- 22 Mayıs 2012
- 10.891
- 29.994
- 798
Evet basladi kaptanimkitabimiz bu ama ben gec katildigim icin bitirebilecegimi sanmiyorum daha 100. Sayfadayim Eki Görüntüle 3373108
vay be daha geçen gün kapatanım idün indi karşıdan gözünü kısar oldunValla ben 2 haftadir yapmadim hiçama hallederiz istedigi kadar güçlü olsun karşı takım
her ay başı kitap belirleyip,ay sonunda da buluşuyorlar yani 10 günüm var shjklBirde kaptan oldun gerçekten bitmeyebilir
Kaç günde okuman gerekiyor bunu?
Ama güzel kitap
her ay başı kitap belirleyip,ay sonunda da buluşuyorlar yani 10 günüm var shjkl
Neresi bu topik? Etiketler misiniz ben de geleyimEvet basladi kaptanimkitabimiz bu ama ben gec katildigim icin bitirebilecegimi sanmiyorum daha 100. Sayfadayim Eki Görüntüle 3373108
Mesaji duzenledim canim 76.8 hedefim 1300 grHedefin kaç olsun canımcığım? Belli ki yapıcaz bu işi
gitmemkiAy bitirsen ne güzel olur, bitirmeden gitmek sıkıntı değil misanırım ben olsam gerilmeye başlamıştım çoktan
instada canım yollayım oradanNeresi bu topik? Etiketler misiniz ben de geleyim
Selam arkadaşlar, 26 aralıkta bu mesaji yazmıştım ama net sonuç alamadım. (İlk mesaja yanit vererek yazmistim hatta) Bugun tartı fotoğrafimi da cekmistim. Uygun gorurseniz katilmak isterim, yoksa da sağlık olsun.(boza eski nick) Kolay gelsin herkeseSelam kızlar, ben de katılmak istiyorum.
Sen beni secmemişsin suclu ben oldum şimdivay be daha geçen gün kapatanım idün indi karşıdan gözünü kısar oldun
mesajına baktım şimdi çok üzgün olduğumuz zamana denk gelmiş gözden kaçmış sanırımSelam arkadaşlar, 26 aralıkta bu mesaji yazmıştım ama net sonuç alamadım. (İlk mesaja yanit vererek yazmistim hatta) Bugun tartı fotoğrafimi da cekmistim. Uygun gorurseniz katilmak isterim, yoksa da sağlık olsun.(boza eski nick) Kolay gelsin herkese
Ben 60 demistim zaten rahat gelirim 60a ay sonunda inşMaşallah
Senden imrendim bende aldım bir kanguru, oğlanı koyup yürücem. Amin. Slingle zor oluyor artık. Kaç kilo yazalım hedefine
Yazayım hemenEllssa sara_28 arwengsd @Elagozlu @TemelinSafinazi @WunderLost
Kızlar, 19.01.2024 menülerinizi merakla bekliyorumtabi paylaşmışken bugünü de paylaşırsanız ekstra mutlu olurum
101. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ ffestinalente Kırmızı Takım Kaptanı
Leyl35 Mavi Takım Kaptanı
Ellssa
@Ysmnondr
@sibel_84
Jasminium84
Cordelia
@s i d e l y a
@Elagozlu
@serap911
@Busra196
@Mthn83
@gezegenfeza
@Beth18
@badem000
Elhan
@Tesnim1903
@Lavinia_98
@TemelinSafinazi
@FitVenus
zeyneppk
@WunderLost
@inci-zehram
aypare ackerman
@Nergis 35
@soffty
sara_28
@MrsMuffin
@HuzuRRR
Elhan
Hazırlık grubundaki arkadaşlar takımlara girmek isterlerse seçmelerden sonra kaptanlarin istegine göre takimlara dahil edebiliriz. @Efenin_Annesi de dahil.
Yukarıdaki listede olup yarışmak istemeyen var mı
bu listede adını göremedim ben izinli olduğunu düşündümSen beni secmemişsin suclu ben oldum şimdi
Ben 60 demistim zaten rahat gelirim 60a ay sonunda inşay çok zevkli kanguruyla gezdirmek ama artik ben tasiyamiyorum 10 kg belim agrıyor bebek arabasiyla geziyorum mecbur. Bebege de cok iyi geliyor sen de kendini iyi hissedeceksin. Disarda yürürken uyuyorlar zaten doktorlar da 1 uykusunu açık havada yapsınlar çok faydaliymis. Uyuyunca hemen eve getirmiyorum o yüzden dün beraber 4.5 km yürümüşüz
19.01.2024 menüsü
Sabah
Üç grisini
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase tavuk suyu çorbası
Ara
Bir tane küçük muz
Bir tane elma
Akşam
Bir kase tavuk suyu çorbası
Beş tane et köfte
Bir kase yoğurt
İki dilim ekmek
Su 1 litre spor yok
Elhan Cordelia ffestinalente
Gözümü sana diktim ben60.85 idim. Çok uçmadan -750 gr yani 3 paket margarin desem
Haftaya cuma hedefim 60.10 olsun tutarlı olsun
Ben niye yokum atıldım mi takımdancanım maviş takımım haftalık hedef belirleyelim diye düşündüm böylece kendimizle yarışmış,neler yapabileceğimizi görmüş oluruzgerçekçi hedefler belirlemek en güzeli lütfen uçmayalım mesela ben bu haftaya 59.3 ile başlıyorum ve hedefim önümüzdeki Cuma 58.8 çıkmak -500 hedef belirlemeyen maviş arkadaşlarımı etiketledim bekliyorum
@HuzuRRR
@s i d e l y a
@FitVenus
@Nergis 35
@Tesnim1903
aypare ackerman
@Lavinia_98
@gezegenfeza
@badem000
@soffty
@Beth18
@inci-zehram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?