- 22 Mayıs 2012
- 10.891
- 29.994
- 798
Harikasin ben hep oyle minik hedeflerle ilerledim emin ol su anda da haftada 200-300 gr hedef koyabilirim fazlasini veremem kive pazartesi top sende bence
Aslinda sana diyecektim boyle bisey yapalim mi takimlarimiza diye sonra yönlendirme olur diye tereddütte kaldim meger hemfikirmisiz
Ben çoğu zaman dolu dolu yapmıyorum kahvaltıyı. Dün mesela mantı yiyecektim kızımla karne çıkışı o yüzden kahvaltı yapmadım. Her zaman değil ama bazen böyle oluyor. Ben aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum İyi geldi bana bu düzen.Çocuklar öğlenci .11 gibi yapıyorum bazen
Sabah da eşime hazırlıyorum.8 de. Bazen erken yiyip çocuklarla yemiyorum değişiyor .
her şey ne kadar da mavi profilimi de mavi yapayımMaviş Maviş Maviş
Kaptanım bu hafta hedefim -700 grher şey ne kadar da mavi profilimi de mavi yapayım
Canimcim yapabiliriz. Ben kendim için 58 i görsem yeter diyorum. Dün 59.55 çıkmıştım, bugün 59.20 çıktım malum regl dönemi çok değişiyor benim. Yani hedefim 300 gr diyelimEllssa Mthn83 Jasminium84 zeyneppk @arwengsd @Busra196 @Elagozlu @MrsMuffin @Ysmnondr @LisbethS @sara_28 @serap911 @TemelinSafinazi @WunderLost @Deltavealfa Diykon2142
Bebeklerim, rakip dişli bilmem farkında mısınız?haftasonunun serin sularına kendimizi bırakmak yok. Ben pazartesi için elimden geleni yapacağım canlarım o iş bende ama sizlerde cumayı garantileyecek şekilde planlarınızı kurun lütfen. 101. Hafta bizim haftamız olsun ufak bir oylama yapacağım.
Leyl35 kaptanımın haftalık hedef fikri benim çok hoşuma gitti. Çünkü ben zaten hep haftalık hedef veriyordum kendime. Bunu genele yaymak aklıma gelmemişti Leylacığım dan gördüm sizde ister misiniz? Yaparsam sizin için faydalı olur mu? Disipline eder mi
Pazar Sabah 07.00 ye kadar gelen çoğunluk kararına göre uygulayacağım ya da uygulamayacağım. Cevap gelmezse kendi isteidğimi yapacağım hsjsjs
Öğretmenleri izne çıkardık ister misin ? Dönüşte baştan başlarız.Sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartı bildirimi olacak hocam mahçup oldum size karşı ama karne günü malumtartılıp yola çıkacağım tartıyı yanımda mi götürsem diyorum ailelerin evindeki tartı beni yüksek tartarsa şimdi
Safişim seni de izinli yazıyorum.Kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.7
Bugün 61.55
-150 gr fark
İki gündür hamur işi yedim yoksa daha fazla olurdu maalesef
Bir de ani bir kararla memlekete gideceğiz toparlanıyorum bir süre yine katılamayacağım zaten pek de aktif olamıyorum çocuklar büyüyünce işler çok arttı
Elhan Eki Görüntüle 3372788
Tahta kaşığı ısıtıp basarız bizde ama çok etkili olmuyor bendeAnnem uçuk çıktığında çay kaşığını sıcak suda tutar uçuğa bastirirdi . Korkuyormuş garibim.gerçekten yayılmadan giderdi.
Benim hedefim 700 GrEllssa Mthn83 Jasminium84 zeyneppk @arwengsd @Busra196 @Elagozlu @MrsMuffin @Ysmnondr @LisbethS @sara_28 @serap911 @TemelinSafinazi @WunderLost @Deltavealfa Diykon2142
Bebeklerim, rakip dişli bilmem farkında mısınız?haftasonunun serin sularına kendimizi bırakmak yok. Ben pazartesi için elimden geleni yapacağım canlarım o iş bende ama sizlerde cumayı garantileyecek şekilde planlarınızı kurun lütfen. 101. Hafta bizim haftamız olsun ufak bir oylama yapacağım.
Leyl35 kaptanımın haftalık hedef fikri benim çok hoşuma gitti. Çünkü ben zaten hep haftalık hedef veriyordum kendime. Bunu genele yaymak aklıma gelmemişti Leylacığım dan gördüm sizde ister misiniz? Yaparsam sizin için faydalı olur mu? Disipline eder mi
Pazar Sabah 07.00 ye kadar gelen çoğunluk kararına göre uygulayacağım ya da uygulamayacağım. Cevap gelmezse kendi isteidğimi yapacağım hsjsjs
Günaydın tatlışım.Günaydın güzeller.
Parmağımı oynatasim yok. Bu mens beni çökertti
Aşırı halsizlik var
Kaçamak olarak 3 dal patates kızartması yedim kahvaltıda.
Gece kötü geçti. Bol bol çamaşır yikamam gerekecek
canımcım harikasınGünaydınnnn
Sabah 8 buçukta evden çıkıldı
Spora gidildi şimdi eve dönüş vakti
Yolumda bayağı uzun heee..
Kilo yağ vs ölçümü yaptırdım evde aticam
Kaptanım perşembe günü kendimi de takımımı da üzdüm, bence bu hafta yine kaptanım olma sebebin geçen haftayı telafi etmem gerekliliğiEllssa Mthn83 Jasminium84 zeyneppk @arwengsd @Busra196 @Elagozlu @MrsMuffin @Ysmnondr @LisbethS @sara_28 @serap911 @TemelinSafinazi @WunderLost @Deltavealfa Diykon2142
Kaptanım perşembe günü kendimi de takımımı da üzdüm, bence bu hafta yine kaptanım olma sebebin geçen haftayı telafi etmem gerekliliği
O yüzden çok motiveyim güzel bir eksi getireceğim inşallah
Haftalık hedef konusu bana uyar, çoğunluk da isterse tamamdır bana
60.85 idim. Çok uçmadan -750 gr yani 3 paket margarin desemcanım maviş takımım haftalık hedef belirleyelim diye düşündüm böylece kendimizle yarışmış,neler yapabileceğimizi görmüş oluruzgerçekçi hedefler belirlemek en güzeli lütfen uçmayalım mesela ben bu haftaya 59.3 ile başlıyorum ve hedefim önümüzdeki Cuma 58.8 çıkmak -500 hedef belirlemeyen maviş arkadaşlarımı etiketledim bekliyorum
HuzuRRR
s i d e l y a
FitVenus
Nergis 35
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
badem000
soffty
Beth18
inci-zehram
Günaydın casminim.Günaydın canlarımmm, çiçeklerimmm
Günaydın canımGünaydınnnn
Sabah 8 buçukta evden çıkıldı
Spora gidildi şimdi eve dönüş vakti
Yolumda bayağı uzun heee..
Kilo yağ vs ölçümü yaptırdım evde aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?