Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltım 11.00
60 gr sucuklu yumurta
1 köz biber
Yarim avokado
Yarim domates
Yarim salatalik
Yarim muz
2 fincan çay
Kalori hesaplamasina kararli bir şekilde başladım
Afiyet olsun canım gerçekten harika. Bu şekilde ilerleyelim ara öğün olursa onu da görmek isterim.

Kızlarr merhabaa Güzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar
Hoş geldin canım birlikte çalışalım cuma , cumartesi gününü güzel gecirmedim ama umudumu da kaybetmedim.

Harika bir plan
Cevizin yanına yogurt, meyve olabilir.

günaydıııınnnnnn
Günaydın canımcım
Günaydınnnn herkese
Günaydın canım
Günaydınnnn güzel anne
Günaydın. Boynumda kulunclar var egzersiz yaptım ama çok rahatlatmadi. Yaşlılar gibi hergun bir yerim ağrıyor
Günaydın kıyamam geçmiş olsun
Günaydın kızımla uykusuz bir geceden günaydın
Günaydın yaramaz uyutmadı mı öpüyorum onu
Günaydın canım
günaydııın baliçeleeeeer
Günaydın balım
Günaydın kizlarrr
6 km yuruyusumu yaptım bile ama cıss da yedim :) bırakacağım az kaldı çok yemedim zaten
Günaydın spor süper cıs biliyorsun cıs
Cumaya kadar o tatlı buharlasacak bebeğim. hirslanmam için bir sebep gerekmiş ( polyannacilik yapayım napim)
Ailenin polyannasi benim bikerem
Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
Günaydın saracigim
canım
Kızlarr merhabaa Güzel bir haftasonu kampından sonra tekrar diyete adapte olmaya çalışıyorum ve sanırım biraz artıladım Neyse haftaiçi hallederiz inşallah. Sizler nasılsınız, mutlu pazarlar
Merhaba canım iyiyiz şükür. Mutlu pazarlar

Kralın en polyanna kızı kesinlikle sensin canım.

Ayh hadi inşallah bu kez çok kararliyim başaracağım cumaya 77 görürüm inşallah yaa
Bu hafta kara bahtım kör talihim söylemi tarih olacak canım. Ben de sana inanıyor ve güveniyorum. Bu dediklerimi psikolojik baskı olarak görme elinden gelenin en iyisini yapacaksın inşallah.

Afiyet olsun canım gerçekten harika. Bu şekilde ilerleyelim ara öğün olursa onu da görmek isterim.
Kefir smothie yaptım içtikten sonra aklıma geldi
14.00 ara öğün 200 cc kefir
5 cilek hepsini smothie den geçirdim

Eklentiler

• 20230604_135950.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…