçecek inşallah
Araştıracam bunu canımcanım araştırırsan bulursun. Ben de ilk karar verdiğimde nasıl bulurum diyordum. Araya pandemi girdi. Dursun bakalım dedim. Geçen yıl buldum. Bulunuyor yani. Sen bu konuyla ilgili çevrene haber ver. Güvenilir birini bulurlar.
Tatlişkom ben sabah bir çay içtim şimdiye kadar 750 ml de su içtim. kahvaltı olarak 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 muz yiycem saatin 11 olmasını bekliyorum. akşam yemeği de fırında sebze ve 1 kase yoğurt düşünüyorum. arada 2 ceviz gibi bişeyler olabilir ama ona tam karar veremedimFirstLady_
ozlemon
Jasminium84
suspushanimcim
Mthn83
Tesnim1903
askrhpozitif
Childdevelopment
Pazar gününü hareketli, temiz menülü, bol sulu geçirmek için planlar yapalım.
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim.Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım
çok geçmiş olsun canımmGünaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor
canımm ben su ile güne başlayıp su ile kapatıyorumFirstLady_
ozlemon
Jasminium84
suspushanimcim
Mthn83
Tesnim1903
askrhpozitif
Childdevelopment
Öğün öncesi bildirim yaparsanız çok sevinirim.Sessiz olun maviş takımı uyandırmadan mesafeyi açalım
acele etme kaptanım hele bi senin kızlar patates kızartmalarını gömsünler menemenlerine ekmeklerini bansınlar öyle :))))Güüüünnnnaaaaayyyyydddddıııııınnnnnn
Mavi kaptanınız çoktan uyandı da misafiri var, gelicem gün içinde
Casminimmmçok geçmiş olsun canımm
canımm ben su ile güne başlayıp su ile kapatıyorum
akşama da eşime bakla aldıracağım eğer becerebilirsem bakla yiyeceğim yok olmazsa kuru fasulye yapıp yanında bol yeşillikle bititreceğim günümü
Valla ne yapim aynı işte her zman ki gibiOyyy aşkom.hazırlıklar ettim yarın kizçeye kutlama edeceğum istanbula yolum uzun vollaheee sen napiyosun beybitomm
Kahvaltım 11.00FirstLady_
ozlemon
Jasminium84
suspushanimcim
Mthn83
Tesnim1903
askrhpozitif
Childdevelopment
hadi kevsooo lütfeen senin azmin bizim için de çok önemliKahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım
Haahaa haşlanmış yumurta mı yedim canım..acele etme kaptanım hele bi senin kızlar patates kızartmalarını gömsünler menemenlerine ekmeklerini bansınlar öyle :))))
Muthişş gözüküyoKahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?