- 31 Ekim 2013
- 21.490
- 72.251
- 798
- 41
Teşekkürler güzel kaptanımOlsun canımcığım şimdi iyisin ya önemli olan oedeceğine inancım tam. Hedefimi yaz canım.
CanımmmmGünaydın casminim.
Hayatında hep tazecik çiçekler olsun.
çok tutarlı bir hedef ve gerçekleşeceğine eminim60.85 idim. Çok uçmadan -750 gr yani 3 paket margarin desem
Haftaya cuma hedefim 60.10 olsun tutarlı olsun
İnşallah kaptanımçok tutarlı bir hedef ve gerçekleşeceğine eminim
Çek git bebeğim uzaklaraDün günahlarla dolu bir geceydi ortada görünmemeye çalıştım sen niye etiket ediyosun hwhsjwje
Dün günahlarla dolu bir geceydi ortada görünmemeye çalıştım sen niye etiket ediyosun hwhsjwje
2 haftadir dogru düzgün bir sey yemiyordum valla börek yedim dayanamadim ama telafi edicem whjsjwDün cumaydı cumada olan cumada kalır
2 haftadir dogru düzgün bir sey yemiyordum valla börek yedim dayanamadim ama telafi edicem whjsjwhemen kahvemi içip spor yapicam
Baksana dün sesimi cikarmadim farketmesinler diye hemen farketmisler wjdjwjjdÇek git bebeğim uzaklaragandalf bile bulamasın
Baksana dün sesimi cikarmadim farketmesinler diye hemen farketmisler wjdjwjjd
Ayy sağol canim kendimi kötü hissediyordum yedikten sonra pişman oldum ama canim da aşırı çekiyordu dayanamadim yapip yedimAfiyet bal şifa olsun
Hastalıktan çıktınız normal canım. Bağışıklık ve dirençte önemli
Ayy sağol canim kendimi kötü hissediyordum yedikten sonra pişman oldum ama canim da aşırı çekiyordu dayanamadim yapip yedimhallederim bugün
Evet basladi kaptanimLeyl35 kaptanım, kitap kulübü başladı mı
Valla ben 2 haftadir yapmadim hiçYok yahu anlık kötü hissedersin de sonra gerek yok pişmanlıklara kaçamak yapsan da önemli olan devam etmek. Hepimiz yapıyoruz
Super olur canimEllssa @Mthn83 Jasminium84 zeyneppk arwengsd @Busra196 E Elagozlu @MrsMuffin @Ysmnondr @LisbethS sara_28 @serap911 TemelinSafinazi WunderLost @Deltavealfa @Diykon2142
Bebeklerim, rakip dişli bilmem farkında mısınız?haftasonunun serin sularına kendimizi bırakmak yok. Ben pazartesi için elimden geleni yapacağım canlarım o iş bende ama sizlerde cumayı garantileyecek şekilde planlarınızı kurun lütfen. 101. Hafta bizim haftamız olsun ufak bir oylama yapacağım.
Leyl35 kaptanımın haftalık hedef fikri benim çok hoşuma gitti. Çünkü ben zaten hep haftalık hedef veriyordum kendime. Bunu genele yaymak aklıma gelmemişti Leylacığım dan gördüm sizde ister misiniz? Yaparsam sizin için faydalı olur mu? Disipline eder mi
Pazar Sabah 07.00 ye kadar gelen çoğunluk kararına göre uygulayacağım ya da uygulamayacağım. Cevap gelmezse kendi isteidğimi yapacağım hsjsjs
Valla ben 2 haftadir yapmadim hiçama hallederiz istedigi kadar güçlü olsun karşı takım
Super olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?