Afiyet olsun canımMenü bildirmeye geldim
ffestinalente Elhan
Sabah 8.00
Çeyrek simit
Zeytin, peynir
15.00
6-7 fındık
17.00
2 lahmacun, yeşillik, turşu
3 dilim tahinli kabak tatlısı
Saglikli şeylere karşı alerjisi vardir belkiNerde kuzum .. ne yemek var diye sordu sebze dedim. İyi ben de patates kızartması yaparım dedi, sürpriz balık yaptım ona. Güya kendini patatese sartlamiş , begenmedi .
Düz mantık bu modeller.Saglikli şeylere karşı alerjisi vardir belki
Çok geçmiş olsun canımAşksın sen cansın sen
Aralıkta kızımın rapor işleriyle uğraşırken bi hasta oldum. O zamandan beri nefes darlığı ve şiddetli kas ağrısı çekiyorum. Geçecek inşallah bakalım bu gün hava yazdı doktor.
Kan grubun ne kaptanımKizlar bulgur pilavi kilo yapar mi? Daha yemedim 3 4 kasik yemek istiyorum da
Hayırlısı olsun canım, birgün nasip olur inşaAllahYaa o kadar çok istiyorum ki karaciğer temizliği aslında. Ama kaçıncı denemem olmuyor nedense hep bi engel çıkıyorevde olmayınca açlıklar çok zorladı beni o yüzden devam edemedim. İnşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırsın şifa olsun
65 e gelince ilk kahvaltim böyle olacak ona kadar sabırOf of olsa da yesekiyi dayanmışsın helal olsun
Halim yok tatlım dün yorulmuşum bugün tatil yaptım15 dakika da spor yapabilirsin daha gün bitmedi
Zorluk zaten var da, yeni programa katılsammı diye düşünüyordum, dün biri sordu, Ahmet bey baştan başlamanıza gerek yok dedi, bende kararımı verdim. 4. Tura katılmayacağım, 9. Seviyeyi burda sizlerin gözü önünde yapacağım inşaAllahZor olacağını mı düşünüyorsun canım? Sen zaten o yolda emin adımlarla ilerliyorsun
Çok teşekkür ederim. Valla fibromiyalji denmişti ama bilmiyorum.Üzüldüm kuzum.
Allah şifa versin tedavin sağlıkla sonuçlansin Ankacim.Hava nefes darlığına iyi gelir. Kas ağrısı neden oluyormuş ?Tetkikler ne diyor kuzum?
Daim olsun canım. Ben de bi ara bi gelmiştim Apa yapıyordum ama yarıda kaldıSenide oyleIyiyim cok sukur sen nasilsin 5 gundur burdayim canim
Çok sağol canım.Çok geçmiş olsun canım
Aminn canım. Sizin sonuçları merakla bekliyorum.Hayırlısı olsun canım, birgün nasip olur inşaAllah
Apa zor ya sen gel basla burda beraber yarisalimÇok teşekkür ederim. Valla fibromiyalji denmişti ama bilmiyorum.
Daim olsun canım. Ben de bi ara bi gelmiştim Apa yapıyordum ama yarıda kaldıbakalım Şubat grubuna katılmak niyetindeyim.
Çok sağol canım.
Aminn canım. Sizin sonuçları merakla bekliyorum.
Evet heyecan var bide karne gunu 3 cocugum var yarin karisik biraz acaba 11den sonrami tartilsam diyorum kahvalti saatimde gececek napsam bilmiyorum lapa yapsam arabadami yesem acabayarın için heyecan var mı hanımlar tartı günü
Bende çok merak ediyorum bu seferÇok teşekkür ederim. Valla fibromiyalji denmişti ama bilmiyorum.
Daim olsun canım. Ben de bi ara bi gelmiştim Apa yapıyordum ama yarıda kaldıbakalım Şubat grubuna katılmak niyetindeyim.
Çok sağol canım.
Ama çok istiyorum karaciğer temizliği yapmayı ya.Apa zor ya sen gel basla burda beraber yarisalim
Tatlım bağışıklığını güçlendirecek gıdalar ye. Doktorunun tavsiyesiyle takviye de alabilirsin. Yine sağlıklı yemekten geçiyor. Ağrı eşiğin bir sebepten düşmüş. Acil şifalar dilerim.Çok teşekkür ederim. Valla fibromiyalji denmişti ama bilmiyorum.
Çok sağol canım.
Daha önce yapmış mıydın karaciğer temizliğiniBende çok merak ediyorum bu sefer
bir şeyler yersen tartıda çıkar wc den sonra 2 sn de tartılıver:) tatil zamanı esas koşturma vakti oluyor annelerin :)Evet heyecan var bide karne gunu 3 cocugum var yarin karisik biraz acaba 11den sonrami tartilsam diyorum kahvalti saatimde gececek napsam bilmiyorum lapa yapsam arabadami yesem acabakafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?